Bildirim
gümrük sınırı 9 dolar olmuş
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip kodu var ise takip ekranında yazar hocam. Gümrük limiti tekrar düşmedi diye biliyorum. Yani düşmüş olsa mutlaka öğrenirdik, konusu açılırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pttci arkadaş biraz uydurmuş sanki..onlardan önce bizim haberimiz olur eğer düşerse :) -
Vergi değildir o. Gümrüğe sunma ücreti olabilir.
vallaha bana aynen sınır 9 dolara düşmüş ,o yüzden vergi alacağım dedi ,5TL istedi.İnşallah düşmemiştir :D diyeyim artık -
-
Cem Yılmaz diyor ya gösterisinde bilmiyorum diye birşey yok bizde.. konu ile bilgisi olmasa da illa bir cevap verilecek doğru yada yanlış. Gümrük limiti düşmedi sizin paket de şekil şemalden dolayı dikkat çekti herhalde gümrüğe sundular baktılar ki yaslayamayacaklar vergiyi gümrüğe sunma ücreti çakıp gönderelim demişler. Bu aralar çoğu pakette oluyor bu. Yurtdışı alışverişten soğutma taktiği de olabilir. Sevgili devletimize para lazım ne de olsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 15 Şubat 2019; 12:5:14 >
5 TL yi paketiniz açılıp içine bakıldığı için verdiniz sanırım. Paket açma kapama için bir ücret uygulanıyor. -
Adamlar nasıl milleti yolarız derdinde tebrik ediyorum. -
Telefonla ilgili olduğu için gümrükte açılmıştır. İçinde telefon olmasından şüphe ediliyor bu tip ürünlerde. Batarya kutusu içinde dahi telefon gönderdikleri oldu daha önce, bu nedenle telefonla ilgili kaçak konularında oldukça pimpirik uygulamalar bunlar. Ben mıknatıslı tutacak aldım takılmadan geldi kutusu da oldukça küçüktü. sizinki biraz büyükçe olsa gerek. -
Elektrik dağıtım bedeli, sayaç okuma bedeli, gümrükte kargoyu açıp bakma ücreti , osuruk vergisi ....... Ulan ne biçim ülke olduk yahu
Merhaba arkadaşlar aliexpressten kulaklık alacağımda vergi çıkmaması için dolarda sınır ne kadar acaba? -
30 dolar sınır vardı ne ara 9 dolar oldu, yok öle bişy. -
cevap için teşekkürler hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
pttci arkadaş biraz uydurmuş sanki..onlardan önce bizim haberimiz olur eğer düşerse :)
|
Vergi değildir o. Gümrüğe sunma ücreti olabilir.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X