Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi usb bir mikrofon taksak calisiyor mu, yoksa ille paketten cikan mikrofon mu olmali?
  • quote:

Orjinalden alıntı: domineex

Herhangi usb bir mikrofon taksak calisiyor mu, yoksa ille paketten cikan mikrofon mu olmali?

bunu ben de merak ediyorum ve ankarada usb mikrofon satan yer bilen var mı bugun 2 3 playstation satan dükkana sordum yok dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pritt

merhaba arkadaşlar

Guitar Hero World Tour aldım geçen gün. oyunda söylediği kadarıyla ortadaki pena yerine geçen buton hem aşağı hem yukarı basışta işlev görüyormuş fakat bende sadece yukarı doğru basınca çalışıyor. buradan okuduğum yazılara görede birde dokunmatik tuşlar varmış. bu tuşlar gitarın sapında gövdeye yakın yerde bir oyuk kısım var oradamı yer alıyor. eger ordakiler dokunmatik tuş ise bunlarda çalışmıyor bende.çünkü buton gibi olan renk tuşlarından başka bir dokunmatik tuş bulamadım . bilen arkadaşlar açil cevaplarsa sevinirim ona göre değişim isteyeceğim aldığım yerden.

pena olarak hem yukarı hem aşagı işlev gormesi lazım sende gormuyorsa hemen aldıgın yere gotur......ayrıca dokunmatik tulşar normal ve normal solo notalarında işlemiyor.....boyle birbirine ip ile baglanmış notalar goreceksin şarkılarda orda çalıyorsun....

• yurtdışından tek başına bateri getirten oldumu yada türkiyede xbox için bateri satan bi yer biliyormusunuz acaba
  • Davulun çok ses çıkarmasından şikayetçi arkadaşlar.Bagetlerin ucunu pamukla bir güzel sarın ve bantlayın ayrıca özellikle zillere vururken bagetin ucunu tam zilin ortasına vurun.Bageti yan vurursanız çok ses çıkacaktır.Bu yöntemlerlerle gürültüyü bayağı azalttım
  • sıkılıpda takas edecek arkadaş varsa 2 güncel ps3 oyunu verebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

quote:

Orjinalden alıntı: pritt

merhaba arkadaşlar

Guitar Hero World Tour aldım geçen gün. oyunda söylediği kadarıyla ortadaki pena yerine geçen buton hem aşağı hem yukarı basışta işlev görüyormuş fakat bende sadece yukarı doğru basınca çalışıyor. buradan okuduğum yazılara görede birde dokunmatik tuşlar varmış. bu tuşlar gitarın sapında gövdeye yakın yerde bir oyuk kısım var oradamı yer alıyor. eger ordakiler dokunmatik tuş ise bunlarda çalışmıyor bende.çünkü buton gibi olan renk tuşlarından başka bir dokunmatik tuş bulamadım . bilen arkadaşlar açil cevaplarsa sevinirim ona göre değişim isteyeceğim aldığım yerden.

pena olarak hem yukarı hem aşagı işlev gormesi lazım sende gormuyorsa hemen aldıgın yere gotur......ayrıca dokunmatik tulşar normal ve normal solo notalarında işlemiyor.....boyle birbirine ip ile baglanmış notalar goreceksin şarkılarda orda çalıyorsun....

Şimdi iple bağlı notalarda zaten penaya gerek yok, burayı ister butonlarla yap ister dokunmatik kısımla..
    Sonra butonlardaki notalara basın ve pena kullanmak yerine dokunmatik yere ( herhangi bi yerine ) tap edin.. Bu da işe yarıyor ve çeok keyif veriyor. Ama power cord'larda da yaparsanız saçma gözükür :) ama olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puraxays -- 8 Ocak 2009; 23:24:33 >

• Merhaba arkadaşlar..
    Ben ps3 ve özellikle GH konusunda çok zayıfım. Arkadaşıma Guıtar Hero World Tour – Gitar Bundle PS3 hediye etmek istiyorum. Gittigidiyor dan bir ürün buldum fakat uygunluk derecesini bilemiyorum. ps3 te bu oyunda bi problem çıkar mı?

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14854063 bu linkten bakıp görüş bildirirseniz çok sevineceğim.
  • mesajı görür görmez cevaplayabilirseniz çok sevinirim çünkü ürünün satın alma süresi sona erecek. şimdiden teşekkürler.
  • hiçbir problem çıkmaz. şimdiden hayırlı olsun...
  • ooooo her kes setleri almış forum harketlenmiş güzel güzel.

midi kablosu için red octaneden sipariş verebiliyorsunuz bedavaya evet ama amerika adresi istiyor adamlar türkiyeye göndermiyorlar. Bende oradaki bir arkadaşıma göndertip ondan postaya vermesini istedim bedavadan geldi. Hassasiyetle ilgili bir çözümüm eğer kırmızı ve sarı pedlerde çekiyorsanız bu sorunu sadece sol elinize aldığınız drum stickin arkasıyla ped lere vurmanız deneyin farkı göreceksiniz :)
  • Türkiye'ye göndermiyorlar diyen arkadaşa cevaben 3-5 dakika önce elime geçen paketin fotoğrafını koymak istedim;

Not: Forumda önceden vermiş olduğum linkteki formu doldurduktan sonra, 1 haftadan daha kısa bir süre içerisinde elime geçti.

Guitar Hero World Tour PS3
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulburn

Türkiye'ye göndermiyorlar diyen arkadaşa cevaben 3-5 dakika önce elime geçen paketin fotoğrafını koymak istedim;

Not: Forumda önceden vermiş olduğum linkteki formu doldurduktan sonra, 1 haftadan daha kısa bir süre içerisinde elime geçti.

Aha da aradığım şey.. Hemen bende doldurayım, teşekkürler.. ( eklemek istediğin bişey varsa, şöle yap böle gibi yazarsan sevinirim )

Son olarak bir ücret talep ettiler mi ve ne ile geldi? Hangi kargo? Yani evde olmuyorum çalışıyorum da ben, iş yerine mi istesem veya bi arkadaşa.. Bu kablo benim için çok önemli..

Sevindim ama =)

Haa birde yazılımı deneyip gelişmeleri buraya aktarırsan sevinirim..

• linkten girdiginiz siteden ulke seciyorsunuz sizi yonlendiriyor.

ucret talep etmiyor.

sadece urunun seri numarası lazım o kadar. o da pili cıkartınca orada yazıyor. davulunkini yazacaksınız tabi haliyle.

siteden de minik bir yazılım indiriyosunuz, usb'den pc'ye balayıp ayarlıyosunuz.

1 haftadan kısa sürede geldi dedigim gibi.

garanti kapsamında bu urun o nedenle bedava.
  • Ne işe yarıyor arkadaşlar bu şey ?

Ve nasıl yapıyorsunuz ?
  • Sevindim yaa =) Hemen siparişi vereyim..

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Ne işe yarıyor arkadaşlar bu şey ?

Ve nasıl yapıyorsunuz ?

Bu kablo ile davulu pc'ye bağlayabiliyoruz. Bunu neden yapalım ki dersen de, adamların çıkardığı bir yazılım ile, pc'den davulun hassasiyetini değiştirebiliyoruz. Kendi adıma zile sık vurduğum zamanlarda nota kaçırmaktan bıktım.. Gerçi bu yazılımı neden ps3 için yapmazlarda pc için yaparlar bilemiyorum. Saçma bir şey ama olsun önemli olan çözüm :)
  • Ee arkadaşlar sıktı mı oyun? Niye sesiniz çıkmıyo?? =)

Kendi adıma tüm gh serilerinde gamepad ile medium'da oynadıktan sonra ilk defa gitar ile hard zorluk seviyesinde oynuyorum. Şimdilik turuncu kafamı ve parmaklarımı birbirine sokuyo ama daha 2 gün 8-10 şarkı denedim.. ( 3 yıldız ile bitiyo hepsi :) ) Zamanla artık :)
  •  Guitar Hero World Tour PS3

Kendi yaptığım çalışmalar arkadaşlar, aletlerde bana ait.

Simage yapınca çok kötü duruyordu böyle daha iyi sanırım, hertürlü aynı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 12 Ocak 2009; 22:20:16 >

• Bundan 2 hafta evvel aldım davul gitar mikfrofon setini.

sadece davul çalmayı sevdim ama davulun sarı zili bozuldu acaba bu internetten alacağım usb den bağlama kablosu taksam düzelirmi çünkü tutukluk yapıyor ne kadar sert veya hafif vursamda bazen algılıyor

bide mdia markt'tan aldım şimdi oraya götürüken koca bateriyi götürmek istemiyorum kutusunuda attım acaba sadece zili götürsem kabul ederlermi ümraniyedeki media markt olduğu için kolay kolay gidemiyorum

lütfen yardımlarınızı bekliyorum 600 milyon verdim aldım aleti öyle duruyor yazık günah
  • Arkadaşlar elinde davul seti alıpda fazladan wt gitarı olupda satmayı düşünen varsa alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.