ya biz bu internetleri nie aldık arkadaşlarr o zmn; müzik indirme,video indirme,program indirmee....eeeee ben napam böle internetii her ay 29 ytl veriyozz az mı yaaaa
popo sallayan insanlari dinlemekten ne zevk aliyorsunuz
arkadaşlar mp3 indirmekte bi hırsızlık türüdür bizde hırsız olmayalım LÜTFEN
quote:
Orjinalden alıntı: akıllı12
ya arkadaşlar aslında güben ergenin full albümünün link var bende ama vicdanım izin vermiyor o kadar emek verilmiş bana birisi yapsa çok pis döverim ama gidip para vermekte istemiyo canım. şuan mahsun kırmızıgül ün albümünğ indirdim şarkıları çok güzel gidin alınca bence
Arkadaş vicdanını bi dinlemesende linki pm atsan büyük sevaba girersin
quote:
Orjinalden alıntı: adrianvalentino
Gülben, mahsun evimin bahçesinde konser verseler karakola şikayet ederim...
bencede.....
quote:
Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko
Zevkler ve renkler tartışılmaz demiştim ama anlamamışsın sanırım!İmzanda da başka bi dille yazılar yazmışsın.E beni anlamaman normal!
quote:
Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2
quote:
Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko
Zevkler ve renkler tartışılmaz demiştim ama anlamamışsın sanırım!İmzanda da başka bi dille yazılar yazmışsın.E beni anlamaman normal!
Herkesin anladığı şeylere hayran olmak da anormalliktir..
Gülbenin yeni sarkısı
Lay la lay lalay Ben güneş sen ay
sarkilar gercekten kaliteli ve sanki diger kasetlerine nazaran bu kasedinde sesini daha ii kullanmis gibi geldi bana.. yalnızlık- amor - yani - mış gibi - ben olsaydım - lay la lay lalay...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme