Şimdi Ara

gülmek ve güldürmek isteyen varsa buraya:):):)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkesin bildiği ve çok komik dediği fıkra mutlaka vardır buyrun paylaşalım:):):):):):)

• Tutacak....
    Hissettim
  • Kel oğlan yolda gidiyormuş.
    Ölmüş...

İlk okul dörtteyken bir arkadaş anlatmıştı serviste. 10 dakika boyunca gülmüştüm
  • Birgün karadeniz kahvesine bir japon gelmiş demiş "erkek varsa içinizde çıksın dövüşelim" Temel elini kaldırmış çıkmışlar bikaç dakka sonra Temel bi gelmiş ağız burun dağınık, çok pis dayak yemiş. Japon gelmiş kasıla kasıla demiş: "ona, toyomoto ustanın krayasi tekniğiyle vurdum".

Ertesi gün gene aynı japon gelmiş gene meydan okumuş, temel gene elini kaldırmış çıkmışlar temel bi gelmiş ağız burun dağınık gene Japon gelmiş kasılarak demiş "ona takamasi ustanin krikoto tekniğiyle vurdum"

Ertesi gün gene aynı japon kahveye gelmiş meydan okumuş temel gönüllü olmuş çıkmışlar. Bu sefer japon bi gelmiş onun ağzı yüzü dağılmış. Sonra temel gelmiş ve demiş:

"ona, toyotanın krikosuyla vurdum!"

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Birgün karadeniz kahvesine bir japon gelmiş demiş "erkek varsa içinizde çıksın dövüşelim" Temel elini kaldırmış çıkmışlar bikaç dakka sonra Temel bi gelmiş ağız burun dağınık, çok pis dayak yemiş. Japon gelmiş kasıla kasıla demiş: "ona, toyomoto ustanın krayasi tekniğiyle vurdum".

Ertesi gün gene aynı japon gelmiş gene meydan okumuş, temel gene elini kaldırmış çıkmışlar temel bi gelmiş ağız burun dağınık gene Japon gelmiş kasılarak demiş "ona takamasi ustanin krikoto tekniğiyle vurdum"

Ertesi gün gene aynı japon kahveye gelmiş meydan okumuş temel gönüllü olmuş çıkmışlar. Bu sefer japon bi gelmiş onun ağzı yüzü dağılmış. Sonra temel gelmiş ve demiş:

"ona, toyotanın krikosuyla vurdum!"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.