Şimdi Ara

Gülsüm Ana | ÖZEL HAYİT BALI NET850GR 40.5TL - YENİ Mera Sütünden 2KG Tereyağ 54TL - ÜcrtszKargo (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
70
Favori
42.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle ben zeytinyağını çok sevdim hanım ve oğlumda çok sevdi sahurda kimyon ve limon ile karıştırıp ekmek banarak yiyoruz tadı kokusu yerinde ağır ve keskin değil lezzetli...

yeşil zeytin daha çok hoşuma gitti siyah zeytinde normal geldi çok ekstra bir tat hissedemedim..

çilek reçellerine zaten diyecek yok tabağa bir koyuyoruz hep bitiyor tekrar koymak zorunda kalıyoruz..

tereyağınıda sahurda ekmeğe sürerek yedik lezzeti güzel süt koku ve tadını hissediyorsunuz bu güzel bir şey. Ama hanım tavada tereyağı eritirken sıçradığından bahsetti suyu olduğundandır dedik normal midir bilemiyoruz marketten aldığımızda böyle sıçrama olmuyordu..

velhasıl ürünlerden memnun kaldık gülsümana işletmecilerini tebrik ediyorum çizginizi bozmadan devam ederseniz devamlı alışveriş yaparız inşallah.. Burada çok fazla değişik fikirde insan var haksız yersiz gördünüz eleştirileri fazla kâle almazsanız rahat edersiniz değilse herkese birşey deyeyim derseniz moraliniz bozulur.. Çoğunluk memnunsa sorun yok ama yapıcı eleştirileri dinlemek lazım bu sizi daha iyiye götürecektir eminim...

• #3602 ilk siparişimi verdim, eğer numune paketide gönderirseniz ürünlerinizi deneyip sürekli müşteriniz olmak isterim. hayırlı işler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #3598 ilk siparişim, numune gönderebilirseniz denemek isterdim. hayırlı kandiller ve bol kazançlar.
  • Kargom geldi, paketleme gayet iyidi. 3. kez sipariş verdim. Teşekkürler.
  • 7.siparişimi de verdim bugün.

Çok memnunum çok teşekkür ederim.

• Çiçek ballarımı bugün şubeden aldım, paketleme güzel yapılmıştı bir sorun yaşamadım.

Balı beğendim, fiyatı da uygun. numune olara gelen siyah zeytin ve zeytinyağını da beğendim. Peynir tuzsuz tercih edenler için düşünülebilir.

Bir de bu arkadaşlar yeni yeni tutunmaya çalışıyorlar, destek olmak adına bazı aksaklıklarda bizler de biraz anlayışlı olalım derim.

• Sağlık yönünü bilmiyorum ama cam yerine kırılması zor malzemeleri tercih edebilirsiniz. Yada strafor özel kutu yapılabilir. Kargo sıkıntısı ortadan kalkar.

Market ürünlerine göre kaliteli ürünler. Cizginizi bozmadan yolunuz açık olsun. Kampanya dönemlerde n11 gg memleketten gelsin gibi firmalar ile işbirliği yaparak satış artabilir. Mesela memleketten gelsin de kampanya var. Değerlendirme açısından uygun gibi.

Alternatif her zaman iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

3615 sipariş numaram zeytinlerinizi severek tüketiyoruz.

Teşekkürler.
  • Merhaba, 3622 no'lu siparişimizi verdik, sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Merhaba,

Uzun bayram tatili öncesi bugün verilen siparişleri kargoya vereceğiz. Yarından itibaren gelen siparişlerin kargolamasını haftaya çarşamba günü yapacağız. Hepinizin bilgisine sunarız.

Ayrıca konuda ki her yorumu okuyoruz hepinize tek tek teşekkür ederim. Tek tek yazamıyorum kusrua bakmayın yetişemiyorum. Her türlü öneri şikayet memnuniyetinizi beni arayarak bire bir iletebilir tartışabilir çözümler arayabiliriz. 0(543) 545 1026 Teşekkür ederim.
  • geçenlerde çerkezköyden dönerken, çatalcanın köylerinin olduğu yoldan gelelim dedik.yol kenarından küçük dükkanlar vardı .hani basit markasız ürün satan küçük yerler.

bizde meraklıyız hemen yumurta bal aldık, bide sevinerek köy ürünü ya

ne yumurtası organik nede balı bal çıkmadı .artık hiçkimsede ahlak kalmamış

mesela çarşıda gezerken bazen dükkanlarda 2 katı fiyat yazıp ,onu çizip yarı fiyat yazan sözde kampanya olduğunu idda edenlere hiç inanmayın bildiğiniz çöptür.

ama forumda satış yapan arkdaşlardan onlarca kere alışveriş yaptım hiç pişman olmadım.n11 gittigidiyor gibi sitelerdende hiç pişman olmadım

sonuç itibariyle güvenli alışveriş internetten yapılır, az bi tecrube bile yeterli.

yorumları ve tavsiyeleri dikkate alın.bazı sitelerde olumsuz yorumlar siliniyor onuda dikkate alalım.

forumda bal ve kahvaltılık ürün satan arkadaşların konularını takip ediyorum,en kısa zamanda alışveriş yapmak dileğiyle hayırlı işler.

