Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kere sipariş verdim, sadece birinde numune ürün gönderdiniz. İlk sayfadaki tüm siparişlere numune gönderilir ibaresini kaldırırsanız daha doğru olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Konuya yorumunuzu güzel ve tatmin edici şekilde yazmanız durumunda ekstra numuneler gönderiliyor,yorumlardan da bunu anlayabilirdiniz.

Örnek:

Zeytin : Yumuşacık,hassas dokulu,ağızda acımtrak tat bırakmayan,yedikçe yediren ben beğendim 9/10

Bal : O kadar güzeldi ki bal yemekten kaymak kalmadı,dudaklarım ballandı ağzımdan bal akıyor.

Tereyağı : Değil yemekte kullanmaya,kahvaltıda dahi yemeye kıyamadık.

Bla bla bla

Bunun gibi.

• İlk sipariste geldi numuneler daha hiç tanımadan ürünler hakkında yorum yapmadan. Ki ben zeytinyağını beğenmediğimi söyledim yine numune istedim yine gönderdi arkadaş.peynirin tadından çok emin olamamistim. Her sipariste numune göndermesi zaten çok da mantıklı değil.

• Merhaba,

Ben de onu biraz daha farklı şekilde söyledim.

• - Hayatın gerçekleri acıdır. Gerçekleri kabul edip etmemek herkesin kendi tasarrufundadır.

- Serbest piyasa ekonomisinde yaşıyoruz arz talep dengesi fiyatı belirler. Fiyat olması gerektiğinden yüksekse satış olmaz satıcı indirmek zorunda kalır, zararına satarsa üretimi bırakır.

- Sizin marketten ucuza aldığnız o yumurtalarla ilgili olarak, tavuk endüstrisindeki arkadaşım maalesef antibiyotik kullanımı had safhada mümkünse tavuk tüketme demişti. MArka gözetmeksizin . Bu durumda ben nasıl yiyeyim tavuk yumurta?

-Fakirsen bu durumda olmanın sebebi ya sensin yada mevcut düzen. Her halukarda sorgulamaya başla!

Satcıya: hayırlı satışlar, belki bayramda uğrarım.
  • Yaşadığım yerde 50 Kr a köy yumurtası var. Millet gidip marketten yumurta alıyor. 2 liraya günlük süt var market rafları yoğurt dolu. Köylerde kimse artık ekşi mayalı ekmek yapmıyor. Peynirler kimyasal mayalı. Adam tarlaya Pirinc ekiyor kendi ektiği pirinci kendi yemiyor attığı ilacı kendi biliyor çünkü. Keşke insanlar Doğaliı talep etse hem ucuzlasa hemde yaygınlaşsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

Konuya yorumunuzu güzel ve tatmin edici şekilde yazmanız durumunda ekstra numuneler gönderiliyor,yorumlardan da bunu anlayabilirdiniz.

Örnek:

Zeytin : Yumuşacık,hassas dokulu,ağızda acımtrak tat bırakmayan,yedikçe yediren ben beğendim 9/10

Bal : O kadar güzeldi ki bal yemekten kaymak kalmadı,dudaklarım ballandı ağzımdan bal akıyor.

Tereyağı : Değil yemekte kullanmaya,kahvaltıda dahi yemeye kıyamadık.

Bla bla bla

Bunun gibi.

Numune almak için yanıltıcı yorum girme olasılığını da hesaba katmak lazım tabi.
  • gömücüler başlamış hemen gömmeye :) kendileri de aynı sektörde galiba çekemiyorlar insanların başarılarını.

gönül rahatlığı ile alabilirsiniz arkadaşlar. bal aldım, oldukça lezzetli ve doğal olduğu belli olan bir bal.

yanındaki numuneler hakkındaki görüşüm,
    siyah zeytin: şirkette birine verdim çok iyi dedi ama ben pek anlamadım
    yeşil zeytin: oldukça başarılıydı, farkı ben bile anladım :)
    peynir: deneyemedim, yolda sulanmış falan.
    z.yağı: oldukça başarılı buldum, aydın'dan gelmiyor olsa burdan alırdım.

bir dahakine yeşil zeytin alırım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 20 Haziran 2017; 7:47:49 >
  • Ben daha önce ürünlerin beğendiğim taraflarını yazdım. Beğenmesem defalarca sipariş vermem zaten. Satıcı yararına bir yorumda bulundum sadece, çünkü ilk mesajdaki ibare yanıltıcı oluyor.
  • Merhaba,

Biz donanım haber ile bir yakınımızın vasıtası ile tanıştık. Kendisi orada insanlar çok açık sözlü ve araştırmayı seveler zorlanırsınız dedi. Bizim cevabımız biz işimizi doğru yaptığımız sürece inşallah bir sıkıntı olmaz oldu.

Yaklaşık 3 aydır burada konumuz mevcut ve emin olun %10 indirimle beraber para kazanmayı düşünmüyoruz. Tek amacımız farkındalık ve bilinirlik. Elimizden geldiğince de yardımcı olmaya ve her sıkıntıda yanınızda olmaya çalışıyoruz.

