Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: allenwester

Selam arkadaşlar. 3 tane soru soracağım:

- Ben de bu 3 oyundan birini almak istiyorum, sizce hangisini almalıyım??

- Metallica'da online mod ve şarkı indirme var mı?

- Sadece mikrofon ve gitar alabiliyor muyum??

Cevaplandırırsanız gerçekten çok sevinirim. Saygılar.

3 SORUNUN CEVABI

1.METALİCA VE GUİTAR HEROYU WT mutlaka almalısın yani bu ikiside ayrı bir güzel ama ilk önce Guitar Hero World Tour
    2.Metalicada Şarkı indirme şu anda yok Ama şarkıları yeterli oldukça tatmin edici ......
    3.Sadece mikrofon ve gitar alabiliyorsun Kadıköyde mevcu en son sorduğumda 100 tl falandı Microfonda aynı şekilde sanırım...

OPTİMİUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ
    Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

Istiklal Sokak No. 10/4 Yenisahra/Kadikoy İstanbul - TÜRKİYE
    2.BODRUM KAT PLATİN GAME

KADIKÖYDEDE BAYİLERİ VAR
    İletişim

Firma : Platin Elektronik San. ve Tic. Ltd.Şti.
    Yetkili : Vural Kılıç
    Adres : Başçavuş Sokak, No:21 (PC Gold karşısı, Hırdavatçılar sokağı)
    Semt : Kadıköy
    Telefon No : +90 (216) 418 90 60
    Faks No : +90 (216) 418 60 04
    E-Posta : info@turkgamebank.com

PS3-XBOX-PS2
    Tekli gitar satılıyor
    Tekli Bateri satılıyor
    Tekli Microfon satılıyor
    Tekli Guitar Hero Oyunları satılıyor

• süpersin çok sağol
  • bide ps2ye alıcam ps3te oynayan arkımla online oynayabilirmiyim?
  • quote:

bide ps2ye alıcam ps3te oynayan arkımla online oynayabilirmiyim?

böyle birşey mümkün değil.
    PS3 PSN'den oynanıyor online olarak, PS2'nin PSN'e baglanabilme gibi bir durumu yok ki...
  • PLATIN Elektronik'ten alışveriş yapmanızı forumun birçok üyesi gibi bende tavsiye etmiyorum...
  • Ya dün bu oyunu oynadım, ne psikopat oyundur böyle. Başlarda biraz adaptasyon problemi vardı ama zaman ilerledikçe kendimi rock yıldızı gibi hissettim. Valla oynadığınız kadar varmış... Çok güzel oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

PLATIN Elektronik'ten alışveriş yapmanızı forumun birçok üyesi gibi bende tavsiye etmiyorum...

Bikere yanlış konuşuyorsunuz .... yani demek istediğim albatsrosshigh adlı üyeye inanmayın çok yalancı dedikleri sahte diyorum ve bir çok forum uyesi aynı şekilde düşünüyor diyorum ...... ama kanıt yok ?

Platin Elektronik Orjianal ürünler satan bir mağzadır.
    Birçok alışveriş merkezinde mağzaları bulunmaktadır.
    Kalıcı bir müşteriyseniz size çok iyi indirimler yapan bir mağzadır.
    Sadece ps3 değil tüm aksesuarlarla birlikte herşeyi orjinal ve GARANTI KAPSAMLI ÜRÜNLERDİR.

platin babamın oglu değil... amcamın oğlu değil.... Sürekli alışveriş yaptığım yer hiç değil... Avukatlarıda değilim ama ADAM GİBİ ADAMLARDIR....
    Oyunumu alır pazarlığımı yapar çeker giderim Tüm setleride bateri hariç ordan aldım Garantili KEFİLİM

• Arkadaşlar Aralın sitesinde 12 hazirandan beri her enstrüman ayrı satılıyor artık.Ben ps3 için oyunsuz davul aldım pc versiyonunu beklemekteyim oynamak için
  • ya arkadaşlar ben önce ps3 düşünüyodum. sonra çok pahalı geldi ps2ye yöneldim. ps2dede chip takılı olduğu için online olmayacağını öğrendim ve en son pc'ye karar verdim. sizin de önerdiğiniz ( aral ve platin gibi) mağzalarda pc versiyonları varmı? peki bu oyunu ps3 gitarı ile pc de oynayabilirmiyim??
  • tekli davul, tekli gitar ve tekli mikrofon almak isteyenler aral ve mavishoptan peşin veya taksitle alabilirler. iki gitar, bir davulum oldu ama hala mediumdan öteye geçemedim
  • quote:

ya arkadaşlar ben önce ps3 düşünüyodum. sonra çok pahalı geldi ps2ye yöneldim. ps2dede chip takılı olduğu için online olmayacağını öğrendim ve en son pc'ye karar verdim. sizin de önerdiğiniz ( aral ve platin gibi) mağzalarda pc versiyonları varmı? peki bu oyunu ps3 gitarı ile pc de oynayabilirmiyim??

