Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ßoost

hacu hammer-on mu yapayım penaya mı basayım sen söyle

Bak;

Star power'ı sakla o soloya kadar full olsun 6 şişede dolu olarak gir. Ondan sonra solo başlangıcında kırmızı notaya basılı tut diğer 2 parmağınla zor olucak ama sarı ve mavi notalara basabildiğin kadar sırayla hızlı bir şekilde basmaya çalış. Sonra sağ tarafa kayıcak. Sarı mavi turuncu gelicek aynı şeyi burada da yap, sarıya basılı tut diğer mavi ve turuncuya sırayla basmaya çalış.

Bunları normalde çift elle yapmak zorundasın ama zorlanıcağın için tek elle yapıcaksın mecbur. Soloya girer girmez gitarı kaldır ve star power'ı aç. Ondan sonra penayı biraz hızlı yani çok değil böyle orta'dan biraz daha hızlı şekilde aşağı ve yukarıya yap görüceksin orayı çok rahat atlatıcaksın. Yanıcaksın ama star power ile kazanıcaksın.

Hee oradan sonrası star power olmayınca ne olucak diyorsan orasını Allah bilir :D

Ya aslında One zor bir parça değil anlıyacaksın zaten çaldıktan sonra (:

• World Tour mu daha eğlenceli yoksa Legends of Rock mı desem cevap ne olur acaba?
    Oyun kalitesi, şarkılar, oynanabilirlik, hepsini katabilirsiniz işin içine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaksac

World Tour mu daha eğlenceli yoksa Legends of Rock mı desem cevap ne olur acaba?

Şuan için alınması en güzel oyun bana göre Metallica'dır.

Ama iki oyun arasında bana göre GH:III'dür. Şarkıları olsun benim daha çok hoşuma gidiyor.

Yanlız yenilik olarak ise World Tour çok daha iyi diğerine göre. Karakter yaratma, yeni chart, Grafik gelişimi ve Music Studio gibi bir kaç extra ile daha tok bir oyun.

Ama alıcaksan Metallica al hocam eğer alamazsan World Tour al benim seçimim GH:III olurdu ama ilk oyuncuysan World Tour tavsiye ederim.
  • Kullanılan teknoloji ve şarkı çokluğu bakımından world tour elbette.
  • Metallica'yı yazın falan alacağım aklımda o..

World Tour Gitar + Oyun = 150 TL'ye buldum bir arkadaştan, set daha 3 aylık, onu aldım, güzel fiyattı, 190 istiyordu da 150'ye bıraktı sağolsun, bakalım yarın elimde olacak cihaz.

Cevaplar için teşekkürler..
  • World Tour tabiiki daha iyi Leqends of Rock 'tan özellikleri bakımından [ şarkı bakımından LoR 'taki parçaları hafife alamam] . Ama Yeni oyun alacaksan ve Metallica Fanıysan kesinlikle GH:Metallica yı al bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaksac

World Tour mu daha eğlenceli yoksa Legends of Rock mı desem cevap ne olur acaba?

3 Oyunda Bende Var..

Metallica , World Tour ve Legends Of Rock....

Bence 1. Sırada Legends Of Rock ve Metallica Eşit Olarak Gelir....
    2 sini Oynuyorum Genelde World Tour Fazla Oynamıyorum...
    Ama Bana Sorarsan İlk Olarak GH:3 Legends Of Rock Alsaydı ;)
  • Legends of Rock oyununu uygun fiyata bulabiliyorum da World Tour'un gitarı da oyunu da ateş pahası..
    Onu uygun fiyata bulmuşken kaçırmak istemedim..
    Nasılsa gitar uyumlu, diğer oyunları da hafif hafif toplamaya başlarız..
    Biraz tepişelim de şununla..
  • legend of the rock bence world tourdan daha iyi. ben çok rock - metal tarzlarında mzük dinleyen birisi değilim. 2 sinede eşit uzaklıktayım yani .
    ama gh3 de şarkılar daha coşkulu daha güzel. birde renk paletimi desem world toura göre daha canlı. world tour daha mat
  • Dün oynadım World Tour'u biraz, en sağdaki orange tuşu sokmadım daha işin içine hiç, maviyi katabildim en fazla ama onda da ortalık karışınca bocalıyorum..
    Zamanla alışırım herhalde, keyifli bir şeye benziyor ama tam da karar veremedim.. Biraz kullanayım, sarmazsa satarım en kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 18 Nisan 2009; 9:36:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

legend of the rock bence world tourdan daha iyi. ben çok rock - metal tarzlarında mzük dinleyen birisi değilim. 2 sinede eşit uzaklıktayım yani .
    ama gh3 de şarkılar daha coşkulu daha güzel. birde renk paletimi desem world toura göre daha canlı. world tour daha mat

