Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sache

Karşıt görüşteki medyanın hiçbir haberine inanmamayı bize siz öğrettiniz :) Siz A Haber'in haberlerine inandığınız zaman biz de sizinkileri kaale alırız

Herşeyi geçtim insanları ''Siz'' ''Biz'' diye ayırdılar ya en çok ona üzülüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 Türkiye genel seçimleri için koz olarak tekrar 75 euroya çıkarılacagı açıklanır zamanı gelince.

Şimdilik biraz burnumuz sürtsün ki 75 e muhtaç olalım,degil mi ama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 23 Aralık 2016; 11:51:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki üretim ile büyüyen ekonomimiz varda birde öğünüyorsun , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle rezil oluyorsunuz.
    Beton üzerinden , tüketim çılgınlığı üzerinden , ithalat patlaması üzerinden büyüyen bir ekonomi ile ilk 10'a girsen ne girmesen ne.
    Beton yapacak yer , alacak kimse kalmayınca , aha aynı bugünkü gibi krize girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Pahalı da olsa gidin yurtdılından alın arkadaşlar bu alçak firmalar kimleri karşılarına aldığının farkında değil. Ulan akıllılar ak partili adamlar almıyor o yurtdışı ürünleri. Gerçekten ülkeye aydası olan vergisini veren diğer kesim alıyor...

İsterseniz 10 euro yapın, ben burnumun dibindeki mağaza yerine 10000 km öteden daha uyguna ürün alıyorsam bunu bir düşünsünler. Yıldıramayacaksınız...

Kendi adıma konuşayım. Müşteri memnuniyeti daha yüksek diye yurt dışından almaya çalışıyordum ürünlerimi, şimdi ise tamamen inadına yurt dışından alacağım, gerekirse istediğim ürünleri yedek parçadan toplamayı düşünüyorum, o derece sinirliyim.

Diğer bir olasılık ise hiç almayıp paramı döviz/borsada değerlendirmek

• Iç üretimi , yerli ürün kalitesini arttiracagina yabancıyı kisitliyor. Zihniyete bak. Bu kafa ile ilerlemek mümkün değil
  • tartısmayı bırakında ne yapcaz sımdı valla bana kalırsa protesto olarak herkes en az bır prezarvatıf alsın yurtdısından
  • kaynak:http://www.ntv.com.tr/ekonomi/yurtdisindan-cep-telefonu-bilgisayar-televizyon-ve-radyoalacaklar-dikkat,k4ffCatM30GUBfk189YCdA

Yurtdışından getirilen televizyon, radyo, video ve uydu alıcılarıyla bazı cihazlar için bir defaya mahsus olmak üzere, 1-80 euro arası bandrol ücreti alınacak.

Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararı ile ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek televizyon, radyo, video, uydu alıcı cihazları, birleşik cihazlarla bunların dışında kalan ve radyo televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihaz için bir defaya mahsus tahsil edilecek bandrol ücretleri belirlendi.
    Buna göre bandrol ücretleri, televizyonlarda 10-80 euro, bilgisayar ve tabletlerde 10 euro, radyolarda 1-2 euro, videolarda 18 euro, radyo ve TV yayını almaya yarayan set üstü kutusu ile her türlü uydu alıcı cihazda 7 euro, birleşik cihazlarda 1-21 euro, cep tipi radyolu Mp3-Mp4 çalar, radyo ve televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlarla taşıtlarda kullanılmaya mahsus navigasyonlu multimedya cihazlarında 2-15 euro, internet bağlantısıyla radyo ve televizyon yayını alabilen cep telefonlarında 20 euro, bu cihazlar dışında kalan radyo ve televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazda 18 euro olarak uygulanacak.