Ön incelemelerde ps3 enstrümanlarının pc'de çalışacağı yazıyor ama oyun pc için daha çıkmadı çıkınca belli olur.
  • Bir arkadaş Platin Elektronik'te 100 TL'ye WT gitarı olduğunu söylemiş fakat sitelerine baktığımda GH3'ün bile 325 TL olduğunu gördüm. Bu acaba aynasızlara karşı yakalanmayalım taktiği mi yoksa gerçekten tüm ürünleri bandrollü mü? Bir başka deyişle bu 100 TL'lik gitar 2.el mi 0mı ona göre gidip alacağım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 14 Haziran 2009; 15:17:42 >
  • arkadaşlar ps3 ünü 2.80 yaptıktan sonra oyunu oynayabilen varmı benim bir türlü hem gitarı hemde davulu görmüyor çıldıracam yardım plzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Bir arkadaş Platin Elektronik'te 100 TL'ye WT gitarı olduğunu söylemiş fakat sitelerine baktığımda GH3'ün bile 325 TL olduğunu gördüm. Bu acaba aynasızlara karşı yakalanmayalım taktiği mi yoksa gerçekten tüm ürünleri bandrollü mü? Bir başka deyişle bu 100 TL'lik gitar 2.el mi 0mı ona göre gidip alacağım da

biri eski gitardır biri yeni gitardır. 325tllik sette bence oyunda vardı. yeni gitar olsada o kadar para tutmaz.platindeki büyük ihtimal eskidir. ama hiç farketmez yani bendede eskisi var çatır çatır oynuyorum oyunları.
  • arkadaşlar şu anda ps2 ps3 uyumlu bateri seti arıyorum bildiginiz site varmı? hiçbirsitede bulamadım sıfırını
  • bateri siparişimi verdim. 2 gün sonra elimde :D sabırsızlanıyorum.
  • world tour oyunuda süpermiş. Metallicayı oynuyodum ama buda gerçekten çok güzel. ikisinide oynuyorum, burda şarkılar biraz daha hafif gerçi tam tarzım değil ama eski şarkılar gerçekten çok kaliteli. tokio hotel vb. şeyler olmasaymış iyi olurmuş ama yapcak bişey yok. Mikrofonlada çok zevkli oluyo, bi baterim eksik onuda 3-4 ay sonra alabilirim. bateri gitar ve mikrofonu 3ünü aynı anda kullanabiliyomuyuz? ps3te 2 tane usb girişi varda ondan sorıyım dedim. nasıl oluyo bu iş? bateride de kesin vardır usb girişi çünkü. usb çoğaltıcıyla usb girişlerini çoğaltabiliriz ama oyun izin veriyomu 3lü kullanmaya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

world tour oyunuda süpermiş. Metallicayı oynuyodum ama buda gerçekten çok güzel. ikisinide oynuyorum, burda şarkılar biraz daha hafif gerçi tam tarzım değil ama eski şarkılar gerçekten çok kaliteli. tokio hotel vb. şeyler olmasaymış iyi olurmuş ama yapcak bişey yok. Mikrofonlada çok zevkli oluyo, bi baterim eksik onuda 3-4 ay sonra alabilirim. bateri gitar ve mikrofonu 3ünü aynı anda kullanabiliyomuyuz? ps3te 2 tane usb girişi varda ondan sorıyım dedim. nasıl oluyo bu iş? bateride de kesin vardır usb girişi çünkü. usb çoğaltıcıyla usb girişlerini çoğaltabiliriz ama oyun izin veriyomu 3lü kullanmaya?

oyun 4 enstrümana kadar destek veriyor, hatta bunun için world tour gitarının alıcısının üzerinde 2 tane usb çıkışı var, yani usb hub..

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.