Şimdi Ara

Gülben Ergen - Gülben Ergen(Yeni albumu DEHŞET)!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_one_ -- 23 Kasım 2015; 5:41:34 >

• EET ALBÜM MÜTHİŞ BENCE DE GİDİN ALBÜMÜ SATIN ALIN
  • Daha yazın başındayız.Eminim onlarca ''BOMBA'' gibi albüm çıkacak.
    Bekleyelim.
  • niye alalım ki indirelim internetten.
  • Ben söylüyorsam bi bildiğim vardır da ondan al!
  • bir tane şarkısını dinledim yanlızlık diye o da güzeldi..indirirm bi ara
  • arkadaşlar süper bir albüm diyince merak ettim ve dün indirdim.
    bugün de dinleyecem:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskliyiz

niye alalım ki indirelim internetten.

zuhaa bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenus42 -- 17 Haziran 2006; 11:01:09 >

• O kadar bomba album çıkmayacak..Kapasitesini doldurdu bu yaz çoktan..Kenan Doğulu ,Işın Karaca,Ajda Pekkan,Demet Akalın,Yıldız Tilbe'nin albumleri de çıktı sayılır(bu hafta çıkacak çıkmayanlarda)...Genel değerlendirme yaparsam Yıldız'ın albumunde Pop'a dönüş göze çarpıyor fantezi havasından..Ajda Pekkan'ın albumu tam pop fakat şarkı seçimleri öyle çok çok bomba değil..Ne yazık ki disco mantığı oynanmış yani Madonna'ya benzeme olayına benziyor..Genede güzel ama bomba değil!Demet Akalın'ın çıkış parçası ve ilk 3 parça bomba fakat sonrası fos çıkmış gibi.Yani 19'a tamamlayacağım diye ne yazık ki biraz saçmalanmış..Bomba değil ne yazık ki!Kenan 'ın çıkış parçası ile baş harfi ben parçasını dinledim gerçekten güzel!Album çıktığında bomba niteliğinde mi göreceğiz!Işın Karaca'nın albumu genel itibariyle güzel ama melodiler pek bomba değil!Mandalinalar çok mükemmel bi parça!Ama album bomba değil!Seyhan Muzik bile Gülben Ergen'in albumunu kendi firmasından çıkan albumlerin önünde gösteriyor ve reklamı da ona göre yapmakta!(Hem sitesinde hemde tv reklamlarında)..En hakeden album bu!O kadar mükemmel yapılmış!Analitik olarak incelediğimde her parçanın kapasitesi çok geniş!Uçacaksın 600 bin satmış bu 800 bin'i geçer herhalde!

• hocam sen kasetin yapımcısı aranjörü falanmısın.baya bi bilgilisin albüm hakkında.e bide alın albümü diyince şüphelendim.
  • dinlenmeye değer olan şarkılarını yazında bizde indirelim
  • ya arkadaşlar aslında güben ergenin full albümünün link var bende ama vicdanım izin vermiyor o kadar emek verilmiş bana birisi yapsa çok pis döverim ama gidip para vermekte istemiyo canım. şuan mahsun kırmızıgül ün albümünğ indirdim şarkıları çok güzel gidin alınca bence
  • gülbene de harika diyorsunuz ya helal olsun size .ne diyim .... ay yörüngeden çıksın.
  • Albumun hiç birşeyi değilim fakat iyi olanın yanındayım.Mahsun Kırmızıgül'ün albumunden bi tek Dinle'yi beğendim.Diğerleri bana hitap etmiyor.Her tür dinlerim fakat Mahsun Kırmızıgül'ün ses rengini beğenmiyorum.
    hatırlatma:Zevkler ve Renkler tartışılmaz!
  • indirmek emek hırsızlığıdır...
  • mahsunun şarkılarından bu şehir senden yana azar azar dinle yi beğendim diğerlerini dinliyom şuan
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

indirmek emek hırsızlığıdır...

öylede hangi birine para verelim:)
    ama kitapta korsana karşıym. gerçi korsanda kalmadı galiba:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

indirmek emek hırsızlığıdır...

indirmek emek hırsızlığı da fahiş fiyatlarla bu sektörden milyonlarca dolar kazanmak ne peki?emeğin karşılğı mı?
  • Gülben ergen imzalı albümünü bedava versin yine kabul etmem. sevmiyorum napayım
  • Gülben, mahsun evimin bahçesinde konser verseler karakola şikayet ederim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.