Gıda terörünün gölgesinde o kadar saçma mevzuları konuşur olduk ki okudukça üzülüyorum. Örneğin köy yumurtası 1TL normal yumurtanın 30krş olması gibi. Şimdi ben niçin 1TL ye yumurta satıyorum açıklıyim; yumurtanın ortalama maliyeti bana 37-40KRŞ arası. Yem yedirmiyorum tavuklarıma maliyet o yüzden düşük. Kümesle ilgilenen köyden bir yaşlı amcam var, gündelik yömyesini veriyorum. Daha sonra yumurtayı kargolamak için özel strafor kutu alıyorum. Strafor kutunun maliyeti ve İstanbuldan buraya kargosu + %8 fatura maliyet + kargo maliyeti ve %10 indirim kuponu. Kabaca bir maliyet hesabı bu, neden yaptınız derseniz sadece küçük esnafın büyük esnaf altında nasıl ezildiğinin göstergesi olsun istedim. Markette 30KRŞ'a satılan yumurtaların maliyeti sizce ne kadar? 1metre kare kümese 12 tavuk sığdıran bir zihniyette 5krş maliyet oluyormudur?

Bizler doğal gıda neden pahalı niye az bulunuyor diye tartışacağımıza, bahçemizi kendimiz eksek, 5 tane tavuk alıp baksak, balkonumuzda domates soğanımızı yetiştirsek hazırcı olmasak GIDA TERÖRÜNE BOYUN EĞMESEK DİRENSEK emin olun bugün bunları yaşamıyor olurduk.

Benim düşüncelerimdir yanlış anlaşılmamasını umuyorum. Teşekkür ederim

• gulsumana G kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsanız yapın bu forumun sıcak fırsatlar kısmında herkesi memnun edemezsiniz. Bu yüzden canınızı sıkmayın. Ben de en kısa zamanda sipariş vermeyin düşünüyorum umarım %10 bitmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Ne yaparsanız yapın bu forumun sıcak fırsatlar kısmında herkesi memnun edemezsiniz. Bu yüzden canınızı sıkmayın. Ben de en kısa zamanda sipariş vermeyin düşünüyorum umarım %10 bitmez.

Merhaba,

öncelikli amacım emin olun müşteri üretim mal konusunda memnun etmek. Diğer sıkıntılarımız zaten acemiliğimiz ve küçük işletme olmamızdan kaynaklı. Ama çok şükür oldukça fazla yol kat ettik.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
    Ürünlerin lezzetinden, paketlenmesinden,tazeliğinden ve ilginizden memnunuz.

Mutlaka art niyetli insanlar çıkacaktır.(ağız tadına uymayıp begenmedim diyenleri kastetmiyorum)

Yolunuz açık olsun.

%10 indirime ve ücretsiz kargoya devam ederseniz çok memnun oluruz.

İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kthya_43

Ürünlerin lezzetinden, paketlenmesinden,tazeliğinden ve ilginizden memnunuz.

Mutlaka art niyetli insanlar çıkacaktır.(ağız tadına uymayıp begenmedim diyenleri kastetmiyorum)

Yolunuz açık olsun.

%10 indirime ve ücretsiz kargoya devam ederseniz çok memnun oluruz.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Asla vazgeçmiyeceğimizden emin olabilirsiniz.
  • POS sektör ne olarak geçiyor ve hangi bankanın POS 'u?

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

POS sektör ne olarak geçiyor ve hangi bankanın POS 'u?

Merhaba,

pos olarak PAYTR aracı hizmeti kullanılıyor sistemde emin olun sektör vb. bilgim yok lakin öğrenip size bildireceğim. Teşekkürler
  • Hangi kargo ile çalışıyorsunuz?

Bal nasil geliyor? Kırılmasın yolda..

Mobil bölgeler(teslimat süresi 7 gün ve üstü)için kargodayken ürünlerde bozulma olurmu?

• 3478 no.lu siparişim olan zeytinyağı numunelerle birlikte geldi. Iftarda misafirlerimiz vardı. Zeytinyağını o kadar beğendilerki giderken 1.5 litrelik su şişesine doldurup gittiler numuneliklerde bir o kadar lezzetliydi onlarıda herkesten gizli bir köşede yedim bayramdan sonra çilek reçeli ve salça siparişi verme niyetim var. Ellerinize, emeğinize sağlık. Közlenmiş biber ne zaman stokara girer acaba bunuda öğrenmek isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Hangi kargo ile çalışıyorsunuz?

Bal nasil geliyor? Kırılmasın yolda..

Mobil bölgeler(teslimat süresi 7 gün ve üstü)için kargodayken ürünlerde bozulma olurmu?

Merhaba,

Sürat kargo ile çalılıyoruz. Mobil alanların kargodan tespitini yapıp ona göre gönderim yapıyoruz.

Kavanozların kırılmaması için patpata sararak gönderiyoruz. Teşekkürler

Kargocularda azmi kavanozumuz kırıldı.Bilmezden gelip kırık teslim edip kaciyorlar

Herneyse... bal ve zeytinyağı alacağım , ikisi beraber umarim sağlam gelirler

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.