Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar.

Daha önce 2 farklı siparişim olmuştu. Şimdide kampanya yaparsanız toplamda 4-5 kilo hem çam balı, hem de bahar balı almak istiyorum. İlgi ve alakanız için teşekkür eder, hayırlı satışlar bol müşteriler dilerim.
  • Merhaba
    Benim de siparişlerim geldi. Paketlemeye gösterilen özen bile ürünü tatmadan yapacağım yoruma pozitif yönde etki etti.
    Zeytin güzel ama hafif bir acımsılık vardı fakat lezzeti yerinde. Tereyağı güzel.
    Numunelerin paketlenmesine gösterilen özen işinizi düzgün yaptığınızı gösteriyor. En kısa zamanda zeytinyağı sipariş etmeyi düşünüyorum. Etrafına sizi tavsiye edecek bir müşteri kazandınız.
  • maliyet analizine haiz biri olarak şunu söyleyebilirim ki:

bu tür internet üzerinden satılan ürünler olması gerekenden çok daha yüksek fiyata satılıyor, mağazada satılan ürünler üzerindeki mevcut maliyetlerin hiçbirisinin üzerindeki yükler bu girişimlerin üzerinde yok.

bu bağlamda genel olarak söylemek isterim ki fiyatlar yüksek.
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Bende tereyağ konusunda hassasım, 3 ay öncesine kadar Trabzondaki bir akrabam vasıtası ile ordan getirtiyordum ancak onlarda tayin sebebi ile taşındılar, arayış içindeyken bu konuyu görünce inceledim.
    Ben bana gelen tereyağına internette okuduğum kalite testi yapmıştım,

1. oda sıcaklığında yumuşak kıvama gelmeli (akşamdan kahvaltılık için ayırdığınızı çıkartın sabah nutella dan bile daha yumuşak kıvamlı olmalı)

2. 35 derece sıcaklıkta erimeye başlamalı (herkesin evinde derece yada termometre vardır, az miktarda suyu 35-36 dereceye kadar ısıtıp içine biraz atın hemen erimeli erime uzun sürmemeli...

3.yumurta tavasına bir kaşık margarin atın ve eritin, eriyip kaynamaya başladığındaki hava kabarcıkları ve köpürmesine dikkat edin hatta videoya çekin, sonra aynı miktardaki tereyağı ile aynı işlemi uygulayın tereyağı çok daha fazla kabarcık çıkartmalı ve köpürmeli. aksi halde şüphelenin.

NOT: Kimseyi birşey ile itham etmiyorum, bilgi paylaşıyorum.

• Üzüm Pekmezi 750 gr ne zaman stoklara girer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

Bende tereyağ konusunda hassasım, 3 ay öncesine kadar Trabzondaki bir akrabam vasıtası ile ordan getirtiyordum ancak onlarda tayin sebebi ile taşındılar, arayış içindeyken bu konuyu görünce inceledim.
    Ben bana gelen tereyağına internette okuduğum kalite testi yapmıştım,

1. oda sıcaklığında yumuşak kıvama gelmeli (akşamdan kahvaltılık için ayırdığınızı çıkartın sabah nutella dan bile daha yumuşak kıvamlı olmalı)

2. 35 derece sıcaklıkta erimeye başlamalı (herkesin evinde derece yada termometre vardır, az miktarda suyu 35-36 dereceye kadar ısıtıp içine biraz atın hemen erimeli erime uzun sürmemeli...

3.yumurta tavasına bir kaşık margarin atın ve eritin, eriyip kaynamaya başladığındaki hava kabarcıkları ve köpürmesine dikkat edin hatta videoya çekin, sonra aynı miktardaki tereyağı ile aynı işlemi uygulayın tereyağı çok daha fazla kabarcık çıkartmalı ve köpürmeli. aksi halde şüphelenin.

NOT: Kimseyi birşey ile itham etmiyorum, bilgi paylaşıyorum.

ilginiz için sağ olun. şuan iş yerindeyim ama 1. ve 2. maddeyi uygulamadan söyleyebilirim ki ikisini de karşılıyor çünkü yumuşak kıvamlı bir tereyağı, köpürmesinde de bir sorun görmedim ama denemek lazım. diyeceğim tek şey, neredeyse hiç kokuya sahip olmadığı.
    Alacak insanların sonuçta bunu bilmesi gerekir, kimisi kokuyu hiç sevmezken kimi de tereyağının has kokusunu sever. Ben sevenlerden olduğum için bunu sorun olarak gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 28 Nisan 2017; 16:49:36 >

• Tereyağı siparişim geldi.