Katılıyorum...
    Gh:3 ün Renk Olayı Daha İyi...
    GH:metallica ve Gh:World tourda Mat Olmuş...

@anilaksac
    Hocam World Tour Fazla Sarmaz.. Benide Sarmamıştı..
    İlk GH:3 vardı Sonra World Tour Aldım...
    World Tourda 1-2 Şarkı Çaldıktan Sonra Tekrar Gh:3 Oynamaya Başladım ..
    Sonra Metallica yı fln Aldım İşte
  • @ kucuk

Gerekirse oyun olarak Legends of Rock'a geçeriz, biraz bakalım da, şarkılar çok temposuz gibi World Tour'da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 18 Nisan 2009; 12:11:40 >
  • Arkadaşlar selam, World Tour'u Easy ve Medium'da oynayarak alışmaya çalışıyorum iyice..

Bir şey soracağım, bu gitarda bulunan bar gibi kısım ne işe yarıyor, oyunun nerelerinde onu kullanıyoruz?

Aralarda geçişler için dokunmatik tuşları kullanıyoruz yanılmıyorsam, hani renkler birbirine mor bir ışıkla bağlanıyorsa falan, ama o sap ne işe yarar çözemedim? Belki daha Easy & Medium'da oynadığımdan karşılaşmamışımdır..

Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 19 Nisan 2009; 20:29:12 >
  • Arkadaşlar davulumun sarı zilindeki jak girişinde bir sorun var.Orayı sadece elimle bastırırsam algılıyor.Acaba bir elektronikçiye götürsem tamir edebilirlermi?Şimdilik oraya kağıt tıkayarak oynuyorum ama beni daha ne kadar idare eder bilmiyorum
  • Şu gitarın strumunu nasıl tamir ettirebilirim? Ya da kendim tamir etmem için link verir misiniz?

Oldukça kalitesizmiş amazon.com un hediye ettiği nyko gitar daha sağlam valla.
  • Selam arkadaşlar Guitar hero world tour oyuncuları varsa ps3 uzerinden grup kuralım ben electro calıyorum baterisi ve bass calan varsa çok eglenceli olur eger oynayan varsa aksamları yada gun icinde PSN :strongiron
  • quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Şu gitarın strumunu nasıl tamir ettirebilirim? Ya da kendim tamir etmem için link verir misiniz?

Oldukça kalitesizmiş amazon.com un hediye ettiği nyko gitar daha sağlam valla.

18. sayfada link verilmiş

quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

surda biraz bahsedildi
    http://forum.donanimhaber.com/m_30354498/mpage_1/key_//tm.htm#30355967
    lehimden felan anlarsanız çocuk oyuncağı bir iş. parçalarda bulunuyormuş arkadaşın dediğine göre

• arkadaşlar shopto dan gitar ıyla birlikte getirtebiliyo muyuz oyunu gümrükte falan sorun çıkıyo mu yoksa oyunu ordan alıp burda gitar mı aramak lazım
  • Selam arkadaşlar. 3 tane soru soracağım:

- Ben de bu 3 oyundan birini almak istiyorum, sizce hangisini almalıyım??

- Metallica'da online mod ve şarkı indirme var mı?

- Sadece mikrofon ve gitar alabiliyor muyum??

Cevaplandırırsanız gerçekten çok sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzbay

arkadaşlar shopto dan gitar ıyla birlikte getirtebiliyo muyuz oyunu gümrükte falan sorun çıkıyo mu yoksa oyunu ordan alıp burda gitar mı aramak lazım

sorun çıkıyor hiç bulaşma
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.