Şimdi Ara

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW REZİLLİKTİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW REZİLLİKTİR

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2018)
Giriş
  • bkm den çok daha profosyonel bir kadro bence...ergenesmus geliyordu bkm bana..yaş ort 15-22 de doğal..bkm daha gençsel konulardı çünkü..gg daha olgun yaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Şubat 2017; 19:58:0 >
  • iyi program asıl böyle programların sayısı artması lazım. Ben gayette eğleniyorum izlerken. Her şeye kasmayın kendinizi izleyin adam gibi bakın nasıl gülüyorsunuz. Kendini kasarsan gülmeme ye hiç bir şey güldüremez zaten.
  • Bunları yazanların çoğu bu programı sık sıkı takip ediyorlardır.
  • Ağa bu ne ya ne izleyelim izlenecek program yok. Tolga çevik program yapıyordu bir ara. O da bozdu bıraktık. Şimdi bunu izliyorum . Kahkaha attığım çok olmadı fakat gene de izlettiriyor.

Zorunuza mı geliyor. Herkes sizi izlediğinizi izleyip istemediğinizi izlemesin mi.

Profilin bile Aydemir akbaş yemin ediyorum defol ya git kolpaçino izle sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programdaki 5-6 kişi rolünü çok iyi yapıyor. Özellikle bilal i çok beğeniyorum. Ama senaryo olarak eski kalitesi yok. Yoklukta iyi gidiyor.
  • adamlar kapalı gişe oyun yapıyor burda toplanmış 3-5 kişi laf atıyor. Hadi siz survivora gidin, tiyatrodan ne anlarsınız çomarlar.
  • Çok güzel hareketler bunların son skeçlerini saymazsak tam anlamıyla efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.