• İkinci siparişi de geçtik 3629

İlk sipariş ile arasında 5 gün var

150e yakın sipariş var arada

memnuniyet oranı yuksek anlaşılan

• Neden konu dışı forumunda dahi bu konunun reklam linki gözüküyor. Herşeyin kendi bölümünde olması gerekiyor.

• #3630 nolu sipariş de bana ait numune eklerseniz sevinirim.
  • Dün siparişleri kargo şirketi berbatlığı yüzünden bizzat kendimiz gidip aldık

Satıcı ilgi alaka 10 numara ürünler kaliteli yanlız sepet peynirinde umduğumuzu bulamadık çünkü 1 kg 2 ürün geliyor biri nerde ise hiç tuzsuz(bekletilmiş olan) diğer parçası güzel ,sepet peyniri alacaklar tuzsuz istiyorsanız bekletilmiş olanı sipariş verin aksini isteyenler yeni ürün sipariş versin

Zeytin güzel karışık değilde sanki özenle seçilmiş gibi hepsi bir ayar,yeşil zeytin yumuşak güzel

Tereyağ 10numara

Numune bal; hakiki bal boğazı yakmayacak ve yerken rahatsız etmeyecek şekilde kaşık kaşık yiyin

Temmuz sonrası petek bal satışı olacak deniliyor olursa petek almak hem sağlıklı hem daha kaliteli olur

Tavsiye ederim

Not: reçel ,kahvaltılık salça közlenmiş biber numuneler arasında olsa idi iyi olur tadını alıp rahatlıkla sipariş verebilirdik

Kendilerine hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Bir dahaki siparişde görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur37 -- 23 Haziran 2017; 13:40:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gulsumana

Merhaba,

Uzun bayram tatili öncesi bugün verilen siparişleri kargoya vereceğiz. Yarından itibaren gelen siparişlerin kargolamasını haftaya çarşamba günü yapacağız. Hepinizin bilgisine sunarız.

Ayrıca konuda ki her yorumu okuyoruz hepinize tek tek teşekkür ederim. Tek tek yazamıyorum kusrua bakmayın yetişemiyorum. Her türlü öneri şikayet memnuniyetinizi beni arayarak bire bir iletebilir tartışabilir çözümler arayabiliriz. 0(543) 545 1026 Teşekkür ederim.

hocam merakımdan soruyorum, çilek reçelini çok severim ama farkettim ki piyasadaki
    tüm reçellerde istisnasız glikoz şurubu kullanılıyor. Sizde böyle bir durum var mı?
  • bu konuyu konu dışında görünce birazdan kapanır üye banlanır diyecektim bir baktım kaç sayfa konuymuş

forum reklam doldu diyorduk adamlar iyi para kırıyor demekki

tabi ki saçma sapan yerlerde önümüze çıkan saçma reklamlar yerine bunu tercih ederim buda abartılmadığı sürece fakat umarım forum yetkilileri konunun doğruluğunu araştırmıştır gitmiş görmüştür

ha bence yaptılar mı ? tabi ki hayır
  • Vermiş olduğum siparişlerim dün geldi, öncelikle belirteyim paketleme çok güzel.

Kahvaltılık tereyağ sipariş vermiştim, ancak gelen hafif tuzlu kıvamda idi, yoğurttan yapılan olma ihtimali yüksek, diğer pakete bakmadım, muhtemelen yanlış gönderilmiş olabilir. çiğ olarak tadına baktım, damakta kalıntı bırakmıyor, ağır rahatsız edici kokusu yok ancak tereyağ kokusunuda alabiliyorsunuz.sağlıklı yorum için bir şeyler pişirip denemek lazım.

gelen numunelerde yeşil zeytini beğendim, siyah zeytini ben trilye tarzı sevdiğim için bana biraz küçük ve etsiz geldi. ama kötü değil. bal güzel, zeytinyağı çok güzel.

sırada tarhana var, en kısa zamanda sipariş verip deneyeceğim. hayırlı işler bol kazançlar..

• bu dhindirim nasıl oluyor siteye uye oldum fakat bır turlu ındırım kodunu gırecek yerı bulamadım ? odeme kısmında da kredı kartı sectıgım halde fıyat dusmedı.

• Takip

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.