Şimdi Ara

Gümrükten alışveriş güvenli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sali günü gümrüge gidecegim. Almayi düsündügüm telefonu gümrükte daha ucuza görürsem alayim mi ne dersiniz?

gümrüklerde hersey daha ucuza oluyo ya o yüzden diyorum..

telefon kayit yada imei numarasi yüzünden kapanirmi nasil olur?

(Basligi yanlis yere actiysam kusura bakmayin yeniyim buralarda, acil bilgi lazimda)

simdiden tesekkürler..

• gümrükten telefonu alırsın bide aldığın zaman gümrükte biyerde turkcell extralarda mı ne kaydettiriyomuşsun sanırım ama emin değilim
  • hımmm...

peki o kaydettirme ücreti ne kadar?
    emin olmasan bile tahmini birsey söyleyebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariis

hımmm...

peki o kaydettirme ücreti ne kadar?
    emin olmasan bile tahmini birsey söyleyebilirmisin

5 ytl ye yaptırabilirsin herhangi bir abone merkezinde pasaportla
  • pasaport muu

ya ben hayatimda yurt disina cikmadimkii

ya hani kacak gelen mallar yakalaniyo sonrada devlet bunlari kayit edip satısa sunuyo ya gümrüklerde ben onu soruyorum. Hani ankarada cubuk un oralarda varya bitane gümrük ordan almaktan bahsediyorum
    onda pasaport gerekmiyodur heralde dimi?

hadi arkadaslar yav kesin bilgisi olan yok mu hic yarin gidiyorum birileri bisy yazsiiiin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariis -- 17 Eylül 2007; 11:13:24 >
  • Hocam işin içinde gümrük varsa kesinlikle pasaportunla kayıt ettirmen lazım . Zaten o gümrüğe takılan mallar pasaport ile kayıt ettirilen telefon sınırını aşan mallar. Yani 1 pasaportla sanıyorum en fazla 2 telefon kayıt ettirebiliyorsun bu miktarı aşınca gümrük mala el koyuyor..Sana tavsiyem bir git görüş, pasaport değil de başka bir şey ile kayıt ettiriliyorsa ;nufus cüzdanı vb . gibi öyle yap..Olmuyorsa yapacak bir şey yok.
  • ya bu mallar tam olarak nerde satılıyor. esenboğa havaaanın iç kısmındamı. birde hangi günler açık oluyor.bi gün bende gitmek istiyorumda.
  • esenboğa'ya gelmeden sağda tasiş var orada satılır,fakat ole cok birşey beklemeyin dandik seyler bulursunuz.kaliteli mallar satışa cıkmadan el altından kaybolur...
  • Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariis

pasaport muu

ya ben hayatimda yurt disina cikmadimkii

ya hani kacak gelen mallar yakalaniyo sonrada devlet bunlari kayit edip satısa sunuyo ya gümrüklerde ben onu soruyorum. Hani ankarada cubuk un oralarda varya bitane gümrük ordan almaktan bahsediyorum
    onda pasaport gerekmiyodur heralde dimi?

hadi arkadaslar yav kesin bilgisi olan yok mu hic yarin gidiyorum birileri bisy yazsiiiin...

İlla senin çıkman gerekmez tanıdık birini de bulsan olur.Onun üstüne kaydettirmiş olursun.
    Yok mu hiç alamancı tanıdık

• bugün gittim gümrüge :D

telefon melefon yok.. Elektronik aletlerden eser yok olanalrda ise yaramaz.. Bana yaramaz öyle yerler. eskici gibi bi yer yavv

neyse yardim etmeye calisan bütün arkadaslara tesekkür ederim

konu kapatılabilir..
    herkese iyi günler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.