Şimdi Ara

Güle güle büyük başkan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acdc denilen trollu alıntılamayın.Kendisi Galatasaraylı değil Anti-Fenerbahçeli'dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önünüzde ki seçimlerde kendisi aday olmasa bile kendi tavsiyelerini dinleyecek birini Başkan seçtirecek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Tum dunya ya rezil etti bizi

buyutmeyin arık bu kadar juventus da şike de kume düstü rezil mı oldu arkadaşım adamlar çıktıkları sene tekrar şampiyon bile oldular abartmaya gerek yok bu kadar
  • Zamanında çok severdim bu adamı büyük başkandı ta ki...neyse
  • Zicoyu yollayana kadar efsaneydi,o tarihten sonra duraklama ve gerileme dönemi başladı.Son 2 yıldır da çöküş

• quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

quote:

buyutmeyin arık bu kadar juventus da şike de kume düstü rezil mı oldu arkadaşım adamlar çıktıkları sene tekrar şampiyon bile oldular abartmaya gerek yok bu kadar

adam çıktıntan 5 sezon sonra şampiyon oldu neyin kafasındasın sen?
  • Birruh Biddem Nefdik Ya Aziz
  • quote:

quote:

Juventus şikeden küme düşmeden önce gözümde şuanki real barça münihden farkı yoktu. şuan juventus diyince benim için hiç bi önemi yok. belki 10 15 yıl sonra önemsemeye başlarım..
  • olum çok komiksiniz ya. hala fenerbahçe sevgisine yenik düştü diyenler var, her daim büyük başkan olarak anılacak diyenler var. rakip taraftar olarak resmen sizden utanıyorum, fenerbahçe'nin adına yakışmayan yorumlar bunlar. siz daha bu zihniyetle çok aziz yıldırımlar, aykut kocamanlar görürsünüz.
  • aday olmayacağı kesin mi bi an heyecanlandım konuyu görünce, ondan kurtuluş kolay değil bu kdar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

quote:

quote:

Juventus şikeden küme düşmeden önce gözümde şuanki real barça münihden farkı yoktu. şuan juventus diyince benim için hiç bi önemi yok. belki 10 15 yıl sonra önemsemeye başlarım..

Juventus taraftarı bu mesaj sonrasında kahroldu

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

quote:

quote:

Juventus taraftarı bu mesaj sonrasında kahroldu

• Nasıl ki zamanında Fenerbahçe'ye çağ atlatıp ezeli rakiplerinden bir adım öne geçmesini sağladıysa şimdide aynı şekilde bir adım geriye düşürdü ve hem kendini hem de Fenerbahçe'nin başını yaktı. Artık gitmesi gerek durduğu her an Fenerbahçe'ye zarar vermekten başka bir işe yaramaz.
  • quote:

quote:

quote:

aynen eskiden italya ligini sıkı takip ederdim şimdi düşünüyorum da şikeden sonra 10dk lığını dahi olsa izlediğim bir tane maç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Önünüzde ki seçimlerde kendisi aday olmasa bile kendi tavsiyelerini dinleyecek birini Başkan seçtirecek diye düşünüyorum.

Seçime de mi şike karıştıracak diyosun
  • Herşeyi tadında bırakmak lazım, zamanında Fenerbahçe adına güzel işlere imza attı lakin bu kadar da koltukta oturmanın anlamı yok, Siyaset hayatında da böyle ne yazık ki, koltuğa oturan zamk'la yapışıyor mübarek, taze kan her zaman iyidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Önünüzde ki seçimlerde kendisi aday olmasa bile kendi tavsiyelerini dinleyecek birini Başkan seçtirecek diye düşünüyorum.

Seçime de mi şike karıştıracak diyosun

Huylu huyundan vazgeçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

olum çok komiksiniz ya. hala fenerbahçe sevgisine yenik düştü diyenler var, her daim büyük başkan olarak anılacak diyenler var. rakip taraftar olarak resmen sizden utanıyorum, fenerbahçe'nin adına yakışmayan yorumlar bunlar. siz daha bu zihniyetle çok aziz yıldırımlar, aykut kocamanlar görürsünüz.

aykut kocamana ne laf ediyosun anlamadim?

sen mi karar vereceksin buna?
  • Adam armayı lekeledi hala büyük başkan ha pes vallahi
  • Güle güle beni spordan soğutan adam, emeğine sağlık ama bazen 1 yanlış tüm doğruları götürüyor, sen o 1 yanlışı yaptın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.