Şimdi Ara

Gümrükten telefon geçirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok klasik bi konu başlığı oldu biliyorum ancak soracağım şey daha farklı. Çinden Zopo c2 (http://tiny.cc/fu6x4w) cihazını almak istiyorum. Fiyatı da uygun bence. Bu ürünü ingilterede ki arkadaşıma kargolatsam, ingilteredeki arkadaşımda sadece telefonu(kutusu falan hariç) bana kargolasa gümrükte sorun olur mu ?

• up
  • şimdiye kadar 4 tane böyle telefon aldım hiçbirinde takılmadı. şans işi bence.
  • Arkadaşında dedigi gibi şans işi bunlar fakat gümrükten gecerken dikkat cekmemesi için önlem almanda şansını artırır. Tavsiyem kargoyla deniyeceksen baloncuklu amblaj koruma naylonlarıyla bir kaç kat sarman gümrükte elle yoklarlarsa içinde telefon oldugu anlaşılmaması için, birde özel kargo şirketleri ile göndermemen, özellikle işlem parası almak için paketleri gümrükte bırakıyorlarmış diye duydum.

Eger gelip gümrükte kalırsa forumda okudugm kadarıyla -kesin olmayarak- 2 secenek var; birincisi devletin el koyması, diger seçenek ise gönderilen adrese geri postalanması. Gonderticeksen bunları arastırmanı tavsiye ederim.

Benim çinden aldıgım telefon chinapost ile sorunsuz geçti ama yine şans de işi.

Bol şanslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DontLieMe kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden aldınız?
  • Buyincoins den aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.