Şimdi Ara

GÜLSEREN BENİ AFFEDİN DEDİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen 50. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden ve 13. sırada yer alan Gülseren Gomez, İstanbul’a geldi.
    Gomez, ekibiyle birlikte geldiği Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde gazetecilerin sorusu üzerine, 39 ülkenin katıldığı yarışmada 13. olduklarını ve bunu iyi bir sonuç olarak değerlendirdiğini söyledi.
    Yarışmada Türkiye’yi temsil etmekten duyduğu gururu ve mutluluğu dile getiren Gomez, "Ben verilen görevi en iyi şekilde yaptım, şarkımı söyledim. İlk beşe girmek isterdim, ama bizden daha güzel besteler vardı" dedi.
    Gomez, elde edilen sonucun, Türkiye’nin bir sonraki yarışma için yarı finale katılma zorunluluğu getirdiğinin hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:
    "Bizden geride, sonuncu olan ülkeler de oldu. En önemli ülkeler kötü dereceler aldılar. Ben vazifemi yaptım. Türkiye, bugüne kadar yarışmalarda elde ettiği en iyi puanlarından birini aldı. Hedefimiz daha iyi bir derece almaktı ama 13. olduk, hayırlı olsun. Savaşa gitmedik, bu bir şarkı yarışması, elimizden gelenin en iyisini yaptık." Gülseren Gomez’in yarışmada seslendirdiği "Rimi Rimi Ley" adlı şarkının bestecisi Erdinç Tunç da iyi bir netice almak için gittiklerini belirterek, şunları kaydetti:
    "Buradaki eleştirilerin aksine, orada şarkımızın iyi bir derece alacağı yönünde olumlu tepkiler aldık, ama 13. olduk. Bu arada, yarı finale katılma zorunluluğu da geldi. Unutmayalım ki bu yıl ikinci, dördüncü ve altıncı olan şarkılar yarı finalden gelmişti. Birinci olan şarkı için Yunanistan’da da ağır eleştiriler oldu, ama onlar bell bir düzeyde bıraktılar. Bizdeki gibi eleştirileri en üst seviyeye çıkarmadılar."

• Üzüldüm ben kadıncağıza ya
  • iide abi bu gulsern demiş 39 ulkeden 13 . olmuslar bide sole bi olay var acaaba bis gecen yıl finale kalamasaydık bu ismi gulseren olan sahıs bu yıl finalle kalcakmıydı? benim uzulduum nokta seneye finale kalamamamıs . ve utanarak soluyorum ilk kez bi yarısmada ulkemin yanında olmadım
  • ben affettimm onu... yaw bu yarışmayı çok büyüttüler...
  • Şahsen Affetmem!..
    Nasıl Bir Şarkıymış O Öyle (Rimi Rimi Ley)
    Allahım Ya Şarkının İsminde Meymenet Yok!..GÜLSEREN
  • rimi rimi diyen hatun mu bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

iide abi bu gulsern demiş 39 ulkeden 13 . olmuslar bide sole bi olay var acaaba bis gecen yıl finale kalamasaydık bu ismi gulseren olan sahıs bu yıl finalle kalcakmıydı? benim uzulduum nokta seneye finale kalamamamıs . ve utanarak soluyorum ilk kez bi yarısmada ulkemin yanında olmadım

Aynen katılıyorum,hislerime tercüman olmuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şarkı kötü kız ne yapsın... onun bu şarkıyı okuması hata. zaten yarışmadaki tüm şarkılar rezalet.
  • ben begendim gülsereni..makyajı kıyafeti showu şarkısıda cok güseldi..
    oy vermeyenler utansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Üzüldüm ben kadıncağıza ya

bende acıdım.asıl kabahat onu oraya gönderenlerde.
  • inadına girdiler söylediler ve başarılı olamadılar ama kendilerini tarihe geçirdiler başarı hiç birşeydi.
  • abi abartmayın ya aglatcaksın beni

ne takıntılı milletiz böyle ya..
    dünyayımı kurtarcaktı gülseren alla alla..
    yeter ya..

• Yau egzantrig bi mantıklı düşün , Türkiye gibi mükkemmel şarkılar üretebilen bir ülkenin çokbilmiş TRT kurumu ....göndere göndere rimi rimi ley gibi abuk sabuk bir şarkıyı çıkartıp ülkemizi rezil ediyor biz de sakin olup "olabilir" mi diyeceğiz ...bu mudur yani ?
  • tamam birileri suclu buna bişi demedim..
    ama abartmayada gerek yok..
    berbat ötesi bir şarkı dildi..
    kadında güsel söledi..
    yunanlıları isledim bizimkiler daha güseldi yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 23 Mayıs 2005, 22:21:53 >
  • ri ri rimi ley lay loy? oyle kıvırıyorlarki valla number1 pes dorusu ri? miii laa loo he lo hee lay looo
  • lay lay lom la la lololo lo rimi rimi rey lay layy
  • Gülseren ilk çıktığında sahneye gerçekten Türkiye değil aklıma ilk gelen ülke Mısır oldu. Daha sonra arkadaşlar ile konuştuğumda da pekçoğu "Evet ben de ilk gördüğüm an Mısır geldi aklıma" dediler.
  • suc gulserende degil
    gulserene cok tesekkur etmek gerekir
    bizi en iyi sekilde temsil ettigi
    oyle bir sarkiyi okumayi kabul ettigi icin

suc TRTde boyle bir yarismaya boyle bir beste sectigi icin
    eski kafali TRT den boyle bir sey cikar ancak
    asil TRT ye

seneye insallah biz kazanacazzz
    ama TRT yine boyle bir sey yaparsa
    TRT binasina atom bombasi atalim

• gülsereninde dediği gibi savaşa gitmedik. bizi böyle saçma sapan yarışmalarla aldatıyorlar. hadi teknelojide, bilimde, üniversete kalitelerinde yarışalım. kimse tınlamıyor bile. bence böyle yarışmalar bizim gibi geri kalmış ülkeleri uyutmak için. almanya sonuncu olmuş. umurundamı. tınlamıyor bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

Şahsen Affetmem!..
    Nasıl Bir Şarkıymış O Öyle (Rimi Rimi Ley)
    Allahım Ya Şarkının İsminde Meymenet Yok!..GÜLSEREN

Şarkının İsminde Meymenet olmasa yine iyi anlamı bile yokkkk.......bu arada bu şarkıyı kendini bilen bir sanatçı kabul etmezdi bence..Sertap Erener bu şarkıyı söylemezdi bence...........
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.