Şimdi Ara

Guitar Hero'ya TÜRK Rakip KonserVE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD denilen şey sadece çözünürlükte bitmiyor, Kullanılan Texture kalitesi, Normal Map, Specular map gibi ayrıntılar ile HD (High Defination) Yüksek Detaylı grafikler meydana gelir. Ayrıca diğer ışık ve gölgelendirme tiplerini de hesaba katman gerekir.
  • notalar çok hızlı gelip ani fren yapıyor. çalarken zorluk çıkarır. tam ayarlarsın kendini hızına ani bir fren....
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinscreed

Çıksa ne olur çıkmasa ne olur bu oyun

O da doğru.
  • quote:

notalar çok hızlı gelip ani fren yapıyor. çalarken zorluk çıkarır. tam ayarlarsın kendini hızına ani bir fren....

• Kurban çalmak için iyi bir alternatif ailecek bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

pc e gitar takılıyomu arkadaslar?

İmzam..
  • Oyunun tek kötü şeyi notalar çok hızlı geliyor ve aniden yavaşlıyor. Belli bir ritimde gelse çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Oyunun tek kötü şeyi notalar çok hızlı geliyor ve aniden yavaşlıyor. Belli bir ritimde gelse çok daha iyi olur

videoyu görmemiştim şimdi izledim bende bende farkettim oyunun eksiği notaların ritmsiz gelmesi çalma ritmi ile aynı ritm de gelse oynanabilirlik iyi olur

edit : oyunun yapımcısının oyunu anlatıp oynadığı videoyu buldum
    http://www.akilli.tv/video/367855/KonserVE-oyunu-tanitimi-Yapimcisindan.aspx
    ikinci dakikada çalmaya başlıyor oyunu daha da geliştirmiş bi bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 29 Eylül 2009; 23:26:02 >

• Sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman çıkcak acaba
  • Bu oyuna ne oldu çıkmayacak mı acaba ?
  • Zamanlama ancak bukadar olur 01.04.2010 itibariyle dün oyun dvd'si kamel fabrikasında çoğaltıma verildi. Cumartesi bize teslim ediliyor ve büyük ihtimalle önümüzdeki hafta raflarda yerini alacak. Zaten çıktığı gün buraya çıkış haberi verilecek. Oyunun resmi webn sitesi olanwww.konserveoyun.com sitesinden takip edebilirsiniz.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapayyapay

Zamanlama ancak bukadar olur 01.04.2010 itibariyle dün oyun dvd'si kamel fabrikasında çoğaltıma verildi. Cumartesi bize teslim ediliyor ve büyük ihtimalle önümüzdeki hafta raflarda yerini alacak. Zaten çıktığı gün buraya çıkış haberi verilecek. Oyunun resmi webn sitesi olanwww.konserveoyun.com sitesinden takip edebilirsiniz.

saygılar

Site açılmıyor ki Simsiyah ekran var

• bu arada site firefox'u desteklemez, sadece ie, opera ve diğer browserler ile kullanabilirsiniz.
  • Yaklaşık olarak kaç gün kaldı ve oyun hangi mağazalarda satışa sunulacak ? (D&R , MediaMarkt , Bimeks vs...)
  • Çıkmış burada satılıyor.
    WWW.KUKLAINTERAKTIF.COM
  • demosunu oynadım guzel ama ben 5 notada beceremıyorum ayar kısmı yokki 4 yapalım
  • DEMO ya bir bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.