Şimdi Ara

gülme ihtiyacı duyanlar buraya!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kaliteli komedilerimiz kemal sunal filmlerinden sonra pardon filmi acayip süperdi ya..sonra recep ivedik felanda çıktı ama espri o kadar güzel olmasada mimikler güldürüyordu
  • beerfestin konusunu açtım ama pek mesaj yazılmadı izlemenizi tavsiye ederim bu arada alm.-türkçe--beerfest-bira festivali
  • slm herkese ,

turk filmlerini gectikten sonra ki beni her zaman en cok gulduren filmlerdir aklıma gelen yabancı filmleri sayayım, bunlarda gercekten gulmustum.

joe black filmleri -- school of rock , nacho libre
    blades of glory
    hot chicks
    hot chick---Rob Schneider
    be kind rewind

aklıma gelenler simdilik bu kadar topicde yazılmıs olanları yazmadım
  • superbad 'i izledim dün harbiden çok güzel filmmiş tavsiye ederim beyler
  • arkadaslar recep ivedik e de komik diyosunuz sizi hiç anlamıyorum ya! salak ıle avanak;old school;american pie gibi filmler dururken recfep ivediğin ne idüğü belirsiz esprilerine gülüyosanız eger bu nası bir espri anlayısıdır bilemem! acıyorum bu millete
  • yaf siz çok fenayı eklememişsiniz herald biraz sapıkça ama manyaq komik tabi bana göre
  • SHAOLİN SOCCER
    KUNG FU HUSTLE
  • PARDON FILMINE COK GÜLMÜSTÜM
  • quote:

Orjinalden alıntı: rgd_blade

yaf siz çok fenayı eklememişsiniz herald biraz sapıkça ama manyaq komik tabi bana göre

+1
  • Dude, where is my car? (Özellikle dövme muhabbetine çok gülüyorum.)
    I-spy (I'm Kelly Robinson. Cheese...cheese...cheese)
  • sand storm bu verdiğin filimlerin çoğu hiç komik değil bence beerfest ve little man çok komik filmler daha da üzerine film tanımam hem asterix ,oburix bu filmin neresi komik yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire star -- 9 Temmuz 2008; 23:07:19 >
  • ben umut demene grek yoktu tanıdım zaten
  • yabancı fılmlerde daha cok gülüyorum acıkcası...
  • kesinlikle ve kesinlikle CMYLMZ 2008 !!!! İzlememişler içinde CMYLMZ Bir tad Bir Doku evet belki film değiller ama gülmeye gerçekten ihtiyacın varsa otur izle kardeşim bu kıyağımı da unutma
  • bence de yabancı filmler daha komik
  • izlememesi gereken komik olduğu iddia edilen filmler
    başta recep ivedik
    epic movie
    kutsal damacana
    norbit

bunlar komik değil sadece gülümsetici kahkaka attırıcı değil bazılarını izlemediğim için de yorum yapapmıyorum ama bitirim ikili 3,simpsonlar ve asteriks'in güzel olduğun söyleyebilirim.
  • Forest Gump
    BORAT
    The Waterboy
    HOW HIGH (Süper Ot)
    Ali G.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flym4n -- 10 Temmuz 2008; 10:16:10 >
  • yerli film olarak; pardon
  • mr.bean dizisi de cok güzeldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

Beni en çok güldüren filim..

gülme ihtiyacı duyanlar buraya!!!

budur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.