Söz konusu cihazlar için bir defaya mahsus tahsil edilecek bandrol ücretleri şöyle:

RENKLİ TELEVİZYONLAR

51 ekrana kadar (51 dahil) 10 euro
    51-67 ekran arası (67 dahil) 16 euro
    67-85 ekran (85 dahil) 22 euro
    85-116 ekran (116 dahil) 34 euro
    116-148 ekran arası (148 dahil) 40 euro
    148 ekrandan yukarısı 80 euro
    Oto televizyonu 8 euro

RADYOLAR

Cep tipi radyo alıcıları 1 euro
    Saatli radyo ve radyolu saatler, bir müzik aleti (elektronik org gibi) üzerindeki radyolar, oyuncaklar üzerindeki radyolar, ışıldaklar, radyolu vantilatörler 1euro
    Oto radyo alıcıları 1 euro
    Taşınabilir radyo alıcıları 2 euro
    Videolar (Televizyon yayınlarını alma ve kaydetme özelliği olanlar) 18 euro
    Radyo ve/veya TV yayınını almaya yarayan Set Üstü Kutusu (Set Top Box) cihazları ile her türlü uydu alıcı cihazı 7 euro

BİRLEŞİK CİHAZLAR

a) Televizyon ağırlıklı bileşik cihazlar
    Televizyon-Radyo 9 euro
    Televizyon-Radyo-Teyp 13 euro
    Televizyon-Video 19 euro
    Televizyon-Radyo-Video 21 euro
    b) Radyo Ağırlıklı Birleşik Cihazlar
    Cep tipi radyo kasetçalar (radyo-walkman) 1 euro
    Taşınabilir (pilli) radyo-pikap 3 euro
    Taşınabilir (pilli) radyo-kasetçalar 3 euro
    Oto radyo-kasetçalar 3 euro
    Oto radyo-kompakdiskçalar 4 euro
    Taşınabilir (pilli) radyo-kompakdiskçalar 4 euro
    Radyo-kasetçalar 5 euro
    Radyo-kompakdiskçalar 7 euro
    Radyo-pikap 7 euro
    Radyo-kasetçalar-pikap 14 euro
    Radyo-kasetçalar-pikap-kompakdiskçalar 18 euro
    Radyo-kasetçalar-kompakdiskçalar 18 euro

DİĞER CİHAZLAR

Cep tipi radyolu Mp3 ve Mp4 çalar ve benzerleri 2 euro
    Radyo ve/veya TV'li navigasyon cihazları 7 euro
    Radyo ve/veya TV'li DVD-VCD player ve benzerleri 15 euro
    Radyo ve/veya TV'li ev sinema sistemleri 15 euro
    Taşıtlarda kullanılmaya mahsus navigasyonlu multimedya cihazları 10 euro
    Cep telefonları (Dahili tuner veya internet bağlantısı vasıtasıyla radyo ve/veya TV yayınlarını alabilenler) 20 euro
    Bilgisayarlar ve tablet bilgisayarlar 10 euro
    Bu cihazların dışında kalan radyo ve televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar 18 euro

• "Haksız" rekabet oluyor tabi adamlar aldığı fiyatın 3 katına satamıyorlar devletin bu işe bi el atması lazımdı çoktandır çok yerinde olmuş ama biraz daha aşşağıya çekselermiş tadından yenmezmiş

yazıklar olsun ....
  • Bu iktidar sarhoşluğu iyice şaşırttı hükümeti... ee tabii halepten de sığınmacılar gelmeye başladı bunlara da haliyle kaynak yaratmak lazım.. Geçir o zaman Türk milletine yine

• maxmania kullanıcısına yanıt
    zaten öyle.dslr için ters lena daptörü yurt dışında 2-3 lira türkiyede 30 lira.aynı şekilde trpodun vidalı minik kısmı yurt dışında 3-4 lira türkiyede 50 lira.o adamd a çinden getirtiyor.%10000 kar ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sache

En iyiye bu dönemde ulaştık demek istedim, ilk 20'ye giremedik derken yanlışlık yapmışım. Zaten görüntü ortada bi 15. bi 21. olmuşuz. İstikrar derken ne demek istediğimizi kanıtlamış oldun.

