Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben bateriyi hiç sevmedim. Bateriye vurmaktan oyunun sesini duyamıyorsunuz. Hele zillerden çok ses çıkıyor. Yani beklentimi bateri karşılamadı.
  • arkadaşlar emin değilim ama bu site tr ye yollar gibi duruyor fiyatları baya iyi özellikle pound euro ya yakınken kaçırmayın derim.

http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1;-1&sku=815541
    http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1;-1&sku=856060

• quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

@KirkHammett
    Sana sorular hazırladım:
    1) Super Bundle içeriği nedir?
    2) RedOctane'ın kendi sitesinden mi sipariş verdin?
    3) Hangi ülkede yaşıyorsun?
    4) Hayırlı olsun!

ben cevap veriyim super bundle = gh world tour + davul + gitar(yeni versiyon gitarlardan üstde resmini koydum) + mic
    ben kendi sitesinden aldım...
    türkiye
    bolu

inş sen ne karışıyon birader gibi bişey dememişssindir.yardım etmek istedim.

yok hocam estagfurullah, arkadaşın yazdıklarını görünce heyecanlandım, soruları arka arkaya sıraladım. sorularım devam ediyor o zaman

redocatane'ın sitesinde üye olmaya çalışınca ülke olarak sadece ABD ve Kanada seçtiriyor. Ya da ben beceremiyorum. Nasıl yaptığını anlatır mısın?

özel kargo ile mi yoksa USPS ile mi yolluyorlar? Kargo ücreti ne kadar oluyor (sitedeki free shipping ifadesi sadece ABD içindir diye varsayıyorum)?

Gümrükte problem oluyor mu ve sipariş toplam kaç günde ulaşıyor?

Bu sorulara yanıt verebilirseniz çok sevinirim.

kendi sitesinde üye olmana gerek yok koçum.siteye gir oradan seç alacaklarını ordan seni walmart,amazon gibi anlaşmalı sitelere yönlendiriyor..ben tüm seti 189 dolara aldım herşeyiyle beraber 400 milyon oldu diyorum..en iyisi amazon bence ama walmart da iyiymiş.tüm dünyaya varmış öle diolardı diğer forumlarda amma denemedim :D

link de ahanda burada
    http://www.amazon.com/Guitar-Hero-World-Tour-Playstation-3/dp/B001ABN82K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1224102712&sr=1-1

koçum?

• @ozmotix;

Eminmisin normal posta ile yollıyacaklarına, eğer tnt ile yollarlarsa acayip fark ödeyeceksin umarım bu konuyu okumuşsundur. Yoksa geçen ay bende alıcaktım bahsettiğin paketi. Artık gelinceki deneyimlerini yazarsın inşallah burdaki 2 arkadaşa olduğu gibi patlamaz ...
  • arkdaşlar 340 dolara super bundle palet fiyatı aldım ist dan nasıl sizce iyimi pazarlıkla felan inebilir
  • 340 dolar iyi fiyat, 600 lira resmi aral fiyatı. d&r'da vs o fiyata satılıyor. gitarlı 300 lira.

oyunu 400 lira'dan edindim, kurduktan sonra saatlerce başından kalkamadım.

gh3'den gitara doyduğum için hemen davul ile kariyer modunda oynamaya başladım.

davula, ritme veya çalan şarkılara biraz aşinalığınız varsa inanılmaz keyif alacaksınız bunu garanti edebilirim. davul diğer arkadaşların da belirttiği gibi ses çıkartıyor ama şarkıya kaptırınca inanın bunu duymuyorsunuz veya umursamıyorsunuz. müziğin sesini açmak da başka bir çözüm.

davul beklediğimden daha sağlam çıktı, gaza gelip biraz abanabilirsiniz, belli bir noktaya kadar kaldırabilir.

önceki GH oyunları ile mukayese etmek imkansız, inanılmaz detay var. studyo modu ise ciddi ciddi kafa patlatıp evde super besteler yapılabilecek cinsten.