Valla ailecek sevdik biz. Bir kere çok hafif. Taze olduğuda çok belli. Tadı hafif ve kaymak tadı var. Akşam yemeginde kahvaltı niyetine bayağı yedik valla.

Numunelerden siyah zeytin pek tutmadık. Etsiz olandan gelmiş. Tadıda oyle aman aman değildi.

Yeşil zeytin bayagı güzeldi cocuklugumda yedigim yeşil zeytin tadını aldım diyebilirim.

Peynir 2 cesit gelmiş hafif sarı sert olanı sevdik.

Bal fena değildi. Gerçi pek anlamam bal kalitesinden ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi artık sorulara ve yorumlara cevap vermiyor. Bizleri aydınlatmıyor.
  • Zeytinyağı sipariş edeceğim fakat sitede fiyatlar artmış. Konu başlığındaki fiyat değişmiş maalesef. Nisan ayı boyunca diyordu fakat bugün gün boyu fiyat yüksekti. Oysa Nisan ayı henüz bitmedi. Satıcı arkadaş haberdarsa bi yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Zeytinyağı sipariş edeceğim fakat sitede fiyatlar artmış. Konu başlığındaki fiyat değişmiş maalesef. Nisan ayı boyunca diyordu fakat bugün gün boyu fiyat yüksekti. Oysa Nisan ayı henüz bitmedi. Satıcı arkadaş haberdarsa bi yardım lütfen...

Merhabalar,

sitede ki fiyatlar güncellendi. Özür dileriz, bu hafta sağlık problemleri yaşadık çok ilgi gösteremedik.
  • SİTE AÇILMIYOR
  • Yeni 4 e tıklayınca zeytinyağına yönleniyor. Bilginize.

Doğru link :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeser -- 2 Mayıs 2017; 11:12:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan10000

SİTE AÇILMIYOR

Merhaba,

sitede her hangi bir problem olmadığı söyleniyor ancak sorununuz hala devam ediyor mu?

Ayrıca, yeni bir kampanya başlatmış bulunuyoruz bugün;

2KG Edremit Yeşil Çizik Zeytin (Kalibre: 260/290 Ad/KG)
    2KG Ekstra Yağlı Gemlik Sele Siyah Zeytin (Kalibre: 260/290 Ad/KG) Ücretsiz kargo ile 57TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

quote:

SİTE AÇILMIYOR

Merhaba,

sitede her hangi bir problem olmadığı söyleniyor ancak sorununuz hala devam ediyor mu?

2KG Ekstra Yağlı Gemlik Sele Siyah Zeytin (Kalibre: 260/290 Ad/KG) Ücretsiz kargo ile 57TL.

https://www.koylezzetlerim.com/zeytin-zeytinyagi/yesil-siyah-zeytin-kampanyasi

Bahar balında kampanya yapacak mısınız?

• suan girebiliyorum sorun cözuldu
  • Merhaba

Biraz önce sipariş verdim.İşlem kredi kartımdan çekildi ama siparişler kısmınıda gözükmüyor.

Bilginize.
  • Ödeme işlemi yapılamıyor.

Hepsipay gateway connection problem
  • kırma yeşil zeytin ile jumbo siyah zeyitn kampanyası da bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jckl35

quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

quote:

SİTE AÇILMIYOR

Merhaba,

https://www.koylezzetlerim.com/zeytin-zeytinyagi/yesil-siyah-zeytin-kampanyasi

Bahar balında kampanya yapacak mısınız?

Aynı şeyi ben de merak ediyorum, çam balı yerine çiçek balı almak istiyorum.

• sipariş numarası <2613> umarım memnun kalırız.
    ayrıca mayıs ayı sonunda dut pekmezi siparişi de vermek isterim.bir de arkadaşlar talepte bulunmuşlar çiçek balı konusunda çiçek balı bende düşünürüm.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.