Şimdi Ara

Güle güle büyük başkan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde tekrar aday olur ama yargıtay cezayı onaylarsa zaten artık olamaz ve hapis cezasının bakiyesini yatar.
    artı olarak uefa da büyük ihtimalle ömür boyu men verecek.
    yani artık aziz yıldırım devri kapanacaktır.
    umarım fenerbahçenin imajını değiştirecek, büyüklüğüne yaraşır yeni bir başkan gelir.
    gelen başkanın da işi çok zor. 800 milyon tl borç ve gelirler tırpanlanmış durumda.
  • Ben size şöyle bir örnek vereyim. Hani denmiş ya güle güle büyük başkan diye. (Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yaptıkları üzerine yazıyorum bunları)

Şimdi bir insanın kişiliği, karakteri olur. Bu insanı insan yapar. Buna biz 1 diyelim.
    Aziz Yıldırım, futbol şubesine kaliteli bir çok isim getirmiştir. 1'in yanına bir 0 ekleyelim (10).
    Aziz Yıldırım, futbol şubesi için, tesisleşmeyi ön planda tutmuştur, stat inşaatını bitirip, gelirleri arttırmıştır. Bir 0 daha ekleyelim (100).
    Aziz Yıldırım, futbol şubesi için, Topuk Yaylası gibi bir tesisi yaparak, takıma dünya standartlarında bir tesis sunmuştur. Bir 0 daha. (1000).
    Fenerbahçe başında 4 şampiyonluk yaşamıştır (2010-2011'i saymıyorum ve üzülerek söylüyorum ki, Trabzonspor'a verilecek göreceksiniz o yılın kupası ve şampiyonluk ünvanı) dört 0 daha ekleyelim. (10000000).
    Fenerium ve Fenerbahçe TV gibi kurumları organize etmiş, ilkleri yaşatmıştır Türkiye'ye. İki sıfır daha ekleyelim. (1000000000).
    Futbol şubesi dışında, amatör şubeler ve basketbol, voleybol gibi şubelerin de gelişmesini zirveye oynamasını sağlamıştır. Buradan da beş 0 verelim temsili. (100000000000000)

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'NE, 106 YILLIK TÜRKİYE'NİN ÇINARINA, KENDİ HIRSLARI, ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA, "ŞİKE, TEŞVİK, MAÇ AYARTMA" LEKELERİ SÜRMÜŞTÜR.

100000000000000 sayısından 1'i silelim. Geriye anlamsız, yanyana duran 00000000000000'lar kaldı. Şu anda Fenerbahçe SK, futbol şubesi olarak söylüyorum, işte bu sıfırlardan ibaret. Şu an için öyle. Allah biliyor, hepimiz gibi benim de en büyük isteğim, bu takımın bir an önce toparlanması, bütün taraftarlarımıza görkemli, başarılarla dolu yıllar yaşatması.

Asıl demek istediğime gelirsek, TARİH SENİ YAPTIĞIN/TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUN ŞİKE, TEŞVİK SUÇLAMALARI ile hatırlayacak. İnşaat edilen tesisler ile, statlar ile değil...

• bütün fenerbahçe camiasına hayırlı uğurlu olsun

• ne ara 800 milyon borcumuz oldu onu da anlamadım hayallerde yaşıyor bazıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

ne ara 800 milyon borcumuz oldu onu da anlamadım hayallerde yaşıyor bazıları

Euro bazında 300 civarıydı galiba toplam.Malum euro'nun da kur değeri arttı.800'e yaklaşmışızdır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Euro bazında 300 civarıydı galiba toplam.Malum euro'nun da kur değeri arttı.800'e yaklaşmışızdır belki.

kulübün açıklamaları 130 milyon liraydı bence 300 milyon € uçuk bir rakam
  • quote:

quote:

quote:

O sadece dernek kısmıydı galiba.Bir de sportif a.ş kısmı var.Ha 300 çoktur belki de 130 ile de kalmaz.Mesela son 2 yıldır yöneticilerin eline cebine kaldık transferde....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O sadece dernek kısmıydı galiba.Bir de sportif a.ş kısmı var.Ha 300 çoktur belki de 130 ile de kalmaz.Mesela son 2 yıldır yöneticilerin eline cebine kaldık transferde....

o hikayede sadece hulüsi belgü tarafından ortaya atıldı sonra kaldı öyle kimse ne destekledi ne birşey dedi sadece fenerbahçenin borcu 850 milyon lira dedi bıraktı resmen

• Iki yil yokuz 1 yil federasyon atmisti bizi sampiyonlar liginden hala buyuk baskan
    Sayesinde gs aldi basini gidiyo

• Şimdi hakkını yemiyelim tesisleşme bakımından önemli adımlar attı. En ilginci de 2011' de "cas davası onurumuz, aziz başkan namusumuz" derken 2012'den itibaren " başkan istifa" demekti. Zicoyu göndererek hata yaptı. 2008'den sonraki dönem çok kritikdi FB için, çünkü rakipleri başarısızdı o dönem. Ama biz paraları Guizaya, Topuz'a harcayarak kaybettik. 2008-2010 arası doğru planlama yapamadı hiçbir takım. Son maçta kaçan 3 şampiyonluk bugün müzemizde olsa idi ne olacaktı merak ediyorum. 3 sene kaçırdık/kaçıracağız sırf bu süreç yüzünden. Kulüp iyi adımlar atarken bir anda geriye gitti.
  • Hahahahahahahahahaha buyuk baskan

• aziz yıldırım fenerbahçeye gelmeden önce tesis bakımından en fakir kulüp fenerbahçeydi. Gelir bakımından da çok gerilerde kaldığı aşikar. Ancak nasıl olduysa fenerbahçenin birden gizli kasadaki milyonları ortaya çıktı. Stad, fenerium , tesis filan herşeyi yaptı milyon dolarlık oyuncular transfer etti. Şimdi diyeceksiniz ki kendi cebinden yaptı. Aziz yıldırımın geliri resmi kayıtlarda az çok belli. Adam bildiğin fenerbahçe üzerinden kara para akladı. Bir kulübü karanlık üzerine inşa etti.
    Sonra da fenerbahçe taraftarı çok zulüm çekti deniyor. O paradan hayır gelmeyeceği zaten ortadaydı. Kimse de çıkıpta bu para nerden geliyor demedi çünkü sıcak para nerden gelirse gelsin rakiplerle farkı kapattı öne geçirdi. Adalet en sonunda yerini buldu ve fenerbahçe aziz yıldırım başkan olmadan hangi seviyedeyse oraya geri döndü.

Temiz bir başlangıç için 1 fırsat daha var..

• 6 yıl 3 ay
  • İyi oldu pis şikeci rezil etti kulübü

• Hırsı ile Fenerbahçenin menfaatleri uğruna büyük risk aldı. Eğer kazansaydı şimdi bambaşka bir Fenerbahçe bambaşka taraftarlar olurdu. Fenerbahçeye çok iyilik yaptı ancak "hile yapan insan" (şikeciye ceza veriyorlar) olarak hatırlanacak.
  • yarın çıkıp fbtvde takım benim lig benim bırakmıyorum demesin de
  • Güle güle gitmiyor feneri sevd seve gidiyor.Cehennemşn dibine kadar yolu var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük başkan mı
  • Rezil etti gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.