100 liraya çeşitli yerlerden aldığımız oyunları bir kenara koyup resmi aral fiyatlarından mukayese etmek gerekirse;

180 liraya 3-5 gün sonra bitirip kenara koyacağım bir oyun almaktansa 3 oyun almam 3 sene bu oyunu oynarım diyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: soulburn

340 dolar iyi fiyat, 600 lira resmi aral fiyatı. d&r'da vs o fiyata satılıyor. gitarlı 300 lira.

oyunu 400 lira'dan edindim, kurduktan sonra saatlerce başından kalkamadım.

gh3'den gitara doyduğum için hemen davul ile kariyer modunda oynamaya başladım.

davula, ritme veya çalan şarkılara biraz aşinalığınız varsa inanılmaz keyif alacaksınız bunu garanti edebilirim. davul diğer arkadaşların da belirttiği gibi ses çıkartıyor ama şarkıya kaptırınca inanın bunu duymuyorsunuz veya umursamıyorsunuz. müziğin sesini açmak da başka bir çözüm.

davul beklediğimden daha sağlam çıktı, gaza gelip biraz abanabilirsiniz, belli bir noktaya kadar kaldırabilir.

önceki GH oyunları ile mukayese etmek imkansız, inanılmaz detay var. studyo modu ise ciddi ciddi kafa patlatıp evde super besteler yapılabilecek cinsten.

100 liraya çeşitli yerlerden aldığımız oyunları bir kenara koyup resmi aral fiyatlarından mukayese etmek gerekirse;

180 liraya 3-5 gün sonra bitirip kenara koyacağım bir oyun almaktansa 3 oyun almam 3 sene bu oyunu oynarım diyebilirim.

Nasıl 400 liradan alabiliyorsunuz hocam:)?veya nereden?

• arıza işi bence biraz şans işi araldanda alsanda arıza verebilyorki birkaç msj üste bir arkşımız almış ve zil çalışmamız 24 saat içimde vede ne olucak servise gidecek bilmem kaçgün beklicek ben bütün konsollarımı tahtakaleden aldım allah şükür sorun çıkmadı neden gideyimde 100 ytl fazla vereyim diye düşünmedim değil doğrusu neyse yarın gidip yerinde bakıcam ürüne alırsamda sizlerle paylaşırım
  • Quantum, kişisel bağlantılarla diyelim
  • Bağlantıları bizede yönlendirsen
  • büyük ihtimalle üstte verdiğim sitede olmama nedeni kayıp olması. Eğer kargonuzu insuranced olarak yollamalarını isterseniz ve parasını teklif ederseniz yollayacaklardır elbette.
  • oyunu perşembe günü arkadaşla online olarak oynadık,ben davul o elektro diğer bir adam da bass oldu 3-4 şarkı çaldık çok eğlenceliydi
  • bimekste komple set 599 gitarlı set 296 ytl world 12 ay ..
  • ufak bir bilgi veriyim bu gitar ile pc deki gh3 ü oynayamıyorsunuz. Oynamanız için xpad aldı programı kurun.
  • online oynayalim ben guitar ve ya bass guitar olabilirim sadece o gitar seti var PSN anill92
  • Arkadaşlar online'a gelin cidden çok eğenceli. PSN:MaD579
  • arkadaslar bu oyunun gitar setlisini shoptodan alsam, gumrukte bir sorunla karsılasırmıyım acaba.
  • shoptodan 2 kişinin gitarlı paketi gümrüğe takılmıştı. bu konu içinde mesajları var
  • Beyler shopto'dan falan uğraşmayın bence bakın ne güzel ayağınıza kadar gelmiş. MediaMarkt'da D&R'da MaviShop'da ve birçok yerde ver set gidin bence alın oralardan.

Sonuçta yurtdışından getirilmez bu illaki takılır gümrüğü, kargo falan derken aboo uçar gider.

Biz uğraştık Xbox için yurtdışından getirttik ama şanslıydım ben kargo falan yoktu tanıdık getiriyor şuan yarın elimde set. Ama inanın TR'de olsaydı fazla para verirdim ellerimle hemen alırdım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.