Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gün arayla 2 farklı sipariş verdim İlk siparişimdeki yogurt tereyağı gramaj olarak oldukça eksik geldi (2 kğ da yaklaşık 170-180 gr.) (sadece 1 paketin darasını tarttım.) kendilerine bildirdim 2 siparişten önce telafi ederiz demelerine rağmen 2 siparişimde uyarılara rağmen ilkine göre az da olsa yine eksik çıktı özellikle tereyağını tartmanızı tavsiye ederim zira üzerinde net 1 kğ yazıyor darasıyla tartıyorlar zaten üzerindeki ambalaj 30-35 gr geliyor. ikincisi jumbo boy zeytinlerin içinden en az % 10-15 ufak boy çıkıyor. birde 2. siparişimde gelen tereyağı içindeki su oranı normalden fazla gibi tavada eritirken patlamalar yaşıyorum, birde her siparişe numune gönderiyoruz dendiği halde numune falan görmedik çok şükür, acaba diyorum donanım haber indirimini kullandığımız için mi bu olanları yaşadım çok merak ediyorum. eğer fiyatlar kurtarmıyorsa artırın üzerinde net yazan ürün darasız tartılır. Zeytinler madem boy boy fiyatlandırılıyor önce bunları birbirinden ayırın. Umarım ileride daha çok tecrübe kazanır daha çok satış yaparsınız LAKİN o günler gelene sizler ticareti öğrenene kadar ben bir daha alışveriş yapmıyacağım.

• Kahvaltılık salça almıştım burada ki genel kanaat çok begenilmedigi yönündeydi bile bile aldım. Yorumlara katılıyorum çok bir özelliği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahvaltılık salça sonuçta. içinden çeyrek altın çıkmasınımı bekliyosunuz bu forumda acayip olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Bayram tatili süresince verilen siparişleri bugün kargoya yetiştirmeye çalışacağız. Bayramda boş durmadık köz biber ve doğranmış domates üretimi için çalışmalara başladık. Görüntüleri facebook sayfamızda paylaşacağız.
  • İki çeşit tereyağ siparişi vermiştim ve yanına da bal, zeytin ve zeytinyağı numunesi istemiştim. Siparişim sorunsuz geldi, tereyağlar güzel, zeytinler de aynı şekilde (ben az tuzlu yediğim için siyah olan bana tuzlu geldi) zeytinyağı ve balı da beğendim. Kısacası genel olarak memnun kaldım, sipariş vermeye devam edeceğim, hayırlı satışlar.
  • Şu 180 TL lik paketten sipariş verdim dün, bugün gelir büyük ihtimal akşama yorumları yazarım :) Merakla bekliyoruz memnun kalırsam çok alışverişimiz olur.
  • benmi anlamadım acaba bu hayit balı açıklamasında temmuzda çiçek açar denmiş ama hemen balı olmuş
  • Alışveriş yapmadan önce yorumları okurum alanlar kullananların fikirlerine göre sipariş veririm gramaj önemli benim için sonuçta şu kilo şu kadar dersin hesabıma gelirse alırım gelmezse almam ama sen kalkıp net 1kilo deyip 850 gram gönderirsen işin rengi değişir bu yüzden sipariş vermekten vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarcass

Şu 180 TL lik paketten sipariş verdim dün, bugün gelir büyük ihtimal akşama yorumları yazarım :) Merakla bekliyoruz memnun kalırsam çok alışverişimiz olur.

Merhaba,

yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Siz de sirketdensiniz herhalde buradaki yorumlara istinaden dört defa sipariş verdim bırakın millet yorum yapsın tüketici bilinclensin.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Şu başlıkta olumsuz yorum bir elin parmaklarını geçmez ürün hakkında yorum yazmak olumsuz oluyorsa bilemem. Ki bu tür başlıkları yıllardır takip ediyorum burada arkadaşlar gayet güzel ifade etmişler beğenmedikleri yönleri. Yoksa bu forum bu konuda gayet acımasız. Zaten arkadaş buraya bunları bilerek gelmiş kendi de ifade etmiş önceki mesajlarda.

• 5lt zeytinyağı 110tl kuponla 99tl kilosu 20tl hmm güzel ama şüpheliyim

Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

İki çeşit tereyağ siparişi vermiştim ve yanına da bal, zeytin ve zeytinyağı numunesi istemiştim. Siparişim sorunsuz geldi, tereyağlar güzel, zeytinler de aynı şekilde (ben az tuzlu yediğim için siyah olan bana tuzlu geldi) zeytinyağı ve balı da beğendim. Kısacası genel olarak memnun kaldım, sipariş vermeye devam edeceğim, hayırlı satışlar.

Hocam zeytinyağı nasıldı? Normal kokusu tadı yemeklere verdiği tat felan biraz bilgi verseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistbeyin -- 30 Haziran 2017; 16:29:24 >
  • sadistbeyin kullanıcısına yanıt
    hocam biz tadını beğendik, biraz da baskın tat sevdiğimiz için açıkçası tam aradığımız tat diyebilirim, numune olduğu için yemeklere felan kullanamadık, ekmek banıp yedik. Zeytinyağım 5-10 lt kadar var, bitmeye yakın fiyatlarda da zam yapmazlar ise sipariş vereceğim.
  • 3664 siparis numaram. Sipariste olmayan ürünlerden numune eklerseniz sevinirim.

• Sipariş numaram #3672 .Numunelerden bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaze -- 3 Temmuz 2017; 15:41:22 >
  • Bu seneki balıkesir tatilimizde gidip yerinde gördük, kahvaltımızı yaptık. Memnun kaldık, tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinqan

Bu seneki balıkesir tatilimizde gidip yerinde gördük, kahvaltımızı yaptık. Memnun kaldık, tavsiye ediyorum.

Merhaba,

tekrar ağırlamak isteriz mutlaka :) Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için...
  • merhaba

- 1 kg eksik geldi 850 gr konusu nedir? eksik mi gönderiliyor siparişler?

- n11 de 35 tl yayık tereyağ diyuor gülsüm ana markalı, burda kaça veriyorsunuz? gerçekten yogurt/ayrandan yapılan tereyağ mı bu?
  • Dün teslim edilmesi gereken tereyağlar aktarmaya takıldığı için bugün teslim edilecek gibi.

Bozulma ihtimali nedir? Teslim almadan iade etmeli miyim? Daha önceden bu durumu tecrübe eden var

mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.