Şimdi Ara

Gümrükte Tutulan Kargolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bir kaç siparişim vardı ayrı ayrı. Banggood üzerinden ve artık hepsi "custom holdings" de bekliyor. Ülkeye giriş yapalı 23 günden fazla olmasına rağmen değişiklik yok.

AllJoy zamanı sıkıntı yoktu ancak bu LBex falan ile anlaşmışlar artık çalınıyor mu ne oluyor anlamıyorum hiçbirinde hareketlilik yok banggood da ilgilenmiyor.

Bu durumda olup kargosu gelen var mı ?

Takip numaralı dahi olsa kargolardan haber alınamaması durumunda ne yaptınız ?

• LBEX'in size ulaşması gerek gümrük ödemesi için. irtibat numaralarını ben de bulmaya çalıştım ama yok.
  • uzun zamandır aliexpressden ürünlerim güncelleme almadı takipli olmasına ragmen..
    bişeyler dönüyor ama hadi hayırlısı.
  • Benim de aliexspress siparişlerim gelmiyor artık 1 dolarlık paket bile gümrüğe girdiği için çok geç gelecek artik.bundan sonra galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s.click.aliexpress.com
    TRY 124.71 74%OFF | 2019 QCY T2C TWS BT5.0 Kablosuz Kulaklık Çift Mikrofon 3D Stereo Bluetooth Kulaklık Tüm Telefonlar Için
    https://s.click.aliexpress.com/e/Z9gIa4KRh

Bunu almayı düşünüyorum gümrükte vergi istenir mi? İsterlerse % kaç olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 21 mayistan beri gonderi yurtdisina sevk edildi yaziyor 1 aydir durum ayni ,gumrukte hicbirsey olmasa bile kesinlikle birseyler oldu ama fark edemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkpls -- 21 Haziran 2019; 19:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRıghtRoad

https://s.click.aliexpress.com/e/Z9gIa4KRh
    Bunu almayı düşünüyorum gümrükte vergi istenir mi? İsterlerse % kaç olur?
    %20 vergi + 5 tl. Yani yaklaşık 25 tl vergi olur. Ama gümrüğe geldiğinde fiyatı 500' e yükselmiş olursa, 100 tl vergi olur. Belki de paket küçük olduğundan açmazlar, vergisi olmaz. Bir nevi kumar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gümrükte takılan ürünler....
    16 yıl önce açıldı
    PTT KARGO TAKİP GÜMRÜK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

%20 vergi + 5 tl. Yani yaklaşık 25 tl vergi olur. Ama gümrüğe geldiğinde fiyatı 500' e yükselmiş olursa, 100 tl vergi olur. Belki de paket küçük olduğundan açmazlar, vergisi olmaz. Bir nevi kumar.

Alıntıları Göster
    Peki bu vergi paketi getiren görevliye mi ödeniyor. Doğrudan gümrüğe mi? İstanbul'da değilim de.

• TheRıghtRoad kullanıcısına yanıt
    Postacıya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.