Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayseri204

https://www.koylezzetlerim.com/yogurt-tereyagi-tuzsuz?search=tereyağı&description=true

2 kğ yoğurt tereyağı aldım gelince değerlendirmeyi paylaşırım.

Yoğurt tereyağının ne özelliği var diğerine göre?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Ben hiç anlamam annem al dedi tadı falan daha iyi oluyormuş.
  • Bazlama buzdolabında mı saklanır? Yoksa normal oda sıcaklığında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

çilek reçeli ne zaman çıkar? dh kampanyası bitmeden bir sepet daha yapmak istiyorum.

Merhaba,

çilek reçelini cumartesi günü yapacağız. Pazartesi gönderime hazır olacak diye ümit ediyoruz :)
  • Merhaba,

Yoğurt(Ayran) Tereyağının özelliği süt ilk olarak yoğurt olarak mayalanır daha sonra tereyağına çevirilir. Eskiden köylerde yapılan tereyağı bu şekildedir. Ancak fabrikalaşma ile birlikte bu yöntem artık kullanılamaz duruma gelmiştir. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Bazlama buzdolabında mı saklanır? Yoksa normal oda sıcaklığında mı?

Merhaba,

Bazlama buzlukta saklanır. Tüketileceği zaman çıkarılıp teflon tava veya tost makinesinde ısıtılarak tüketilir. İlk günki yumuşaklığını ve tadını bu sayede korur :)
  • Benim ürünler geldi ve çok beğendik.

Yağlı sele zeytin, çizik zeytin ve zeytinyağı siparişi vermiştim.

Yalnız hiç numune birşey gelmemiş.

Evdeki tereyağı bitince hemen sipariş vereceğim çok merak ediyorum.

Bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

Herşey ücretsiz kargo fiyatı olduğu için tek parça ürün alan için farketmesede toplu aldığımızda ekstradan çok para vermiş gibi oluyoruz. Mesela 2 kg zeytin alsam yanına küçük kavanoz bal konsa ikisinede kargo parası vermiş oluyoruz oysa ki deside bir fark olmaz. Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 18 Mayıs 2017; 18:49:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buz aküsü ile gelen tereyağ kaç gün dayanabiliyor kargoda ?
  • gül ve vişne reçeli beklemekteyim bende
  • Paketi aldım ama numune çıkmadı içinden ona üzüldüm :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişten aklımda kalan bir hikayeden bahsedeyim. Adamın biri ikinci el otomobil alacak ve gazete ilanlarında "bayandan şu model otomobil" diye görünce arayıp soruyor. Bir adam çıkıyor telefona ve aracı göstermek üzere anlaşıyorlar. Gidip aracı görüyor, anlaşıyorlar ve satın alacak. Ama işlemler yapılırken aklına takılıp soruyor. "Bayan nerede?" Gerçekte bayan falan yok. İlanın o şekilde verilmesi, arka planda bu konulardan çok anlamayan safça ve otomobil konusunda hile hurda yapmayla uğraşamayacak, böyle şeylere aklı ermeyecek biri var imajı yaratılması amacını taşıyor. Satıcı aslında erkek. :)

Nimet Abla kaşeli Milli Piyango bileti satmaktan daha farklı bir şey bu. Çünkü biletin ayrıntılarında akla gelemeyecek bir gizlilik olamaz. Bilet tamamen sahte değilse, ne görünüyorsa odur.

Kullanıcı adını görünce yukarıdaki hikaye çağrıştı aklımda. Ve bir suçlama amacı taşımıyor. O kadar uzunca yazıları okuyan zaten görebiliyor üç erkek kardeş yapıyormuş bu işi diye ama herkes çok ayrıntı okumaz. Logoya kadar bir yanıltıcılık var mı? Evet bence var.

Şimdi soruma geleyim. Ben zeytinyağından o açıklamalarda yazıldığı kadar anlayamam. Ancak doğrudur veya yanlıştır "soğuk pres ile elde edilmiş zeytinyağı insan sağlığı açısından en iyisidir" şeklinde bir bilgim var. Sizde soğuk pres zeytinyağı var mı acaba? Ve bu konuda kesin bir bilginiz olup olmadığını da belirterek bir yorum yapabilir misiniz? Soğuk pres zeytinyağı mı kullanılmalıdır gerçekten, doğallık ve sağlık için?

• Merhaba

2969 sipariş numaramdır.
    4. siparişimde gene Jumbo Yağlı Gemlik Sele Siyah Zeytin istedim. Severek tüketiyorum.

Teşekkürler.
  • Çarşamba verdiğim sipariş Yoğurt(Ayran) Tereyağı Cuma günü elime ulaştı.

Sipariş verenler dikkat etsin buz aküsü ile 2 gün dayanıyormuş 2 gün daha kargoda kalsa iyice erirdi sanırım ama bana geldiğinde hafif yumuşamış dolaba koyduk hemen.