Ben bir şey demedim. Sadece grafik paylaştım. Sen önce kaynak beğenmedin, sonra başka kaynakta da aynı sonuçları görünce istikrar dedin. Hayırlı olsun, umarım daha iyi yerlere geliriz.
  • FoXDiE kullanıcısına yanıt
    Gerçekten aldıkları fiyatın 3 katına satıyorlar bir de yüzsüz gibi haksız rekabet diyorlar yazıklar olsun.
  • Bu kafa köprü, yol yapmayı gelismislik sanan kafa. Gelismislik Üretim ile olur. Güçlü tarım, güçlü sanayi ile olur. Yurtdışına zaten bağımlıyız. Gelip buradaki aracilara tonlarca para odeyince ekonominin kalkinacagina inanan zihniyet yönetiyor bizi. Bu kadar cahillik olmaz. Sen gidip tohumu İsrail'den alıyorsun. Biz Amazondan SSD alınca mi Türk ekonomisi sekteye uğruyor. Gidin Tayvana bakın 20 yıl içinde nasıl gelişmiş.

Açıkçası bu mantelite ile sonumuzu hazırlıyoruz. Dil dokmekten yorulduk. Üretim, üretim, üretim diyoruz. Ufacık ülke Danimarka ile üretim seviyemiz aynı olmaz bu iş diyoruz kötü oluyoruz. Neyse devam edin saraylarda yaşayanlara, mercedeslere binenlere destek vermeye. Bizde 29 Euroya bize faydalı ne alabiliriz diye arayalım. Ha sununda farkına varın. Bu ülkeye kurtarıcı olarak bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk gibi biri gelmez Bunu bilin. Sonumuz yavaş yavaş geliyor anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 23 Aralık 2016; 12:05:22 >

• Gecmis olsun ayakkabilari hep amazondan alirdim cok uygundu simdi trde kaziga oturcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Ak partiliydim taaaa ki şu ana kadar, gümrük bakanlığındaki adam denen müsveddeler resmen tüketici ile dassak geçmiş, tamda Amazon. De den alışveriş hayalleri kurup mutlu olurken bu haber hayallerime limon sıktı... Bu isden kim sorumluysa Rabbim biran önce cami önlerinde dilenecek hale getirsin bende 1 TL verip geçeyim insallahhhhh ocaklarına ateşler salsın... Amirin

Siyasete girmeyeyim diyordum ama dayanamadım;

Ülkenin tüm kurumlarını, Amerika'dan yönetilen bir tarikate teslim ettiklerinde,
    Bu tarikat ülkeyi kan gölüne çevirdiğinde,
    Teröristlerle gizli pazarlıklar yapıldığında,
    Bizim olan tüm kurumlar yabancılara satıldığında,
    Ülkenin her yanında yüzlerce kişi canlı bombalarla öldürüldüğünde,
    İktidardaki herkes bizim sırtımızdan zengin olduğunda,
    Memurluk sınavlarında insanların hakları yendiğinde,
    Suçsuz insanlar sahte davalarla hapislerde çürütüldüğünde

AKP'den vazgeçmedin;

Gümrük uygulaması ile 75 Euro sınırı 30 Euro'ya çekilince vazgeçtin.

Ve tüm bunlarla birlikte, yukarıda saydığım olaylardan dolayı hiçkimseye lanet okumayıp, 45 Euro için lanet okudun.

Bence, biraz da olsa oturup düşün; hayatta senin için önemli olan şeylerin gerçekten önemli olup olmadığını. Gümrük limitini 75 Euro'dan 30 Euro'ya indirenlere okumadığın lanet kalmadığına göre, limiti 30 Euro'dan 500 Euro'ya yükseltseler, neler yapmaya razı olursun?

• webbie kullanıcısına yanıt
    oyoyoyo kapak
  • Hani sınır yükselecekti ben mi yanlış hatırlıyorum
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Hocam Sağlam oturtmuşsun lafı vallaha
  • HALKINI BU KADAR ÇOK SOYAN BAŞKA ÜLKE VAR MI ACABA
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.