Şimdi Ara

Gülmek İsteyen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Gün Besiktasli Fenerli Ve Galatasarayli 3 Taraftar Tüm Türkiyeye Ornek Olsun Diye Kardeslik İcin Bulusup Gezmeye Karar Vermisler Ve Suudi Arabistana Gitmişler Orada Bir Otele Yerleşmisler Ve Fenerli Taraftar Demiş Haydi Gelin Birer Rakı İçelim Hemen Resepsiyona Soylemisler Ve Resepsiyon Hiç Caktırmadan Suudi Arabistan Kralini Aramis [Suudi Arabistanda Alkol Yasakmıs] Bozuntuya Vermeden Rakıyı Odalarına Getirmis Ve Bu 3 Taraftar Baslamis İçmeye Tam O Sırada Kral Gelmiş Ve Bunlara Demişki Bu Topraklarda Alkol İcmek Yasak Ve Cezaniz İdam Demiş Sonra Bizimkiler Başlamıs Bahaneye Bilmiyorduk Efendim Falan Filan Kral Sonrdn Düsünmüs Siz Türksünüz Türkiyeyi Severiz Aramızda Gayet İyi Belliki Alkolun Yasak Oldugunu Bilmiyordunuz Sizi Bu Seferlik İdam Etmeyecegim Kücük Bir Ceza Verecegim Sırtınıza 10kez Kırbaç Vurucaz Demiş Ama Vurmadan Once Bir Dilek Hakkınız Var Demiş Ve Bizim Beşiktaşlıyı Almıs İlk Olarak Dilegini Soyle Demiş Beşiktaşlı Demiş Sırtıma 1 Tane Yastık Koyun Demiş Tamam Demiş Koymuslr Bir Tane Yastigi 1 Vurmus 2 Vurmus Tam 5. Vurusta Yastık Parcalanmıs Geri Kalan 5 Kırbaç Beşiktaşlının Sırtına Gelmiş Ve Acılar İçinde Kalkmıs Sıra Galatasaraylıya Gelmiş Oda Düşünmüş 1 . Yastık 5 Kırbaçta Parcalandıysa 2 Yastık 10 Kırbaçta Parcalanır 2 Yastık Koyun Demiş Kral Vay Uyanık Demiş 2 Yastıgı Koymuslar Sırtına Baslamıs Vurmaya 3. Vurusta 1. Yastık 7. Vurustada 2. Yastık Parcalanmıs ve 3 Kırbaç Sırtına Gelmiş Sıra Gelmiş Fenerliye Sormus Kral Sen Dilegini Soyle Demiş Bana "20 KIRBAÇ ATIN" Kral Demiş ooo demekki dayanabilirim Diyorsun Fenerli Demiş Dilegimide Soyliyeyim Galatasaraylıyı Sırtıma Baglayın Demiş :)))

• ulan ne komik be

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

ulan ne komik be

senin yüzünden okudum. Allah cezanı vermesin.

hacı bu arada sana yurt dışından getirdiğim tel. ile ilgili soru sormam lazım.
  • konu fenerbahçe kategorisinde açılsaymış daha iyiymiş

okumayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir operasyon var bu gece -- 23 Şubat 2013; 17:27:57 >
  • Kralda ne işsizmiş.
  • Beşiktaşlılar Fenerbahçe yerine Beşiktaş diye okuyun
    Galatasaraylılar Fenerbahçe yerine Galatasaray, Galatasaray yerine Fenerbahçe diye okuyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gülmek İsteyen İçeri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gül gül öldük

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

Beşiktaşlılar Fenerbahçe yerine Beşiktaş diye okuyun
    Galatasaraylılar Fenerbahçe yerine Galatasaray, Galatasaray yerine Fenerbahçe diye okuyun.

• Bütün GS'liler ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

ne oldu kardeş? 7 yaşımdan beri herkes bu fıkrayı kendi takımına göre editleyim anlatır ondan bahsettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

ne oldu kardeş? 7 yaşımdan beri herkes bu fıkrayı kendi takımına göre editleyim anlatır ondan bahsettim.

tmm ozaman

• sakin beyler :)

• o kadar komik ki rastgele bastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :))) dogrudur
  • amacın fenerlilerin nasil insanlar olduklarını mı göstermekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok komikmiş.
  • haha :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.