Şimdi Ara

GÜLSEREN SAHNEYE ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülseren'in az evvel sırası geldi ve çıktı şarksını söyledi,bana göre gayet de güzeldi.Hatta beklediğimden de iyiydi.İnşallah sağlam bir sonuç alacak.

• uyuz uyuz şarkının bitmesini bekledim...
  • Zannetmiyorum, çünkü çok daha iyiler vardı. Macaristan, Malta, İngiltere gayet iyiydi bana göre. Özellikle sahne performansları süperdi, Gülseren sahnede ileri geri gitti sadece.

Şarkıya hiç değinmiyorum, rezaletti.. Sırf dım çıs dım çıs var şarkıda. Bi Everyway That I Can'i düşünün bi de bunu.
  • Çıktı iyi halt etti
    Canlı ilk defa dinledim. Allahtan ingilizce katılmamışlar.
    Şov güzeldi ama. İnşallah ilk 10 a girer
  • PARDON İLK ON MUUUU???

ÇOOOOOK ÇOOOOOK ZOR BENCE
  • Ayıpp yaww Türklüğümden UTAANDIMMMMMMMMM
  • romanya , israil , bosna , isviçre ve letonya favori gösteriliyor. bizim şarkı son dört içinde görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

romanya , israil , bosna , isviçre ve letonya favori gösteriliyor. bizim şarkı son dört içinde görünüyor.

Yunanistan Birinci 22.05.2005 00:15

Saati tam tutturamadım pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 22 Mayıs 2005, 1:06:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraycetin

Ayıpp yaww Türklüğümden UTAANDIMMMMMMMMM

Hiç bir zaman TÜRK lüğünden utanma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Asıl trt ile güllü müdür serengül müdür o utansın
  • quote:

Saçmasapan konuşmayın lütfen.Bu kadar basit birşeyle TÜRKLÜĞÜNDEN utanacaksan...

• almanlar ingilizce şarkı söylüyorlar.. trt inat etti türkçe okunacak diye?
  • Bence de çok kötüydü
  • benim merak ettiğim bu şarkıyı seçenlerde hiç mi beyin yok , mantıkları işlemiyormu , amaç nedir yani? 1. lik almış bir ülke böyle bir parçayla katılırmı hiç , sonuçta ülkemizi temsil ediyor.Adama ne gerizekalılar var dedirtiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

benim merak ettiğim bu şarkıyı seçenlerde hiç mi beyin yok , mantıkları işlemiyormu , amaç nedir yani? 1. lik almış bir ülke böyle bir parçayla katılırmı hiç , sonuçta ülkemizi temsil ediyor.Adama ne gerizekalılar var dedirtiyor...

walla bu kadar olur yaw, ülkede bu kadar müzisyen var seçe seçe bu ses özürlü kadını seçiyorlar, saçma sapan çığlıklar atıp durdu bütün şarkı boyunca.
    son derece yetersizdi sesi zaten şarkı da iğrenç bi şarkı ancak bu kadar kötü olabilir.
    İngiltere'nin doğu ezgileri bile çok daha güzeldi walla
    Bunları seçip de oraya yollayan müzikten anlamayan insanlar utansın asıl

• şu anda 13. sıradayız. düşündüğümüz kadar kötü olmayacak sanırım. ama gerçek şu ki kötüydü işte...
  • şuan yunanistana 12 puan(en yüksek puan) verdik.
    Ne oluyor yaw adamlar bize katliam yaptınız diyor biz ise en yüksek puanı veriyoruz bu nasıl iştir.çok mu dosthaneyiz.
  • quote:

bütün dünyaya ingilizce şarkı söyleyenleri desteklerken de türklüğünden utanıyormuydun.

öte yandan rimirimiley saçmalığına da.
  • ben tv den takip etmiyorum. siz nerden takip ediyorsunuz. dk dk sına buraya yazarmısınız ne olup bitiyor. kaçıncı sıradayız.
  • dua edelim de ayaklarını falan yalamak zorunda kalmıyoruz.bir zamanlar denize dökmüştük ya... ne zamanlar çıktılar da adam oldular.
    ağlasak mı gülsek mi bilemiyorum ki.
    soru:ne zaman adam oluruz?
    cevap:çanak yalamayı bıraktığımız zaman.
    bizi çanak yalayıcı gibi gösterenlere ve bunlara sebep olanlara
  • şu anda 14. sıradayız.benim merak ettiğim bize yunanistan kaç puan verdi?bilen varsa yazsın.sanırım ben kaçırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.