Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

@KirkHammett
    Sana sorular hazırladım:
    1) Super Bundle içeriği nedir?
    2) RedOctane'ın kendi sitesinden mi sipariş verdin?
    3) Hangi ülkede yaşıyorsun?
    4) Hayırlı olsun!

ben cevap veriyim super bundle = gh world tour + davul + gitar(yeni versiyon gitarlardan üstde resmini koydum) + mic
    ben kendi sitesinden aldım...
    türkiye
    bolu

inş sen ne karışıyon birader gibi bişey dememişssindir.yardım etmek istedim.

yok hocam estagfurullah, arkadaşın yazdıklarını görünce heyecanlandım, soruları arka arkaya sıraladım. sorularım devam ediyor o zaman

redocatane'ın sitesinde üye olmaya çalışınca ülke olarak sadece ABD ve Kanada seçtiriyor. Ya da ben beceremiyorum. Nasıl yaptığını anlatır mısın?

özel kargo ile mi yoksa USPS ile mi yolluyorlar? Kargo ücreti ne kadar oluyor (sitedeki free shipping ifadesi sadece ABD içindir diye varsayıyorum)?

Gümrükte problem oluyor mu ve sipariş toplam kaç günde ulaşıyor?

Bu sorulara yanıt verebilirseniz çok sevinirim.

• @soulburn

mikrofonda da puanlama var. daha çok sesin yükselmesine veya alçalmasına uyum sağlamana göre puan veriyo.
    tabi pek öyle tutarlı bişe değil. zaten karaoke de değil. arkadan şarkıcının sesi de geliyo, sen üstüne söylüyosun.
    ben kendim şarkıyı yorumlayayım filan diyemiyosunuz iş olsun diye yapılmış. daha çok parti oyunu
    olduğu için siz çalarken etrafta sıkılan arkadaşlarınıza ( özellikle kız arkadaşınıza) verin mikrofonu oyalansın, sizi
    rahatsız etmesin mantığıyla yapılmış bence...

@unpop

rockband'e yapılan programla bu mümkündü, ghwtde de olabilir. bi creative xfi filan bi ses kartı da varsa
    güzel şeyler çıkabilir ortaya...

• Hocam buraya koptum :) Ama dediğin doğru gibi, ben bi kere denedim, pek sarmadı.. Tuttorial'ı zor geçtim :)

quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

...daha çok parti oyunu olduğu için siz çalarken etrafta sıkılan arkadaşlarınıza ( özellikle kız arkadaşınıza) verin mikrofonu oyalansın, sizi rahatsız etmesin mantığıyla yapılmış bence......

Öte yandan davulun hassasiyeti ile ilgili benden başka şikayet eden yok mu?.. Zaten zorlanıyorum birde nota kaçırmak can sıkıyo vurduğum halde.. Sert vurdukçada Tv sesini bastırıyor, bir yapaylaşıor davul hiro olgusu.. :)

Ayrıca expert davulcu arkadaşlar, bu noktaya geleseye kadar naptınız, practice'de bol mu vakit geçirdiniz, şarkılara çalıştınız mı? Neler tavsiye edersiniz.. Yahu medium'da zorlanıyorum.. Bi el atın :)

• Davulun hassasiyeti çok iyi bence yavaşca dokunduğumda bile çok iyi algılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Davulun hassasiyeti çok iyi bence yavaşca dokunduğumda bile çok iyi algılıyor.

Ben beceremedim ya, zillerden bahsediyorum, arada kaçıyo nota vurmadın diyo.. bende yoo vurdum teptim diyom :) yok :)

Neyse bari şunu diin bana, ayağınız kick üstünde nasıl duruyo.. Yani ben kick'i yanlış zamanda vuruyom :)
  • Bu ürün işe yarıyo ise süpermiş.. Edinmek lazım.. Tabi sonra önce gh borcunu kapatmak lazım.. Ulan eş-dosttan özellikle aileden saklar olduk kaç para verdiğimi bu sete :))

quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Arkadaşlar eBay'de davullar için susturucu pad'ler satılıyor, örnek bi tanesinin linkini veriyorum, bu işe yaramaz mı ses olayı için?

http://cgi.ebay.co.uk/GUITAR-HERO-WORLD-TOUR-DRUM-CYMBAL-PADS-Brand-new-UK_W0QQitemZ150314027088QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item150314027088&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1297%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

• sakın soyleme kapının önüne korlar seni, bu sogukta kurda kuşa yem olursun. ben bizimkilere bugun biraz çıtlatim dedim tepki ölçmek için aman aman :)

quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Bu ürün işe yarıyo ise süpermiş.. Edinmek lazım.. Tabi sonra önce gh borcunu kapatmak lazım.. Ulan eş-dosttan özellikle aileden saklar olduk kaç para verdiğimi bu sete :))

quote:

Arkadaşlar eBay'de davullar için susturucu pad'ler satılıyor, örnek bi tanesinin linkini veriyorum, bu işe yaramaz mı ses olayı için?

http://cgi.ebay.co.uk/GUITAR-HERO-WORLD-TOUR-DRUM-CYMBAL-PADS-Brand-new-UK_W0QQitemZ150314027088QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item150314027088&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1297%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

• D&R'da davullu paket olan band kit 600 ytl, gitarlısı 300.
  • Vall ben ayrı evdeyim, hatta ayrı il ama yakın il :) , ilk temizliğe/ziyarete falan geldiklerinde "oğlum bu nee" dicekler :) Sonra "gık mık.. falan.. işte ucuzluktan aldımdı.. falandı filan.." kıvır kıvırabildiğin kadar.. :) O bi yere kadar, arkadaşlardan da saklar olduk, "lan olm ona o kadar para verilir mi" diye başlayan cümle nedense "ee ne zaman size geliyoz" ile bitiyo :))

