Şimdi Ara

GÜLSEREN SAHNEYE ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sercos

şu anda 14. sıradayız.benim merak ettiğim bize yunanistan kaç puan verdi?bilen varsa yazsın.sanırım ben kaçırdım.

DAHA VERMEDİKİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

şuan yunanistana 12 puan(en yüksek puan) verdik.
    Ne oluyor yaw adamlar bize katliam yaptınız diyor biz ise en yüksek puanı veriyoruz bu nasıl iştir.çok mu dosthaneyiz.

Maksat dostlar alışverişte görsün
  • bakmaya çalışıyorum arada. kaçırmış olabilirim diye düşündüm.
  • quote:

şu anda 14. sıradayız.benim merak ettiğim bize yunanistan kaç puan verdi?bilen varsa yazsın.sanırım ben kaçırdım.

Bu yunan lılarla kıbrıs rum kesiminden adam olmaz abi. Bunların hepsini.....

ikiside 1 puan bile vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 22 Mayıs 2005, 1:09:35 >
  • son dakika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yunanistan bize koca bir 0 verdi.onlara 12 puan verenler sizden nefret ediyorum
  • iyide bizi avrupadan dışlamak isteyen bu fransızlar nasıl 12 puan verdi hayret
  • 13. olarak küme düştük teşekkürler trt al sana
  • fransızca dur la şunlarla bir dalga geçelim demişlerdir. gülseren belki çığlık falan atar diye...
    sahnedeki bağırışlar az gelmiş olabilir.

• quote:

fransızca dur la şunlarla bir dalga geçelim demişlerdir. gülseren belki çığlık falan atar diye...
    sahnedeki bağırışlar az gelmiş olabilir.

BUNUN FRANSA İLE ALAKASI VAR. ORADA MI YAŞIYOR ORADA DOĞMUŞ ÖLE BİŞELER.
    12 PUANI ALINCA GÖRMEDİNMİ SALAK SALAK BİŞELER YAPTI. KORKTUM SÖVÜYO DİYE. ACABA TÜRKİYE'YE GELİRMİ

• evet avrupadaki vatandaşlarımızın minimum puan toplamı belli oldu , kötü bir şarkı ile küme düşmeyecektik , sağdan soldan 15-20 puan en azından gelirdi , bu şarkı kötü bile olamaz.
  • Ben gıcık kaptığım için izlemedim sonalrı,sonuç ne oldu kim kazandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

Ben gıcık kaptığım için izlemedim sonalrı,sonuç ne oldu kim kazandı

ABİ YUKARIDA KOCA KOCA YAZIYOR YAW
  • gülerenin şarkısından çok şarkı aralarında attığı o..haa hii ohh haaa söylemleri beni bitirdi zaten şarkıya bukadarmı güzel sözler bağırmalar eklenebilir,
  • Yuuuuuuuuuuu Yuuuuuuuuuu

bu kadar mı rezillik olur

1. çıkarıp ülkemize getiriyoruz.. sonra 4. oluyoruz ve 13.

bir millet bu kadar mı değersiz görür insanlarını...

bu kadar mı bilinçsiz olunur.. göz göre göre rimi rimi ley kondu.. eski bir parçamış zaten.. yazıklar olsun......

Yuuuuuuuuuuu Yuuuuuuuuuu
  • Oldu Oldu hem de çok sağlam bi sonuç oldu.Tebrikler Gülseren mi şeyseren mi ne işte ona!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Gülseren'in az evvel sırası geldi ve çıktı şarksını söyledi,bana göre gayet de güzeldi.Hatta beklediğimden de iyiydi.İnşallah sağlam bir sonuç alacak.

• ya niye yunanistan bize puan vermedi diye kızıyorsunuz?kendiniz söylüyorsunuz..kötü işte şarkı...niye versin ki?ayrıca sertab a 10 vermişlerdi sanırım..ii olunca verirler.bişey söylüyorsunuz ama kendinizle çelişiyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

ya niye yunanistan bize puan vermedi diye kızıyorsunuz?kendiniz söylüyorsunuz..kötü işte şarkı...niye versin ki?ayrıca sertab a 10 vermişlerdi sanırım..ii olunca verirler.bişey söylüyorsunuz ama kendinizle çelişiyorsunuz...

sertab a 10 verdiklerinden emin misin?
  • - GÜLSEREN SAHNEYE ÇIKTI
    - VE İNDİ
  • ya ne sağlamı ya bu şarkının söz ve müziğini kim yazdıysa aklına şaşayım
  • valla bence turkiye yunanistana 12 puan vermekle cok iyi yaptı mıllet şarkı cok iyi değilse kuzey komşusuna guney komşusuna batı doğu derken 8 10 12 leri dağıtıyor daha sonraki senelerde onlar bize biz onlara çalışalım ayrıca hakettilerde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.