Sol ayak topuğundan ameliyat geçiren Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Daniel Güiza, "artık iyileşiyorum ve oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi. Doğup, büyüdüğü yer olan İspanya'nın güneybatısındaki Jerez kentinde özel bir klinikte fizik tedavi görmeye devam eden Güiza, bölgenin yerel televizyonu Canal Sur'daki bir programın konuğu oldu.
Masaj, bisiklet ve havuzdan oluşan bir günlük fizik tedavisi ekrana getirilen Güiza, "insanlar belki neler yaşadığımı bilmiyor ama çok zor günler geçirdim. Dört aydır topa dokunmuyorum ve biraz da olsa topa her dokunuşumda çok neşeleniyorum. Daha erken iyileşeceğimi düşünüp, moral kazanıyorum. Artık oynamak istiyorum" dedi.
Tedavi sürecini Jerez'de geçirmesinin psikolojik olarak kendisine çok büyük katkı sağladığını belirten Güiza, "30 yaşındayım ve ilk defa böyle uzun bir sakatlık geçirdim. Ama döneceğim ve milli takımda tekrardan forma giyebilmek için her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.
Güiza'yı hiç yalnız bırakmayan, fizik tedavide de yanında olan sevgilisi Rocio Herrera, "çok memnunuz, çünkü çok kötü günler geçirdi, çok üzgündü. Tabii 24 saat birlikte olduğumuz için onun üzüntüsü beni de etkiliyor. İkimiz de çok kötüydük. Tedavisi için verilen bu küçük tatil de ona çok yaradı, artık yeni biri" diyerek duygularını dile getirdi.
İspanyol forvetle ilgilenen fizik tedavi uzmanları ise aşil tendonlarından ameliyat geçiren futbolcunun ciddi bir sakatlık yaşamasına rağmen iyi ve hızlı bir şekilde iyileşme gösterdiğini söylediler.
Uzmanlar, Güiza'nın dört aydır aktif olarak futbol oynamamasının uzun bir süre olduğunu, ancak İspanyol futbolcunun kilosuna dikkat ederek kendisine çok iyi baktığını ve topuğundaki sakatlığın tamamen geçmesinin ardından sadece fiziğini güçlendirerek, iyi bir düzeyde futbol oynamaya başlayabileceğini belirtti.
Acıyorum bu adama ben ya.. Hala oynayabileceğini sanıyor
Aslında başlık şöyle olmalıydı: " Fenerbahçeye ne çektirdiğimi bir ben bilmem "
Adama bak sanki Haliç'e karadan gemi çekti.
efsane forvet geri dönüyor sakin olun beyler
geçmiş olsun. inşallah çabuk iyileşirsin. ama bizde oynama kardeşim. tv kumandası kırmak çok hoş olmuyor.
Peki ya senin olduğun süreçte bizim çektiklerimiz?
Adam iyice arabesk hayat tarzını benimsemiş.
bence gelsin niangla beraber cift forvet denensin. Bence faydalı olucaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: manyamisboyss bence gelsin niangla beraber cift forvet denensin. Bence faydalı olucaktır.
Aman Allah korusun. Niang döver valla bunu.
Ciddi mi yazıyorsunuz bilmiyorum da, ne Güiza'sı artık? 2 yıldır yetmedi mi, kazma işte adam. Sayesinde ilk 11 oynayacak, Dünya Kupası'na gidecek, orda da iyi oynayacak, satacağız mantığından, kısaca Güiza ısrarı yüzünden şampiyonluk gitti geçen sene.
ezber bozacak
O zaman Darbeli Matkap kardeşime söyleyeyim de Ezber Bozacak diye konuş açsın
Adamın problemi tek forvet oynamaması değil . Boş kaleye kaçırdıklarını da tek forvet olduğu için mi kaçırdı
Güiza reyiz neferiniz. Öl de ölelim..
Şaka bir yana hakikatten ayıp be kardeşim. Bırak yakamızı yeter artık. Lille maçında yaptığın o öküzlük gözümün önünden gitmiyor, şampiyonluk maçında bomboş kaçırdığın o kafa vuruşu bende yolunacak saç bırakmadı. Kendin demedin mi Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, gitmem herkes için hayırlı olur diye ?
O kadar kötüsün ki rahatlıkla gireceğin İspanya milli takımına giremedin. O kadar kötüsün ki hiçbir takıma seni satamadık. O kadar kötüsün ki belki de yıllardır bir futbolcuya dışarı dışarı demeyen taraftara dışarı dedirtin, ağladın. Jest ve mimiklerin bile komedi, gol kaçırınca acayip moralin bozuluyor, Emrah moduna giriyorsun. Boş kalelere gol atamıyorsun, birebirde adam geçemiyorsun, son vuruşların felaket, hava topu hakimiyetin düşük, boş alanlara yaptığın koşularda hep ofsayta düşüyorsun. Çalışıyorsun didiniyorsun ama olmuyor işte zorlama artık.
Kısacası senden değil santrafor, Fenerbahçe'ye malzemeci bile olmaz. Maalesef gerçekler bunlar. Kal orada. Evlen, çoluk çocuğa karış. Bir hayat kur. Bizden yürüttüğünüz paraları yiyin beraber Aragones'le. Yanınıza Josico'yu da alırsınız.
Lütfen artık bizlere yaşattığın eziyetleri düşün ve geri dönme.
Oh be rahatladım.
Adamın attığı kafa taca gitti yahu o maçta.
Bize neler çektirdiğini de biz biliriz Guiza.
bizim guizadan ne çektiğimizi de biz biliriz
Sen bi de bize sor. Oturur ağlarsın dinlesen.
Ne olacak bu Fenerin hali? Adam fenere geldi futbol hayatı bitti.