Neyse salla hepsini, değiyo be :)) ( tabi düşünmemek gerekiyor kredi kartını geçirdikten sorna bir daha )

Davula da hafiften alışmaya başlıyo gibiyim ama zorluyo beni mübarek, ayağımı beceremedim, tam becerir gibi oluyom bu sefer de ağrıyo kaçırmaya başlıyom :) Practice olayına alışkın değilim ama sanırım orda vakit geçirmek gerekiyor yoksa olmuyo :))

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

sakın soyleme kapının önüne korlar seni, bu sogukta kurda kuşa yem olursun. ben bizimkilere bugun biraz çıtlatim dedim tepki ölçmek için aman aman :)

quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Bu ürün işe yarıyo ise süpermiş.. Edinmek lazım.. Tabi sonra önce gh borcunu kapatmak lazım.. Ulan eş-dosttan özellikle aileden saklar olduk kaç para verdiğimi bu sete :))

quote:

• quote:

quote:

quote:

@KirkHammett
    Sana sorular hazırladım:
    4) Hayırlı olsun!

ben cevap veriyim super bundle = gh world tour + davul + gitar(yeni versiyon gitarlardan üstde resmini koydum) + mic
    türkiye
    bolu

yok hocam estagfurullah, arkadaşın yazdıklarını görünce heyecanlandım, soruları arka arkaya sıraladım. sorularım devam ediyor o zaman

redocatane'ın sitesinde üye olmaya çalışınca ülke olarak sadece ABD ve Kanada seçtiriyor. Ya da ben beceremiyorum. Nasıl yaptığını anlatır mısın?

özel kargo ile mi yoksa USPS ile mi yolluyorlar? Kargo ücreti ne kadar oluyor (sitedeki free shipping ifadesi sadece ABD içindir diye varsayıyorum)?

kendi sitesinde üye olmana gerek yok koçum.siteye gir oradan seç alacaklarını ordan seni walmart,amazon gibi anlaşmalı sitelere yönlendiriyor..ben tüm seti 189 dolara aldım herşeyiyle beraber 400 milyon oldu diyorum..en iyisi amazon bence ama walmart da iyiymiş.tüm dünyaya varmış öle diolardı diğer forumlarda amma denemedim :D

link de ahanda burada
    http://www.amazon.com/Guitar-Hero-World-Tour-Playstation-3/dp/B001ABN82K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1224102712&sr=1-1

• tuunayt

Kargo ücreti ödedin mi, ödediysen ne kadar ödedin ?

Toplam ne kadar ücret ödedin GH set fiyatı dahil ?

Nerede oturuyorsun ve ne kadarda geldi ürün eline ?
  • selam arkadaşlar bende aldım bu komple setten.dün kurdum davulu (ps3)

1.zillerde hassasiyet az.
    2.5+1 ssitemim var ama ses şarkı esnasında doyurucu değil
    3.davulun arkasındapedal girişinin üstünde bir ğipğş var o giriş nedir? kulaklık ile kullanan var mı aleti?varsa ses performansı nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@KirkHammett
    Sana sorular hazırladım:
    4) Hayırlı olsun!

türkiye
    bolu

kendi sitesinde üye olmana gerek yok koçum.siteye gir oradan seç alacaklarını ordan seni walmart,amazon gibi anlaşmalı sitelere yönlendiriyor..ben tüm seti 189 dolara aldım herşeyiyle beraber 400 milyon oldu diyorum..en iyisi amazon bence ama walmart da iyiymiş.tüm dünyaya varmış öle diolardı diğer forumlarda amma denemedim :D

link de ahanda burada
    http://www.amazon.com/Guitar-Hero-World-Tour-Playstation-3/dp/B001ABN82K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1224102712&sr=1-1

söylediğin iş de bi gariplik var, herşeyiyle beraber 400 ytl derken ne demek istiyosun?
    yani gümrük dahil etmiyosun herhalde fiyata.
    şu kargoyla gümrük olayını da belirtirsen ayrı bi şekilde çok iyi olur,merak ettim...

• gitarlı set bimeks d&r ve mediamarkt da varmış sanırım başka hangi mağazalarda gören ve en uygun fiyat nerede bilen var mı
  • Merhabalar. Oyun dün akşam elime geçti. İlk başta hiç sorunsuz şekilde herşeyi taktım. Hiçbirşeyde sorun yoktu. Ta ki bu sabaha kadar. Oyunun davulunun zillerinden sağ taraftaki turuncu olanının çalışmadığını farkettim. Büyük ihtimalle sorun zilin kablosunda. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Varsa ne yapmamaı önerir?

• Evet aynen bende de oldu. Bendeki davul ion marka yani aletlerle ilgili bir sorun değilde yazılımla ilgili gibi duruyor.
  • Ama şöyle birşey var. Mesela diğer zili taktığımda da yine çalışmıyor. İçerden kablo kopma gibi bir ihitimal yoktur umarım.
  • bu oyun gercekten cok guzel asırı guzel baglandım resmen bence herkes edinmeli
  • az önce shoptodan guitar hero world tour bundle aldım 2 gitar+bateri+oyun+mic+tnt global express kargo 162 sterlin yani yaklaşık 350TL.
    gümrüğe takılması süpriz olmaz ama %10 gibi bi vergi masrafı olur diye tahmin ediyorum. tnt gümrükte pislik yapıyomuş ama mail attım normal posta isterim diye. almayı düşünen varsa kaçırmasın derim 2. gitarı (les paul) hediye veriyo 40 sterlinlik gitar. bakalım kaç günde alabilcem.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.