Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlarınız güzelmiş kardeşim. 28 tl ye geliyor tereyağı kilosu, Kazdağı olması daha iyi tabi. Çok güzel yerler diye duydum. İleriki günlerde alabilirim. Hayırlı işler.
  • 2691 no.lu siparişim oluşturuldu. ürünler gelince yorumlarım artık...
  • herşey çok güzel yalnız perşembe yola çıkan kargo hala yoldaymış, ürünler pazartesiye kaldı artık umarım dayanabilirler yoksa yazık olacak tereyağlarına.
    Sürat kargo gerçekten çok yavaş kalıyor yurtiçine göre bilmiyorum belki kargo şirketini değiştirmelisiniz diye düşünüyorum.
  • Bal siparişim elime ulaştı. Öncelikle Burak beye ilgisi için teşekkür ederim.

Lakin kargo çarşamba günü yol çıkmasına rağmen, dün akşama doğru şubeden zar zor teslim alabildim. İnternetten kargoyu takip ettiğim zaman kargonun geri iade edileceğini öğrendim. Nedenini öğrenmek ve kargoyu teslim almak için şubeye gittiğimde görevli kişi 'verilen adreste size ulaşılamadı' dedi. Halbuki bu izah baştan aşağıya yalandı. Bütün gün evde olmamıza rağmen sürat kargo'dan ne gelen vardı, ne giden. Ayrıca üç farklı sipariş verdim, üçünde de kargoyu şubeden teslim almak durumunda kaldım.

Mahsulleriniz gerçekten kaliteli, lakin kargo şirketini değiştirmenizi naçizane tavsiye edebilirim. Hayırlı satışlar, bol müşteriler, bereketli günler dilerim.
  • Herkese merhabalar,

Kargo ile ilgili yazılanlara hitaben şöyle bir açıklama yapmak isterim. Bazı bölgelerde sürat kargo yetersiz kaldığı fazlasıyla doğrudur. Ancak şöyle bir durum söz konusu bütçemiz sürat kargoya yetiyor bununla birlikte köyümüze sadece sürat kargo gelip kargo alımı yapıyor.

Tüm ürünlerde ücretsiz kargo ile gönderim yaptığımız içinde başka bir şirketle anlaşmamız imkansız ama sabit bir kargo ücreti belirleyerek ilerleyen zamanlarda diğer kargolar ile çalışabiliriz. Örneğin aras kargo ile isteyen sabit 4 TL öder veya sürat kargo ile isteyen ücretsiz kargo ile gönderilir gibi.

Ancak şu konuda da bilgi vermek isterim, sürat kargoda anlık müdahale ediyor gönderim yaptığımız şube örneğin kargonuz gelmiş ama dağıtıma çıkmamış bunu bize bildirirseniz biz şubeye bilgi veriyoruz onlar kendi hatları arasından görüşüp gerekli müdahaleyi yapıyorlar.

Hepinize teşekkür ederim, iyi hafta sonları...

• #2637 nolu siparişli ürünler elime geçti. yalnız keşke telefonda görüştüğümüz gibi ufak numunelerde olsaydı sevinirdim. Mesela balı çok merak ediyordum eğer hoşumuza gitseydi kesinlikle bal almayıda düşünüyordum. neyse sağlık olsun. hayır işler hayırlı günler
  • Merhaba,

Facebook sayfamızda duyurduk ama buradan duyurmayı unuttuk özür dilerim. 3 Kardeş bu işi yapıyoruz hepimizin bir görevi var kargo, müşteri ve üretim gibi. Kargo işlerine bakan abimiz 1 haftadır sağlık problemleri yaşıyor ve köyden bir genç onun yerine bize yardımcı oluyor. Ancak ne kadar anlatılsa da kurulu bir düzeni tekrar oturtmak vakit alıyor. Yaşanan numune eksiklikleri bu sebeptendir. Pazartesiden itibaren yoluna koyacağımın sözünü veriyorum. Anlayışınız için çok teşekkür ederim.
  • Merhaba,

İlk siparişim sorunsuz geldi,, ne yazık ki ikinci siparişim, bütün ürünlerin sadece basit bir koliye konulup gönderilmesinden dolayı doğal olarak ve sürat kargo farkından dolayı Çifte kavrulmuş gibi zarar gördü. Sizlere durumu ilettim. Gönderilen kargoyu teslim almadım, sizler tarafıma aynı ürünleri gönderdiğinizi belirttiniz, ne yazık kı sürat kargoda tarafıma gelen bir kargo gözükmüyor. sizlere soruyorum akşama gönderebilirim kargo takip no diyorsunuz ama ne yazık kı göndermiyorsunuz. Telefondan zaten tarafınıza ulaşmakta sorun çekiyoruz.. amacınız nedir. ? neden sözlerinizde durmuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrg

Merhaba,

İlk siparişim sorunsuz geldi,, ne yazık ki ikinci siparişim, bütün ürünlerin sadece basit bir koliye konulup gönderilmesinden dolayı doğal olarak ve sürat kargo farkından dolayı Çifte kavrulmuş gibi zarar gördü. Sizlere durumu ilettim. Gönderilen kargoyu teslim almadım, sizler tarafıma aynı ürünleri gönderdiğinizi belirttiniz, ne yazık kı sürat kargoda tarafıma gelen bir kargo gözükmüyor. sizlere soruyorum akşama gönderebilirim kargo takip no diyorsunuz ama ne yazık kı göndermiyorsunuz. Telefondan zaten tarafınıza ulaşmakta sorun çekiyoruz.. amacınız nedir. ? neden sözlerinizde durmuyorsunuz?

Merhaba,

Facebook sayfamızda ve burada belirtmiştik kargoları yapan abimizin rahatsızlandığını ve yerine bizim ve köyden başka bir şahsın yardımını aldığımızı. Sizin arayıp durumu belirtmenizin ardından aynı gün koli istediğiniz şekilde hazırlanıp gönderildi. Cumartesi günü telefon görüşmesi gerçekleştirdik lakin zaten cumartesi günü kargo yarım gün çalıştığından teslimi mümkün değildi. Büyük firmalar gibi entegreli çalışamıyoruz kargo takip kodlarını liste halinde alıp tek tek sisteme girmeye çalışıyoruz. Abimizinde olmadığından dolayı kendimiz giremedik. Bugün 09:55'te sizi aradım açmadınız hemen ardından takip kodunu mesaj olarak ilettim. Kargonuzu ilk aradığınızda verdiğimi takip kodundan takip yaparken görebilirsiniz ki, şuan kargonuz kuryeye zimmetlenmiş dağıtımda.

Çok büyük beklentileriniz olmasını hoşgörü ile karşılıyoruz lakin, büyük beklentileri karşılamak şuan bizim için çok zor. İnşallah ilerleyen zamanlarda ürün kalitemizi bozmadan kendimizi geliştireceğiz.

Tekrardan yaşamış olduğunuz sıkıntı için kusura bakmayın, teşekkür ederim.

• yeni 7 nolu sipariş tamamlanmıştır. havale ile ödeme yapılmıştır.
    önceki siparişim henüz elime ulaşmadı ama olsun bundan da sipariş yaptım inşallah ballarınızdan memnun kalırız.
    sipariş no:2715
  • sipariş verildi

Sipariş No: 2720
  • Tavsiyem kargolari, sube gonderimli yapin... Bu kargo firmalari yuzunden musteri kaybetmezsiniz , kargosu gelen gider subeden alir. Yillardir Internetten alisveris yaparim, son iki yildir subeye gondertip ertesi gun gider kendim alirim kargoyu.

Siz de farketmissinizdir musteri memnuniyetsizliginin %99 nun bu kargo sirketlerinin pisliginden kaynaklandigini.

Subeye ulasan kargoyu 1 haftada eve teslim etmezler.

Alicilar da daha duyarli olup subeye adres verseler daha iyi olur. Hem siz de kargo firmasiyla daha iyi anlasma sansi bulup hakkinizin,emeginizi bu koftehorlara yedirmemis olursunuz size daha iyi bir kazanc kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2725 de benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Zeytinyağ neyse de tereyağ çok pahalı değil mi

Sürekli tereyağ alan birisi olarak bence gayet uygun fabrikasyon ürünlerle karşılaştırmadan da karşılaştırırsanda fiyat gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Facebook sayfamızda ve burada belirtmiştik kargoları yapan abimizin rahatsızlandığını ve yerine bizim ve köyden başka bir şahsın yardımını aldığımızı. Sizin arayıp durumu belirtmenizin ardından aynı gün koli istediğiniz şekilde hazırlanıp gönderildi. Cumartesi günü telefon görüşmesi gerçekleştirdik lakin zaten cumartesi günü kargo yarım gün çalıştığından teslimi mümkün değildi. Büyük firmalar gibi entegreli çalışamıyoruz kargo takip kodlarını liste halinde alıp tek tek sisteme girmeye çalışıyoruz. Abimizinde olmadığından dolayı kendimiz giremedik. Bugün 09:55'te sizi aradım açmadınız hemen ardından takip kodunu mesaj olarak ilettim. Kargonuzu ilk aradığınızda verdiğimi takip kodundan takip yaparken görebilirsiniz ki, şuan kargonuz kuryeye zimmetlenmiş dağıtımda.

