Şimdi Ara

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 2013 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
7.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AngaWen

benim gittiğim zamanda çoğu tadilattaydı...

bende yarin gumusyurt kayit yaptiracagim.3 kisilik odalara gidicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 2sinde falan gideceğim gümüşhaneye ama hiç arkadaşım yok. dersler başladığı zaman yerleştiğimde yalnız kalmak zor olacak bayağı bi. o yüzden burdan tanışalım diyorum işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch22

quote:

hocam trabzondan gumushaneye saat kaca kadar otobus var bide ucreti ne kadar?

23:00 a kadar sanırsam

14 tl galiba

üstünde Gümüşvadi yazan araçlar gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 21 Ağustos 2013; 1:05:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychse

arkadaşlar bende 2sinde falan gideceğim gümüşhaneye ama hiç arkadaşım yok. dersler başladığı zaman yerleştiğimde yalnız kalmak zor olacak bayağı bi. o yüzden burdan tanışalım diyorum işte :D

üniversitede tanışırız rahat ol sen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 21 Ağustos 2013; 1:06:12 >
  • anga hocam gumusyurttayim ben.3 kisilik odayi 2 kisilik yaptircam.sen kayit yaptirdin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anakinSky

anga hocam gumusyurttayim ben.3 kisilik odayi 2 kisilik yaptircam.sen kayit yaptirdin mi?

2 kişilik oda kalmamiş 2 yaptiramazsin.
    Ben kayit yaptirdim.3 kişilik odada kaliyorum.

• quote:

quote:

quote:

14 tl galiba

sagolasın hocam bu arada kyknın genel yada ozel yurdu nasıl gordunmu kac kisilik acaba?

• quote:

quote:

anga hocam gumusyurttayim ben.3 kisilik odayi 2 kisilik yaptircam.sen kayit yaptirdin mi?

bende 3 kişilik odaya kayıt yaptırdım şuan odada tek ben varım,pencere tarafındayım yan taraftaki 2 yatak boş.kayıt olurken,oğuzhan aksoy diye biri en son gelmiş sen olabilirmisin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

14 tl galiba

sagolasın hocam bu arada kyknın genel yada ozel yurdu nasıl gordunmu kac kisilik acaba?

Genel yurt 6 kişilik.

Başka bir bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

bende 3 kişilik odaya kayıt yaptırdım şuan odada tek ben varım,pencere tarafındayım yan taraftaki 2 yatak boş.kayıt olurken,oğuzhan aksoy diye biri en son gelmiş sen olabilirmisin?

Benim ismim Mert bizim odada boş yer yok.

• Beyler biz 3 gün kalıcaz ama sosyal tesilerse 40 tlden 120 lira yapar. Ymek vs. 200 bulur. Baska nerde kalabiliriz. Ayın 3 ünde yurt tadilatları biter mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

quote:

3 gün kaldim gümüşhanede.

Öncelikle havasi ve insanlari çok güzel.
    Tek yol üzerinden ulaşim sağlanabiliyor.
    Üniversite güzel,sosyal tesislerde kaldim yeni bir bina ve gerçekten güzel.
    Şehir içinde lokantalar,çay bahçeleri,bankalar var.
    Konak lokantalari var.
    Trabzona her 15dk da 1 otobüs var.Yolculuk 1 saat civari sürüyor.(Caniniz sıkılırsa diye)
    Yakin diye uzungöle gittim müthiş bir yer.

Başka sorusu olan varsa sorabilir baya gezdim hem trabzonu hemde gümüşhaneyi.

Hele bide güzel bi arkadaşlık ortamımız vs olursa dahada güzel olur herşey. Bu arada özel yurtlar hakkın bilgin varmı?

Benim gittiğim günlerde hep tadilattaydi çoğu.Gümüşyurt un tadilati bitmişti bende orasi ile görüştüm baya hoşuma gitti ancak biraz tuzlu bir fiyati var.Sabah ve akşam yemeği veriyorlar,çamaşirlarini 5tlye yikatabilirsin,ütü odasinda ütü yapabilirsin.yurda parmak izi ile giriş yapiliyor,Kantini terasi var.Çalişma odasi var.3 ve 4 kişilik odalar kalmiş.2ler bitmiş.Herkezin odasinda kendine ait 1 baza 1 dolap ve 1 çalişma masasi var.su isiticisi dişinda yasak bir şey yok (şartelleri attiriyormuş).Bodrumunda bilardo,int.kafe ve spor salonu yapiliyordu.Her kata özel wi-fi var.7/24 sicak su var.Kantinde Lig tv var.Aklima gelenler bunlar.Ben kayit yaptirdim fiyati tuzlu olsada rahat ederim diye düşündük.

Kalmayi düşünürsen beraber kalalim

Merhaba , gümüşyurt aylık yada yıllık ücretleri ne kadar ? 3 kişilik odalar için fln :) ?
    ben kayıt yaptırmaya gelecegimde babamın fln gelmesi geremkiyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Ben de Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandım ama daha göreve başlamadım. Merkezde de çalışabilir Kelkit ilçesinde de o tam olarak belli değil.

Aldığım kısa bilgileri sizinle paylaşayım. Dağlık bir kesime kurulmuş bir il Gümüşhane. Ev kiraları bu yüzden çok çok yüksek. Yurtta kalmanız daha mantıklı. 4+1 sobalı ev kirası 900 TL. 3+1 kaloriferli ev kiralar 700 civarı. 5-6 öğrencinin 4+1 evde kalıp 1000 lira verdiğini biliyorum.

Tavsiyem evi aklınızdan çıkarın ve ilk yıl mutlaka yurtta kalın.

