Şimdi Ara

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW REZİLLİKTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW REZİLLİKTİR

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2018)
Giriş
  • kim ne derse desin. türk telvizyon tarihinin en rezil top 5 programına girer. utanç duyarak söylüyorum : EYYYYY ALİ SUNAL, KEMAL SUNAL GİBİ BİR USTANIN 20 MİLYON SPERMİNDEN BİRİ OLARAK MEYDANA GELEN SEN, TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN EN BASIK EN REZİL EN ZORLAMA PROGRAMINI YILLARDIR YAYINLAMAYA UTANMIYORMUSUN

BKM NİN ÇEYREĞİ KALİTEDE DEĞİLSİN İNSANLIK İÇİN BU İŞİ BIRAK

BİR KAÇ BÖLÜM BAKMIŞ BİRİ OLARAK 1 ADET YÜZ KASIM BİLE OYNAMADI BİDE SEYİRCİLERDEN HAYVANİ ŞEKİLDE GÜLÜYORLAR UTANÇTAN ECEL TERİ DÖKÜYORUM.

• Bu anketin veya bu konunun düşüncelerinin harekete geçmesinde ne yararı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Bu anketin veya bu konunun düşüncelerinin harekete geçmesinde ne yararı olacak?

sadece tatmin
  • Bu sefer dogru. :)

Su adamin her seye gulmesi deli ediyo beni.

• Katılıyorum da idam edilmeli nedir lan ahahhaha

• programın adı "güldüreme güldüreme" olarak değiştirilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

programın adı "güldüreme güldüreme" olarak değiştirilmelidir.

+1 çok doğru tespit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ali sunal marsa sürgün edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggastyle

Ali sunal marsa sürgün edilmeli.

hahahaha +1 de size hocam
  • Bir de bunun çocuk versiyonu var güldüy güldüy şov diye o dahada kötü
  • Güldür güldür çocuklar büyüklerden daha iyi ve zeki.buyuklere +50 yaşında mizah anlayışı olmayan kesim güler 20-30 saniz ve guluyosaniz doktora gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Bir de bunun çocuk versiyonu var güldüy güldüy şov diye o dahada kötü

allaha şükür daha karşıma çıkmadı
  • Ali Sunal'ın ağzına taramalı tüfek koyalım, taraya taraya Irak'a gönderip terörü bitirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Güldür güldür çocuklar büyüklerden daha iyi ve zeki.buyuklere +50 yaşında mizah anlayışı olmayan kesim güler 20-30 saniz ve guluyosaniz doktora gidin

bu işin yaşı maşı yok hocam buna gülenleri komple bakırköye göndermek gerek
  • Güldür güldür benimde hoşuma gitmiyor.

Beşer beşer daha iyiydi.

Okan çabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 5 Şubat 2017; 19:21:46 >
  • Sanane lan sanane??? Rahat bırakın artık şu milleti.İstediğimizi izleriz.Senin gibi Acun mu izlesin vatandaş ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Sanane lan sanane??? Rahat bırakın artık şu milleti.İstediğimizi izleriz.Senin gibi Acun mu izlesin vatandaş ?

evet

milleti rahat bırak ne istiyosa izler sanane / SENİN GİBİ ACUNMU İZLESİN asrın FAİLİ. bebe seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercogturk -- 5 Şubat 2017; 18:3:4 >

• Bu skece gülmüştüm yalan yok :D
  • Ya bazı skeçleri komik oluyor ama bence haksızlık edliliyor bu programa.Ve inanın bkm de tebessüm ettiğim 2 3 skeç vardır.Hem oyunculukları da çok yapmacıktı.

Tabi güldür güldürde de izleyince utandığım skeçler oldu.Sonuçta mizah ortalaması bkm den kesinlikle daha iyi bence. Yeni bir olacak o kadar gelene kadar güldür güldüre devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourleafclover25 -- 5 Şubat 2017; 19:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fourleafclover25

Ya bazı skeçleri komik oluyor ama bence haksızlık edliliyor bu programa.Ve inanın bkm de tebessüm ettiğim 2 3 skeç vardır.Hem oyunculukları da çok yapmacıktı.

Tabi güldür güldürde de izleyince utandığım skeçler oldu.Sonuçta mizah ortalaması bkm den kesinlikle daha iyi bence. Yeni bir olacak o kadar gelene kadar güldür güldüre devam

olacak o kadar varya of aman offfff. o program kadar kalitelisi gelmedi yemin ediyorum +1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.