Şimdi Ara

Güle güle büyük başkan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu adamı hâla seven kişinin kişiliğinden şüphe duyarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

tarihte en çok GS şampiyonluğu gören başkan olarak kalıcak.Her ne kadar sivri dilli kişiliği ve agresif tavırları olsada yinede sempatik adamdı.
    İki kere istifa etti.İlkinde şampiyon oldu istifa etti sözümden dönmem dedi çok sevdiği camiası için geri adım attı.İkinci de şampiyonluk son hafta kaçınca bıraktı bu sefer dönmem dedi ve yine döndü.Efsanevi bir takım daha kurdu kendisi kurduğu gibi bozdu.
    Carlos transferiyle dünyayı ayağa kaldırdı.Anelka gitmek istiyorum deyince iyi bir mebla karşılığı oyuncusunu kırmadı gönderdi.
    Fenerbahçeliliği ve taraftarına saygısı uğruna transfer konusunda sürekli heyecanını yaşattı.Bir hırs ile 10 milyona Mehmet Topuzu 14 milyona Güzia'yı getirdi.
    Parlamaya müsait genç oyuncuları Fenerbahçe'ye kazandırıd.Ama maalesef bazırları asıl isteneni veremedi.Sezer Öztürk,Özer Hurmacı,Kemal Aslan,Uğur Boral,Alper Potuk
    Aragones için hayalimdeki hoca dedi 1 sene sabretti sene sonu kapıya koydu.
    Kulübün efsanesi Alex'i başkanlığında getirdi.Kendisi karşısında bacak bacak üstüne attı tiwtter'da takıldı gerekçesiyle onuda gönderdi.
    Şike olaylarına makemeye götürürken 10 dakika sonra çıkınca konuşurum dedi fakat tam 1 sene içeride yattı.
    Maç öncesi yayını basıp FB aleyhine kimse dedi orda kaldı sonra selamun aleyküm diyerek yayına daldı.
    Doğru'mu samet ile gündemde tazeliğini korudu.
    Maç devam ederken eline mikrofonu alıp hocasını eleştriren taraftara karşı hocasını sahiplendi.Hocası için takımın efsanesini gönderdi.Takım içinde ki bazı oyunculara hadlerini bildirdi.İstifa eden hocasını istifasından gönderdi ama sonra bir Arda transferi konusunda ters düştü hovayla kendi kovdu.
    Hocayı kovduktan sonra hocanın kralını alıcam dedi Heynkes,Mourinho,Pelgrini,Capello'mu gelsin diye tartışmalar açarken Ersun Yanal geldi.
    Bunlar böyle uzar gider.Türk futbolunda Aziz Yıldırım çok büyük yere sahip.Ben dahil bir nesil onun adı ile içli dışlıydı.94 doğumluyum ve kendimi bildim bileli bu adam başta.Bizde hatırladğım Süren,Cansun,Canaydın,Polat,Aysal başkanlık yaptı.
    Her şeye rağmen endisini tebbesümle hatırlıcam.

Ulan harbi duygulandım ya.

• hala arkasında mı duruyosunuz

• Rezil ettin bizi aziz başkan....Olmasaydı sonumuz böyle
  • Al Aziz'im bal Aziz'im
    Yanakları gül Aziz'im
    Uyan uyan sabah oldu
    Namazını kıl Aziz'im.
  • Her konuşmasında bizi düşman gördü her lafinda bize dokundurdu umarim artik doğru olurda bırakır Türk futbolunun katili bununla beraber 1 tanede Tff başkanı var oda giderse iş tamam olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray ve Fenerbahcenin dusman gibi olmasini saglayan kisi oldugundan kendisinden nefret ediyorum. Sporda baris ve sevgiyi bitirdi sagolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB
  • Get out aziz başgannnnnnnnnnnnnnn nefretimsin
  • Büyük başkan? G*tü büyük başkan bence koltuktan kaldırmadı bi tarafını

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.