Şimdi Ara

Güle güle tudor hocam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tudor, sabri'yi, semih'i gönderdi. selçuk'u yedek kulübesine hapsetti. kalitesiz türk futbolcuları elinden geldiğince kestiişine gelmeyen, yöneticiler ve evlatçı basın medya gücünü kullandı. bu düzende, kazmalar olmazsa kendilerinin de olamayacağını biliyorlardı. skor taraftarı dünden hazır. bedel ödetmek için düğmeye basıldı. ve görev başarıyla tamamlandı. istediğini aldılar.

tudor'u takımı çalıştıramaz hale getirdiler. yönetim, basın, taraftar üçgeninde bu kadar yalnız kalınca, futbolcularıyla arasının açılması da yüksek ihtimal. basının tüm gücüyle yaptığı, antitudorculuğun esas sebepleri belli. puan kayıpları, yenilgiler hikaye.

liderin 1 puan gerisindeki takımın teknik direktörü kovulur mu?

tudor'u harcadılar. osmanlı'da yeniçeri ocağını kaldırmak isteyenler gibi... tahtı için oğlunu, babasını, kardeşlerini öldüren padişahlar gibi... yani yeniçeriler yine kazandı.
    Trabzon deplasmanına 4 önlibero ile çıktığı an bitmişti benim için. Garry ise yedekte oturuyordu. Fener, Başak maçlarını hiç söylemiyorum bile. Bir insan bu kadar mı kör olabilir? Akıl almaz şeyler yapmaya çalıştı. Kör derken gözleri değil, aklı kör.. Nerde büyük hoca oluyorsa olsun Galatasaray’da olmasın yeter ki...
  • Güle güle tudor hocam

• Degerin ilerde anlaşılacak..

• Antalya sporun teklifini kabul et be hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 20 Aralık 2017; 16:55:45 >
  • Nasıl bir hoca olduğunu göster reis Önün açık zaten.

• Stoper çıkarıp hucumcu alan adam gibi adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 veya 5 yll sonra dünya devlerinin birinin başında gördüğünüzde görecem sizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı olsun
    16 yıl önce açıldı
    Güle güle mazda
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tudor reisi yediler ama önemli değil daha genç gelecekte çok büyük bir hoca olacak..

• Yedeksiz solbeksiz stopersiz bu çöp kadroyu 14 hafta liderlikte tutmuş üstelik henüz yeni kurulmuş bir takım. Ve son haftaya rakiplerin hepsi zor deplasmanlarda 2 devre fikstür avantajı buna rağmen birilerinin gazına gelip yolladı dursun vasıfsızı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Stoper çıkarıp hucumcu alan adam gibi adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam lider takımı düzgün giden sistemini kasıtlı olarak bozarak sattı.İlerde büyük hoca olabilir ama karaktersizin önde gideni kendisi

• tudor, sabri'yi, semih'i gönderdi. selçuk'u yedek kulübesine hapsetti. kalitesiz türk futbolcuları elinden geldiğince kestiişine gelmeyen, yöneticiler ve evlatçı basın medya gücünü kullandı. bu düzende, kazmalar olmazsa kendilerinin de olamayacağını biliyorlardı. skor taraftarı dünden hazır. bedel ödetmek için düğmeye basıldı. ve görev başarıyla tamamlandı. istediğini aldılar.

tudor'u takımı çalıştıramaz hale getirdiler. yönetim, basın, taraftar üçgeninde bu kadar yalnız kalınca, futbolcularıyla arasının açılması da yüksek ihtimal. basının tüm gücüyle yaptığı, antitudorculuğun esas sebepleri belli. puan kayıpları, yenilgiler hikaye.

liderin 1 puan gerisindeki takımın teknik direktörü kovulur mu?

tudor'u harcadılar. osmanlı'da yeniçeri ocağını kaldırmak isteyenler gibi... tahtı için oğlunu, babasını, kardeşlerini öldüren padişahlar gibi... yani yeniçeriler yine kazandı.

• Lordjoker vol2

• Kimse de takmamış yazık

• Trabzon deplasmanına 4 önlibero ile çıktığı an bitmişti benim için. Garry ise yedekte oturuyordu. Fener, Başak maçlarını hiç söylemiyorum bile. Bir insan bu kadar mı kör olabilir? Akıl almaz şeyler yapmaya çalıştı. Kör derken gözleri değil, aklı kör.. Nerde büyük hoca oluyorsa olsun Galatasaray’da olmasın yeter ki...

• Ne kadar sevilmesende sırf şu iğrenç medyaya verdiğin ayarlar sayesinde takdirimi kazanmıştın.
    Yolun açık olsun Tudor.
  • Arkadaşlar konuyu açan üyeyi hep beraber görmüş tanımış olduk sanırım, forumda kimi neye göre ciddiye alacağınızı görmüşsünüzdür sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Arkadaşlar konuyu açan üyeyi hep beraber görmüş tanımış olduk sanırım, forumda kimi neye göre ciddiye alacağınızı görmüşsünüzdür sanırım :)

Kimsin sen ya vasfını neyki senin? Sen beni ciddiye alsan ne olur almasan ne olur çok önemli vah vah vah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 20 Aralık 2017; 22:57:52 >
  • Adamın yaptığı 2 güzel şey var ki birisi kadroyu toparlamak, diğeri ise medyaya ayar vermek.Çok öncelerde de söylemiştim "büyük hoca olacak ama bizden gittikten sonra" diye.Tudor'u hem kendisi hem medya hem de futbolcular yemiştir.O rezil futbolun başka açıklaması olamaz.

Hatırlayın futbolcuların birbiri ardına yaptıkları açıklamaları.Kendisi futbolcuyu taraftarın önüne sürerek, futbolcu ile arasında ki ilişkiyi bitirdi.Ben her zaman destekledim, benim gözümdeki hataları bunlardır.Yolun açık olsun Tudor.

He bir de Garry'i kesme meselesi vardı o konuda da biraz ayarım kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Adamın yaptığı 2 güzel şey var ki birisi kadroyu toparlamak, diğeri ise medyaya ayar vermek.Çok öncelerde de söylemiştim "büyük hoca olacak ama bizden gittikten sonra" diye.Tudor'u hem kendisi hem medya hem de futbolcular yemiştir.O rezil futbolun başka açıklaması olamaz.

Hatırlayın futbolcuların birbiri ardına yaptıkları açıklamaları.Kendisi futbolcuyu taraftarın önüne sürerek, futbolcu ile arasında ki ilişkiyi bitirdi.Ben her zaman destekledim, benim gözümdeki hataları bunlardır.Yolun açık olsun Tudor.

He bir de Garry'i kesme meselesi vardı o konuda da biraz ayarım kendisine

Verdiğiniz destek için teşekkür ederim hocam. Aynen öyle bilerek ve kasten oynamadı oyuncular bu çok açık. biraz sabır gösterip, uzun vadeli başarıyı yakalamak varken yine günü kurtarma aşkıyla gönderildi. medya, rakip teknik direktörler ve kaos oluşturmaya çalışan yorumcuların gazıyla gönderildi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.