Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hafta sonu telefonumuzun arıza yapması sebebiyle iletişimde problem yaşanmış olabilir arayıp ulaşamayanlardan özür dilerim.

Bazlama konusuna gelince bazlamanın bir tanesi Net 400GR'dır. İçerisinde %100 tam buğday unu ve zeytinyağı vardır. Fiyat ile ilgili şu şekilde bir açıklama yapmak isterim bazlama siparişlerin de boyut büyük olduğu için koli ebatı 2 katına büyüyor buda kargo masrafını arttırıyor. Ancak tek sorun bu değil normal 200GR bir ekmek markette 1.25TL'ye satılıyor ve makine ile hamur yoğuruluyor ve açılıyor. Emin olun annemiz her sabah 6'da kalkıp hamur yoğuruyor ve tek tek eliyle açıyor bazlamaları. Az da olsa fiyatın farklı olmasının sebebini el emeğine bağlamanızı rica ederim. Hoşçakalın...
  • 2480 nolu siparişi verdim az önce. hadi hayırlısı
  • #2851 nolu siparişimi verdim
  • 2852 nolu siparişi verdim bizde deneyelim bakalım herkes beğenmiş :)
  • 2 kg tereyağı almıştım geçen hafta. Kargocu sağolsun şehiriçinde 2 günde teslim edebildi. Kargo eve 1 km uzaklıkta en fazla. Ama tereyağı güzeldi. Şimdi de zeytin aldım. Sip. no:2862
  • Yeşil kirma ile çizik zeytin arasında ki fark nedir?
    Bu arada mobilden indirim kodunu nerede giriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 15 Mayıs 2017; 22:53:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci siparişimi az önce verdim. Sipariş no: #2872

İlkinde siyah zeytin, tereyağ ve sepet peyniri almıştım. Hepsinden çok memnun kaldım. Şimdiki siparişte de yeşil+siyah zeytin ve bal siparişi verdim. Kampanyalarınız devam ettiği sürece alışverişe devam.
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Ben kendi ekmeğimi kendim yapıyorum ekşi mayalı aldığım unun kilosu çeşidine göre 5.5-10 lira arasında değişiyor. Ve bir ekmek için on saatlik bir süreç gerekiyor. Şimdi ben bu ekmeği on liradan satsam sadece maliyetini anca karşılar kargoyu vergisi falan hiç hesaba katmadan. Burada fırında bile ekşi mayalı ekmek 3.5 lira o da ne kadar ekşi mayalı olduğu tartışılır. Fiyatını beğenmezsen pahalı buluyorsan zaten almazsın. Şu başlıktaki herkes kar zarar hesabı yapabiliyordur emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Yerel üreticiyi desteklemek adına 2874 numaralı siparişi verdim ben de

Bal ve zeytin ihtiyacı da vardı ama riske girmek istemedim. Sipariş gelsin,duruma göre umarım tekrar görüşürüz.

Son olarak sitenizde göremedim ama nar ekşisi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Yeşil kirma ile çizik zeytin arasında ki fark nedir?
    Bu arada mobilden indirim kodunu nerede giriyoruz?

Merhaba,

Kırma zeytin işlenmemiş zeytindir. Az tuzlu ve hafif zeytin acımsılığını alırsınız. Yeşil çizik zeytin ise eski geleneksel tad olan hafif ekşimsi ve az tuzludur. İkisini de beğeniceğinizden şüphem yok lakin daha önce kırma zeytin kullanmadıysanız alışmanız zaman alacaktır. Bu sebepten çizik yeşili tercih etmenizi temenni ederim.
  • Vaayyy be Gülsüm Ana'nın yerine her yolum düşünce uğrarım, Kazdağlarında bir nefes almak için. 3-4 defa uğramışlığım vardır. Hatta bu yaz da uğradım. Kuzinede pişen kuru fasulyesini unutmam.

Hayırlı olsun işiniz.

Ahanda fotoğrafı herkes görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Vaayyy be Gülsüm Ana'nın yerine her yolum düşünce uğrarım, Kazdağlarında bir nefes almak için. 3-4 defa uğramışlığım vardır. Hatta bu yaz da uğradım. Kuzinede pişen kuru fasulyesini unutmam.

Hayırlı olsun işiniz.

Ahanda fotoğrafı herkes görsün.

Merhaba,

bu fotoğrafı burada görmek beni çok onure etti çok teşekkür ederim. Fotoğrafta sağ tarafta sandalyede oturan gözlüklü şahıs benim. Bu fotoğrafı ve sizleri de hatırladım Tekrar'da ağırlamaktan çok memnun olurum misafirim olarak. Çok selamlar...

• Ben bu gün iki siparişimi birlikte aldım yeşil ve siyah zeytin ve çam balı ile bahar balı

Ben siyah zeytini ve çam balını çok sevdim bizimkilerde aynı şekilde çam balını sevdiler bahar balıda güzel ama çam balı bana daha güzel geldi

Taşrada oturduğumuz için kargo şirketi haftada bir gün uğruyor bize bu yüzden iki sipariş birlikte geldi

Üçüncü siparişim zeytin yağı olacak inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ürünleri denedim. tereyağ kahvaltılık, hafif güzel. sepet peyniri, siyah zeytin, çam balı ve tarhanayı evdekiler beğendi. salamura peynir benim damak tadıma uymadı ama sepet peyniri güzeldi.
    bir sonrakine zeytin yağını sipariş edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

Ben bu gün iki siparişimi birlikte aldım yeşil ve siyah zeytin ve çam balı ile bahar balı

Ben siyah zeytini ve çam balını çok sevdim bizimkilerde aynı şekilde çam balını sevdiler bahar balıda güzel ama çam balı bana daha güzel geldi

Taşrada oturduğumuz için kargo şirketi haftada bir gün uğruyor bize bu yüzden iki sipariş birlikte geldi

Üçüncü siparişim zeytin yağı olacak inşallah

Merhaba,

Afiyetler de tüketin inşallah, beğenmenize çok sevindim :)
  • Bende ilk siparişi verdim. Sağolsun çok ilgililer. Gelince yorumları yaparım inşaallah.
  • Ilk siparişimi bugün verdim Ramazan Kolisi almak daha mantıklı geldi çoğu ürünü denemiş olacağım. Ürünleri denediğimizde tekrardan yazarım. Whatsapp ve telefon hattı uzerinden çok ilgililer teşekkürler kendilerine.

• 2 kğ yoğurt tereyağı aldım gelince değerlendirmeyi paylaşırım.
  • çilek reçeli ne zaman çıkar? dh kampanyası bitmeden bir sepet daha yapmak istiyorum.
  • #2934 Sipariş numarası ramazan paketi verildi inşallah memnun kalırız, numuneleri de merakla bekliyorum :)
    hayırlı işler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.