Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Guitar Hero World Tour aldım geçen gün. oyunda söylediği kadarıyla ortadaki pena yerine geçen buton hem aşağı hem yukarı basışta işlev görüyormuş fakat bende sadece yukarı doğru basınca çalışıyor. buradan okuduğum yazılara görede birde dokunmatik tuşlar varmış. bu tuşlar gitarın sapında gövdeye yakın yerde bir oyuk kısım var oradamı yer alıyor. eger ordakiler dokunmatik tuş ise bunlarda çalışmıyor bende.çünkü buton gibi olan renk tuşlarından başka bir dokunmatik tuş bulamadım . bilen arkadaşlar açil cevaplarsa sevinirim ona göre değişim isteyeceğim aldığım yerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pritt

merhaba arkadaşlar

Guitar Hero World Tour aldım geçen gün. oyunda söylediği kadarıyla ortadaki pena yerine geçen buton hem aşağı hem yukarı basışta işlev görüyormuş fakat bende sadece yukarı doğru basınca çalışıyor. buradan okuduğum yazılara görede birde dokunmatik tuşlar varmış. bu tuşlar gitarın sapında gövdeye yakın yerde bir oyuk kısım var oradamı yer alıyor. eger ordakiler dokunmatik tuş ise bunlarda çalışmıyor bende.çünkü buton gibi olan renk tuşlarından başka bir dokunmatik tuş bulamadım . bilen arkadaşlar açil cevaplarsa sevinirim ona göre değişim isteyeceğim aldığım yerden.

Aldığın gitarın World Tour gitarı olduğuna eminmisin ?
  • Oyunu kullanan arkadaşlar bana PM ile mail adreslerini verebilirler mi ?

Bi kaç sorularım olucak onlara
  • Kesinlikle edinilmesi gereken oyun. Ve sırf bu oyun için tekrar playstation 3 alacağım. Sattığıma bin pişmanım oynayanlara hayranlıkla bakmaktan bıktım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pritt

merhaba arkadaşlar

Sana eski gitarı vermişler sanıyorum, hatta alakasız bir gitar da olabilir. Dokunmatik tuşlar sadece sololarda çalışıyor normal zamanda çalışmıyor zaten.

• gitarın farklı olduğunu sanmıyorum. heryerde resmi olan gövdesi siyahtan ortası sarıya doğru giden gitar. normal zaman ve solo kısmını pek anlamadım ama eve gigince bakacağım. şuana kadar hep kolay modda oynadım. sanıyorum bu durumda gitarın sorunu ortadaki pena yerine geçen barda. aşağı doğru basınca çalışmıyor. platinden almıştım değiştirirler umarım...
  • Her iki yöne doğru çalışması lazım. Solo kısmı şöyle ki şarkılarda tap yaparak solo atman gereken yerlerde yani bara basmadan sadece parmak hareketleriyle notaları çaldığın yerde kullanacaksın o kısmı
  • Hayır sadece orada kullanmak zorunda değilsin.Uzun notalardada sese efekt vermek içinde kullanabilirsin.
  • Şu hassasiyet meselesi için Red Octane sitesinden ücretsiz olarak midi kablo temin edebiliyorsunuz bu arada. Formu dolduruyorsunuz, bir süre sonra elinize geçiyor. Yazılımı da internetten indiriyorsunuz.
  • Bugün D&R'a super bundle paketini almak için gittim. (izmirde oturuyorum) kalmadığını ama başka mağazada varsa getirebileceklerini söylediler. Ancak bilgisayardan kontrol ettikten sonra hiçbir D&R mağazasında şu an ürünün stokta bulunmadığını söylediler. Sadece guitar bundle varmış mağazalarda. Bir daha gelecek mi o konuda da bir fikirleri yoktu. Başka hangi mağazadan edinebilirim izmirde? Bir fikri olan var mı?
  • arkadaşlar ben gitarlı seti alıcam.( malum diğeri çok pahalı :) ) ama marttada metallica çıkıcak. şimdi alırsam değermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcelika

Her iki yöne doğru çalışması lazım. Solo kısmı şöyle ki şarkılarda tap yaparak solo atman gereken yerlerde yani bara basmadan sadece parmak hareketleriyle notaları çaldığın yerde kullanacaksın o kısmı

Her yerde kullanabilirsin, istersen sadece tapping şeklinde çal şarkıyı :) Birde üstünde elini gezdirdiğinde wah efekti koyuyo, bence hoş olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulburn

Şu hassasiyet meselesi için Red Octane sitesinden ücretsiz olarak midi kablo temin edebiliyorsunuz bu arada. Formu dolduruyorsunuz, bir süre sonra elinize geçiyor. Yazılımı da internetten indiriyorsunuz.

Cidden buraya gönderirler mi? Veya ödemeli göndermesinler :) Yol parası koyar zaten :) Ama öte yandan midi-usb kabloların en ucuzu 55 lira :(

Can sıkıcı ve hassasiyet konusunda sıkıntı var.. Ayrıca ben mi yanlış düşünüyorum, saçma salak bi programın ps3 versiyonunu yapın bizde indirip psn'den napcaksak yapalım, pc'ye ne ihtiyaç var, yazılımcılar bu kadar çaresiz mi?.. Yok yaa saçma cidden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidewinderr

Bugün D&R'a super bundle paketini almak için gittim. (izmirde oturuyorum) kalmadığını ama başka mağazada varsa getirebileceklerini söylediler. Ancak bilgisayardan kontrol ettikten sonra hiçbir D&R mağazasında şu an ürünün stokta bulunmadığını söylediler. Sadece guitar bundle varmış mağazalarda. Bir daha gelecek mi o konuda da bir fikirleri yoktu. Başka hangi mağazadan edinebilirim izmirde? Bir fikri olan var mı?

az önce bimeks ve teknosayı da aradım. türkiye genelinde hiçbir mağazada kalmamış şu an. vay beee...
  • quote:

quote:

Bugün D&R'a super bundle paketini almak için gittim. (izmirde oturuyorum) kalmadığını ama başka mağazada varsa getirebileceklerini söylediler. Ancak bilgisayardan kontrol ettikten sonra hiçbir D&R mağazasında şu an ürünün stokta bulunmadığını söylediler. Sadece guitar bundle varmış mağazalarda. Bir daha gelecek mi o konuda da bir fikirleri yoktu. Başka hangi mağazadan edinebilirim izmirde? Bir fikri olan var mı?

az önce bimeks ve teknosayı da aradım. türkiye genelinde hiçbir mağazada kalmamış şu an. vay beee...

Yakın zamanda İstanbul'da Nezih'te vardı 2 paket davullu set.. Pek çok yer getirtti diye biliyorum, aramak lazım..

• Arkadaşlar mikrofonu konsola nasıl algılattınız ?

Ben USB'den bağladım ama maalesef görmedi konsol oyunda Vocal seçeneği açık olmuyor. Yapan arkadaşlar anlatabilirlermi ?
  • Accessories den mikrofonu açacaksın. Kitapçıkta da yazıyor detayları.

Logitech blabla mic yazıyor ve bir bar çıkıyor oradan algıladığını anlayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FStarter

http://forum.donanimhaber.com/m_28813899/mpage_1/key_//tm.htm#28813899

Ah bi 360 olsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

quote:

quote:

Yakın zamanda İstanbul'da Nezih'te vardı 2 paket davullu set.. Pek çok yer getirtti diye biliyorum, aramak lazım..

Ben geçen hafta Cevahir AVM'deki D&R'da görmüştüm tüm setli olanı.

İstersen bi de o şubeyi ara.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.