Tat olarak bizimkiler beğendi bende sevdim tadı,kokusu ağır değil paket yanında da tadımlık zeytin,peynir,z.yağı gönderilmiş teşekkür ederiz.

Herkesin ağız tadı farklı ama market tereyağı kullanıyorsanız onun yerine bunu almanızı tavsiye ederim.

2KĞ almıştım aldığım ürün linkte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Geçmişten aklımda kalan bir hikayeden bahsedeyim. Adamın biri ikinci el otomobil alacak ve gazete ilanlarında "bayandan şu model otomobil" diye görünce arayıp soruyor. Bir adam çıkıyor telefona ve aracı göstermek üzere anlaşıyorlar. Gidip aracı görüyor, anlaşıyorlar ve satın alacak. Ama işlemler yapılırken aklına takılıp soruyor. "Bayan nerede?" Gerçekte bayan falan yok. İlanın o şekilde verilmesi, arka planda bu konulardan çok anlamayan safça ve otomobil konusunda hile hurda yapmayla uğraşamayacak, böyle şeylere aklı ermeyecek biri var imajı yaratılması amacını taşıyor. Satıcı aslında erkek. :)

Nimet Abla kaşeli Milli Piyango bileti satmaktan daha farklı bir şey bu. Çünkü biletin ayrıntılarında akla gelemeyecek bir gizlilik olamaz. Bilet tamamen sahte değilse, ne görünüyorsa odur.

Kullanıcı adını görünce yukarıdaki hikaye çağrıştı aklımda. Ve bir suçlama amacı taşımıyor. O kadar uzunca yazıları okuyan zaten görebiliyor üç erkek kardeş yapıyormuş bu işi diye ama herkes çok ayrıntı okumaz. Logoya kadar bir yanıltıcılık var mı? Evet bence var.

Şimdi soruma geleyim. Ben zeytinyağından o açıklamalarda yazıldığı kadar anlayamam. Ancak doğrudur veya yanlıştır "soğuk pres ile elde edilmiş zeytinyağı insan sağlığı açısından en iyisidir" şeklinde bir bilgim var. Sizde soğuk pres zeytinyağı var mı acaba? Ve bu konuda kesin bir bilginiz olup olmadığını da belirterek bir yorum yapabilir misiniz? Soğuk pres zeytinyağı mı kullanılmalıdır gerçekten, doğallık ve sağlık için?

Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz olay marka yüzüdür. Ancak bizim sizin bahsettiğiniz olayla şöyle bir farkımız var; üretimlerimizi annemiz veya annemizin kontrolünde köylülerimiz yapmakta. Kısacası marka yüzümüzün onaylamadığı hiç bir ürün satışa sunulmamakta.

Soğuk sıkım yağa gelince, soğuk sıkım yapılan yağda enzim ve mineral oranı daha yüksek olur. Lakin soğuk sıkım olarak tabir edilen sıcaklık hamur sıcaklığıdır. Biz yağımızı Kasım ayında sıktık ve hamur sıcaklığına hemen hemen uygun ısıya sahip. Ben bu olayı biraz şöyle yorumluyorum; her yağın fiyatı aynı olursa kar oranları sabit kalır. Farklı dallar oluşturmalısınız ki kar oranınızı arttırın. Buna en iyi örnek Alman BSH Firması elinde Bosch+Profilo+Siemens mevcut. Her kesime hitap ediyor; Bosch zengin kesim, Siemens Alt Kesim, Profilo Köylü kesimi gibi.

Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.

• Merhabalar

2991 nolu ilk siparişimi (Bir sepette Kazdağı Kahvaltısı) verdim.

Şimdiden teşekkürler.
  • #3007 nolu siparişimi oluşturdum. 3. Siparişim oldu.
  • <<3013>> nolu 3.siparişim banka havalesi ile yapılmıştır.
    daha önceki 2 siparişimde de numune ürün gelmemiştir.teşekkürler
  • 2974 numaralı siparişim de verdiğim ve aşağıda da linkini paylaştığım 1012587950 kodlu ürünüz,sitenizde net 850 gr yazmasına rağmen net 700 gr gelmiştir. Ayrıca üretim tarihi,skt tarihi vb bilgiler işaretlenmemiştir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız ve ürün bilgilerini güncelleyiniz

www.koylezzetlerim.com
    Account Suspended
    https://www.koylezzetlerim.com/ev-yapimi-kahvaltilik-salca

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL  - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo

• quote:

Orijinalden alıntı: copela

#3007 nolu siparişimi oluşturdum. 3. Siparişim oldu.

Sipariş çabucak geldi. Annem için almıştım, çok beğenmiş. Tereddüt eden arkadaşlar varsa, kargodan sağlam şekilde geliyor ürünler, yumurtalarda kırılma falan yok. Kahvaltı paketini tavsiye ederim herkese.
    @gulsumana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. siparişimi verdim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.