günümüzde insanların günlük hayatta yaşadıkları stresler sorunlar o kadar fazlaki herkes biraz olsun gülmeye muhtaç! peki bizi güldürebilen gerçekten komik filmler hangileri? aklınıza gelen tüm komedi tarzı filmlerden bahsedebilirsiniz!
aklıma gelenleri yazıyorum:
Recep İvedik (2008) Aman Tanrım (2007)-evan baxter Ana Kuzusu (2007) Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda (2007) Beden Öğretmeni Bay Woodcock (2007) Bitirim İkili 3 (2007) Çakma Başkan Hollywood'da (2007) Epic Movie (2007) Kutsal Damacana (2007) Maskeli Beşler Kıbrıs (2007) Mr. Bean Tatilde (2007) Norbit (2007) Plajda (2007) Simpsonlar: Sinema Filmi (2007) Phat Girlz (2006)
tabii bunların bazıları beni gerçekten güldürdü ama yinede yazdım bence türklerin şu aralar en başarılı oldukları filmlerin komedi türü filmler olduunu düşünüyorum birçok türk komedi filmi var tutulan!
Recep İvedik (2008) Maskeli Beşler Kıbrıs (2007)
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin_Mitnick
Recep İvedik (2008) Maskeli Beşler Kıbrıs (2007)
Köküne kibrit suyu:)
Big Lebowski diyeyim susayım en iyisi...
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
Köküne kibrit suyu:)
Big Lebowski diyeyim susayım en iyisi...
Alıntıları Göster
Gora
Bizim komedi filmlerimizin tutma nedeni küfürler ve sadece bize has olan el kol hareketleri Yabancı birine gorayı izletsen pek gülceğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Skepo
Gora
Bizim komedi filmlerimizin tutma nedeni küfürler ve sadece bize has olan el kol hareketleri Yabancı birine gorayı izletsen pek gülceğini sanmıyorum.
Alıntıları Göster
Click.
quote:
Gora
Alıntıları Göster
Racep İvedik
quote:
Orijinalden alıntı: oktrates
Racep İvedik
Alıntıları Göster
GORA TEK GÜLDÜĞÜM FİLM DİYELİM
quote:
Orijinalden alıntı: *Bozkır*
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır Savaşcısı
Beni en çok güldüren filim..
Bi anda aklıma gelmemişti ama pardon filmi gerçekten çok komikti Hapishanede gardiyanın yaptıkları ve sonundaki keyif sigarası
quote:
quote:
Bi anda aklıma gelmemişti ama pardon filmi gerçekten çok komikti Hapishanede gardiyanın yaptıkları ve sonundaki keyif sigarası
Alıntıları Göster
işte bana en çok yararı dokunacak konu bu sanırım önerileriniz doğrultusunda alıp yada indirip izlemeyi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ekkir
işte bana en çok yararı dokunacak konu bu sanırım önerileriniz doğrultusunda alıp yada indirip izlemeyi düşünüyorum
Alıntıları Göster
Ali g filmin konusu, akisi cok sacma salak,ama cogu sahnesi komik amac gulmekse guldum tais toi/dostmusun dusmanmisin, buda fena deil film ve konusu guzel guldurmeyide basarmis
quote:
Orijinalden alıntı: gael
Ali g filmin konusu, akisi cok sacma salak,ama cogu sahnesi komik amac gulmekse guldum tais toi/dostmusun dusmanmisin, buda fena deil film ve konusu guzel guldurmeyide basarmis
Alıntıları Göster
ben hiç bir amerikan yapımı filmde bu kadar güldügümü hatırlamıyorum gerçekten izlenmesi gereken bir filmmutlaka izleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Rocafella millionaire
ben hiç bir amerikan yapımı filmde bu kadar güldügümü hatırlamıyorum gerçekten izlenmesi gereken bir filmmutlaka izleyin
Alıntıları Göster
o listede çok önemli 2 film eksik dostum
1. Snatch 2. Dumb & Dumper
quote:
Orijinalden alıntı: Rocafella millionaire
Alıntıları Göster
little man süper bi film başka bi amerikan filmi olarak phat girlz de benim çok hoşuma gitmişti özellikle başrolün mimik hareket ve konuşması süper
quote:
Orjinalden alıntı: goldeng
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Maskeli 5ler ...
quote:
Orijinalden alıntı: dijitaladam
Maskeli 5ler ...
Alıntıları Göster
Life of Brian, Back to The Future, shaolin soccer, kungfu hustel, cj7, bilimum Jim Carrey serileri... ayrıca Full metal panic fumoffu 'yu öneririm anime olarak
quote:
Orijinalden alıntı: confused
Life of Brian, Back to The Future, shaolin soccer, kungfu hustel, cj7, bilimum Jim Carrey serileri... ayrıca Full metal panic fumoffu 'yu öneririm anime olarak
Alıntıları Göster
amerikan pastası tarzı önerebilceğiniz film varmı ark.lar anca o filmlerde gülebiliyorum nedense
quote:
Orijinalden alıntı: WiCKeD.
amerikan pastası tarzı önerebilceğiniz film varmı ark.lar anca o filmlerde gülebiliyorum nedense
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: WiCKeD.
Superbad,Good Luck Chuck,Euro Trip
quote:
Orijinalden alıntı: Deranzo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
quote:
Good Luck Chuck ile Euro Trip'i izledim,Good Luck Chuck'ta koptum zaten o filme tepkisiz kalcak birini tanımıyorum Euro Trip' fena değildi , Superbad'i bulup indireyim bari , sağol önerin için
quote:
Orijinalden alıntı: WiCKeD.
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
quote:
Good Luck Chuck ile Euro Trip'i izledim,Good Luck Chuck'ta koptum zaten o filme tepkisiz kalcak birini tanımıyorum Euro Trip' fena değildi , Superbad'i bulup indireyim bari , sağol önerin için
Alıntıları Göster
Avrupa Hikayelerim veya Avrupa Maceralarım...
Filmin ismi ikisinden biriydi. O da çok komik. Amerikan Pastası türünde, o tür sahneler içeriyor ama onun kadar ileri boyutta değil.
quote:
Orijinalden alıntı: dijitaladam
Avrupa Hikayelerim veya Avrupa Maceralarım...
Filmin ismi ikisinden biriydi. O da çok komik. Amerikan Pastası türünde, o tür sahneler içeriyor ama onun kadar ileri boyutta değil.