Şimdi Ara

Gümrüğe Giren Ürünü Adrese Göndertme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bulunduğum şehirde gümrük müdürlüğü olmaması sebebiyle, gümrüğe takılan ürünün adresinize nasıl gönderileceğini izah etmeye çalışacağım..

Gümrüğe tabii bir ürün aldığınızda, ürün bulunduğunuz şehirde gümrük müdürlüğü yoksa şehrinize en yakın gümrük müdürlüğüne gönderilip orada tutuluyor. Sonrasında adresinize ürünün gümrükte olduğuna dair bildirim kağıdı geliyor.. Hangi gümrükteyse oranın tel numarasına ulaşıp faks no'sunu alın.

Aşağıda bir örneğini gönderdiğim dilekçenin el yazısıyla (ıslak imza için) bir kağıda yazıp faksı yollayın..

Not: Gönderi numarasını gümrük memuru söylüyor size..

Sanırım sadece ihtilaflı bir durum var ise aldığınız ürünün satın aldığınız sitedeki ekran görüntüsünü ve ödeme yaptığınız banka ekstresini istiyorlar.. (yine faksla gönderebiliyosunuz)

Yani atıyorum siz ürünü 100 usd 'ye aldınız ama gümrük memuru bunun 300 usd olduğunu iddia ediyorsa ürünü 100 usd ye aldığınız ekran görüntüsü ve 100 usd çekilen banka extrenizi fakslıyorsunuz.

Hatta bu faks konusunda bir kolaylık daha sağlayım size.. Şuradan üye olup yazdığınız dilekçeyi taratıp (veya kağıdın düzgün bir resmini çekip) direk pc üzerinden gönderebiliyorsunuz. (ben dilekçenin resmini çekip buradan yolladım)

(Linki vermişken kendi üyelik referansımı kullandım)

https://www.hellofax.com?ref=9282702d&s=F

Dilekçe text olarak şöyle:

Gümrük Müdürlüğüne
    Ankara

Adıma gelen **85 no ile kayıt altına alınan gönderinin vergileri tarafımdan ödenmek üzere gümrüğe tabi
    malzemenin alınarak adresime gönderilmesini arz ederim

isim soyisim :
    Telefon :
    TC kimlik no :

İmza:

Ankara gümrük müdürlüğü tel ve faks numaraları:
    (bu numaraları ararken çok sayıda tel no kaydetmişim, kesin emin değilim ama büyük ihtimal numaralar bunlardı)

tel : 312 307 5273

fax: 312 327 17 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 24 Aralık 2017; 2:11:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.