Şimdi Ara

Guitar Hero'ya TÜRK Rakip KonserVE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Guitar Hero ve Rock Band'a türk rakip KonserVE Geliyor. %100 türk yapımı oyun ile Gitar, Bağlama ve Bateri içerikli şarkıları çalabiliyorsunuz. Oyun Türkçe şarkılardan oluşuyor. Ayrıca Guitar Hero veya RockBand davul yada gitar sahibi iseniz gitar ve davul aparatlarınızıda destekliyor. Oyun çok yakında çıkacak.

Oyunun resmi web sitesi:www.konserveoyun.com
    Oyunun videosu:http://www.akilli.tv/video/419247/KonserVE-Muzik-Oyunu.aspx

Küçük bir not: Oyun şimdilik pc için çıkacak.

• Notalar adam gibi olur bir de Teoman olursa bol bol oynanır.
    Zaten grafik ne ki notalara bakarken hangimiz görebiliyor sahne performansını?
  • Hocam notalar çok kötü olmuş ya grafiklerden söz etmiyorum bile ama notalar düzeltilirse belki oynanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinscreed

Hocam notalar çok kötü olmuş ya grafiklerden söz etmiyorum bile ama notalar düzeltilirse belki oynanabilir

Notaları halledirler belki. Düşünsene Teoman Duman falan çaldığımızı sadece benim mi böyle hayellerim var yaa?
  • Hocam dediğin gibi belki güzel olur ama pek hayal kurduğum söylenemez GH3 de sevdiğin bir şarkıyı bulup custom song ile oynamak ,sevdiğin şarkıları eklemek daha eğlenceli geliyor bana GH de teoman ve duman düşünsene bak bu da bir hayal
  • Türk şarkılarında adam gibi gitar mı var yahu? Bak ama Kurban çalmak eğlenceli olur hakkaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 24 Ağustos 2009; 21:09:31 >
  • Bana Frets on Fire' ı anımsattı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taegukgi hwinalrimyeo

Bana Frets on Fire' ı anımsattı.

Tuşlar Rock Band'in aynı.
  • quote:

Hocam dediğin gibi belki güzel olur ama pek hayal kurduğum söylenemez GH3 de sevdiğin bir şarkıyı bulup custom song ile oynamak ,sevdiğin şarkıları eklemek daha eğlenceli geliyor bana GH de teoman ve duman düşünsene bak bu da bir hayal

Onun hayalini hep kuruyorum. Ama yok maalesef. GH Türk şarkıları ekleyene kadar bunu oynarız.

• Hayal işte bizimkisi
  • pc e gitar takılıyomu arkadaslar?
  • Evet takılıyor
  • İyi görünüyor..
  • Guitar Hero Türk oyunu yapsın ya da 1-2 Türkçe şarkı eklesin artık.
  • quote:

Evet takılıyor

nasıl takıyoruz ps3 gitarını mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Evet takılıyor

İmzamda yazıyor

Ya da direk;http://forum.donanimhaber.com/m_33500808/tm.htm

Guitar Hero için bağlamak istemiyorsan da oluyor yani illa Guitar Hero için değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 24 Ağustos 2009; 22:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Evet takılıyor

İmzamda yazıyor

Ya da direk;http://forum.donanimhaber.com/m_33500808/tm.htm

Guitar Hero için bağlamak istemiyorsan da oluyor yani illa Guitar Hero için değil bu

eyw sagolasın

• Aylar önce bu siteyi forumda paylaşmıştım ama hala yapım aşamasında diyorlar bu gidişle çıkmayacak bu oyun

s.. ettiler bence.
  • Çıksa ne olur çıkmasa ne olur bu oyun
  • Öyle deme hd grafiklere sahip.

Böyle grafikler hd deyip insanların kafasını karıştırıyorlar. Hd dediğin çözünürlük değil mi zaten hd ready çözünürlük her oyunda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.