Hocam 1.öğrenim harç ücreti vermemesi gerekiyor diye biliyorum.. ama gümüşhane üniversitesinin sitesinde harç ücretleri yazıyor.. heryerde 1.öğretimler için harç ücretleri kalktı diyor, tüm yerler yanlış gümüşhane üniversitesimi doğru ?ör:http://www.derszamani.net/2011-universite-harc-ucretleri-2011-2012.html
    ayrıca ben öğrenim kredisi fln alacağım;yani öğrenim kredisi alanlar harç fln vermiyor diye söylentiler var.. Bu konuda beni ve arkadaşları bilgilendirirseniz ne mutlu bize .. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AtıfY

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Ben de Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandım ama daha göreve başlamadım. Merkezde de çalışabilir Kelkit ilçesinde de o tam olarak belli değil.

Aldığım kısa bilgileri sizinle paylaşayım. Dağlık bir kesime kurulmuş bir il Gümüşhane. Ev kiraları bu yüzden çok çok yüksek. Yurtta kalmanız daha mantıklı. 4+1 sobalı ev kirası 900 TL. 3+1 kaloriferli ev kiralar 700 civarı. 5-6 öğrencinin 4+1 evde kalıp 1000 lira verdiğini biliyorum.

Tavsiyem evi aklınızdan çıkarın ve ilk yıl mutlaka yurtta kalın.

Hocam 1.öğrenim harç ücreti vermemesi gerekiyor diye biliyorum.. ama gümüşhane üniversitesinin sitesinde harç ücretleri yazıyor.. heryerde 1.öğretimler için harç ücretleri kalktı diyor, tüm yerler yanlış gümüşhane üniversitesimi doğru ?ör:http://www.derszamani.net/2011-universite-harc-ucretleri-2011-2012.html
    ayrıca ben öğrenim kredisi fln alacağım;yani öğrenim kredisi alanlar harç fln vermiyor diye söylentiler var.. Bu konuda beni ve arkadaşları bilgilendirirseniz ne mutlu bize .. :)

Hocam siz en iyisi 1. kişiden öğrenin bunu. Üniversite'nin Öğrenci işleri bölümünden telefonla irtibat kurun. En sağlıklı bilgiyi onlar verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: AtıfY

quote:

quote:

quote:

3 gün kaldim gümüşhanede.

Öncelikle havasi ve insanlari çok güzel.
    Tek yol üzerinden ulaşim sağlanabiliyor.
    Üniversite güzel,sosyal tesislerde kaldim yeni bir bina ve gerçekten güzel.
    Şehir içinde lokantalar,çay bahçeleri,bankalar var.
    Konak lokantalari var.
    Trabzona her 15dk da 1 otobüs var.Yolculuk 1 saat civari sürüyor.(Caniniz sıkılırsa diye)
    Yakin diye uzungöle gittim müthiş bir yer.

Başka sorusu olan varsa sorabilir baya gezdim hem trabzonu hemde gümüşhaneyi.

Hele bide güzel bi arkadaşlık ortamımız vs olursa dahada güzel olur herşey. Bu arada özel yurtlar hakkın bilgin varmı?

Benim gittiğim günlerde hep tadilattaydi çoğu.Gümüşyurt un tadilati bitmişti bende orasi ile görüştüm baya hoşuma gitti ancak biraz tuzlu bir fiyati var.Sabah ve akşam yemeği veriyorlar,çamaşirlarini 5tlye yikatabilirsin,ütü odasinda ütü yapabilirsin.yurda parmak izi ile giriş yapiliyor,Kantini terasi var.Çalişma odasi var.3 ve 4 kişilik odalar kalmiş.2ler bitmiş.Herkezin odasinda kendine ait 1 baza 1 dolap ve 1 çalişma masasi var.su isiticisi dişinda yasak bir şey yok (şartelleri attiriyormuş).Bodrumunda bilardo,int.kafe ve spor salonu yapiliyordu.Her kata özel wi-fi var.7/24 sicak su var.Kantinde Lig tv var.Aklima gelenler bunlar.Ben kayit yaptirdim fiyati tuzlu olsada rahat ederim diye düşündük.

Kalmayi düşünürsen beraber kalalim

Merhaba , gümüşyurt aylık yada yıllık ücretleri ne kadar ? 3 kişilik odalar için fln :) ?
    ben kayıt yaptırmaya gelecegimde babamın fln gelmesi geremkiyormu ?

Yillik 5.500 tl diye hatirliyorum ararsaniz net bir cvp alirsiniz.

Gerekli evraklari getirdikten sonra önemi yok ama arayip yinede sorun problem olmasin.

• Arkadaşlar bu mühendislik fakültesi kayıtları nerede olucak bilen varmı? MYO kantini dedi bi arkadaş ama.
  • Spor Merkezi de varmış. Gümüşhane merkez de.
  • quote:

Arkadaşlar bu mühendislik fakültesi kayıtları nerede olucak bilen varmı? MYO kantini dedi bi arkadaş ama.

Geç gördüm kusura bakma evet MYO kantininde.

• Myo kantininde kaydimi yaptirdim öğrenci belgemide aldim tiklim tiklim doluydu ama yinede fazla uzun sürmedi

Başka kaydini yaptiran var mi?

• quote:

Myo kantininde kaydimi yaptirdim öğrenci belgemide aldim tiklim tiklim doluydu ama yinede fazla uzun sürmedi

Başka kaydini yaptiran var mi?

bende sabah 7de toruldan ciktim babamla yola koyulduk sabah 9 gibi kaydi tamamladik.myo kantininde yaptircak herkes kaydini zaten baska yer yok buna ikinci ogretim,iki yilliklar ve normalde dahil hepsi iste ordaydi.arkadaki guvenlikci adama sinir oldum biri bagiriyo surayi acin vs vs nere gidek be adam.velileri disari cikarinca rahatladi kayit yeri zaten.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.