Çok büyük beklentileriniz olmasını hoşgörü ile karşılıyoruz lakin, büyük beklentileri karşılamak şuan bizim için çok zor. İnşallah ilerleyen zamanlarda ürün kalitemizi bozmadan kendimizi geliştireceğiz.

Merhaba

Firma sahibi kişi . Akşama size iletirim diye cevap vermeyin telefonda, bizle dalga geçer gibi akşama kargo takip noyu iletirim diyorsunuz iletmiyorsunuz. sorun SİZİN SÖZÜNÜZDE DURMAYIP YANILTICI BEYANDA BULUNMANIZ. Telefonda size pazartesi dönerim deseniz, bizlerde insanız halden hatırdan anlarız. Burda akşama dönerim size diyip dönmeyen sizsiniz. Benim iknci ve son siparişim oldu (gerçi daha almadım siparişimi, kargo zimmetten kurtulamadı) şahsen.. Hayırlı akşamlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Merhaba

Firma sahibi kişi . Akşama size iletirim diye cevap vermeyin telefonda, bizle dalga geçer gibi akşama kargo takip noyu iletirim diyorsunuz iletmiyorsunuz. sorun SİZİN SÖZÜNÜZDE DURMAYIP YANILTICI BEYANDA BULUNMANIZ. Telefonda size pazartesi dönerim deseniz, bizlerde insanız halden hatırdan anlarız. Burda akşama dönerim size diyip dönmeyen sizsiniz. Benim iknci ve son siparişim oldu (gerçi daha almadım siparişimi, kargo zimmetten kurtulamadı) şahsen.. Hayırlı akşamlar..

Merhaba,

İlk olarak söylediğim gibi hastalık ve diğer yoğun işler sebebi ile ilgilenemediğimi belirtmiştim sizlere. Ancak olay şu ki bazı olaylar ani gelişebiliyor. Halden anlarız derken biraz daha tutumunuzu yumuşak ve halden anlar derecede tutmanızı yeğlerdim. Ancak bir sorun elbette ki yaşadınız bunu inkar etmiyorum. Telefonda da özür dilemiştim sizlerden tekrar özür diliyorum.

Lakin o saatte size kargo takip numarası iletmem emin olun bir şeyi değiştirmeyecekti. Cumartesi akşam size iletilen kodun akibeti çokda önemli değil çünkü pazar günü kargolar tatil. Pazartesi günü sabah ilk işim size ulaşmak oldu bunu ilk yazımda da belirttim.

Dediğim gibi burada büyük firmalar gibi iş yapmaya çalışmıyorum. Hiç bir zaman bir hepsiburada vb. firma olamam olmakta istemem. Yaşamış olduğunuz bu sorunu Acemiliğimize bağlamınızı temenni ederim. Tekrardan özür dilerim.

• 2751 numaralı siparişimi oluşturdum. zeytin/zeytinyağı/kurufasülye/sabun filan var. Numune paketi de yollamayı unutmazsanız sevinirim.
  • Dun kargoya verdiginiz urunlerim bugun saat 12 de surat krgo tarafinan teslim edildi ben bile sasirdim bu kadar cabuk gelmesine ..urunlere gelirsek tereyag cok begendim ,sepet peyniri tam istedigim gibi ama peynir zevk meselesi bazilari bagenmiyebilir, eriste cok guzel gozukuyor mis gibi kokuyor, bazlamalarin tadina bakmadim daha ama gayet guzel gozukuyor tekrar siparis vericegim kesinlesti umarim boyle devam edersiniz kalitenizi bozmayin hayirli isler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediza -- 9 Mayıs 2017; 12:52:18 >
  • Güzel yorumlar üstüne sipariş verdim.

Sipariş No: 2758

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediza

Dun kargoya verdiginiz urunlerim bugun saat 12 de surat krgo tarafinan teslim edildi ben bile sasirdim bu kadar cabuk gelmesine ..urunlere gelirsek tereyag cok begendim ,sepet peyniri tam istedigim gibi ama peynir zevk meselesi bazilari bagenmiyebilir, eriste cok guzel gozukuyor mis gibi kokuyor, bazlamalarin tadina bakmadim daha ama gayet guzel gozukuyor tekrar siparis vericegim kesinlesti umarim boyle devam edersiniz kalitenizi bozmayin hayirli isler

Merhaba,

değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Emin olun ki bilinenin aksini yapıp önceliğimiz ürünlerimiz olacak ve kalitemizi gıda terörüne teslim olmadan devam ettireceğiz. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.