Şimdi Ara

GÜLSEREN SAHNEYE ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Orjinalden alıntı: irish

ya niye yunanistan bize puan vermedi diye kızıyorsunuz?kendiniz söylüyorsunuz..kötü işte şarkı...niye versin ki?ayrıca sertab a 10 vermişlerdi sanırım..ii olunca verirler.bişey söylüyorsunuz ama kendinizle çelişiyorsunuz...

sertab a 10 verdiklerinden emin misin?

emin değilim....zaten sanırım dedim...ama 10 verdiler diye hatırlıyroum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

almanlar ingilizce şarkı söylüyorlar.. trt inat etti türkçe okunacak diye?

senin dilinde ne varda ingilizce istiyorsun...bu kadar da olmaz ki...senin dilin hepsine 100 çeker...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

valla bence turkiye yunanistana 12 puan vermekle cok iyi yaptı mıllet şarkı cok iyi değilse kuzey komşusuna guney komşusuna batı doğu derken 8 10 12 leri dağıtıyor daha sonraki senelerde onlar bize biz onlara çalışalım ayrıca hakettilerde.

hı hı sen yunandan puan beklemeye devam et.
  • TRT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraycetin -- 22 Mayıs 2005, 13:59:17 >
  • bence herkes kendi dilinde şarkısını söylemeliydi.. Türkiye'yi bu konuda destekliyorum. İllaki İngilizce olcak diye bi kural yok.. Söylediğiniz şarkının sizi yansıtması sizi anlatması ve sizin dilinizde olması taraftarıyım.. Gülseren'i bu konuda tebrik ediyorum.. Helal Olsun.. Şarkıyı güzel okudu ama puanlama sistemi gene berbattı.Her Ülke komşusuna destek verdi. kimin çok komşusu var ise o kar etti. Ama Yunanistan bence hakketti birinciliği. Parça süperdi.. AVAREMO melodisini hatırlayan varsa bilir o şarkıyı.. Netten şimdi onu arıyorum..
  • isviçre en güzeliydi.hele solisti varya bittim vallahi okıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I ced Earth -- 22 Mayıs 2005, 16:55:57 >
  • karıda sanki ses var birde canlı söyle...al banuyu vur bu salağa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

karıda sanki ses var birde canlı söyle...al banuyu vur bu salağa

Bau bile daha iyisini yapardı bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.