Şimdi Ara

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 2013 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mekanıkal

quote:

Orijinalden alıntı: AngaWen

quote:

quote:

Kesin Kayıtlar; 02 – 06 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için bizzat başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan aday kayıt hakkını kaybedecektir.

Yazmamışlar belgeye askerlik zımbırtısı şart diye pdf yi çıkart yazıcıdan göster.

tesekkurler oyle yapıcam mecbur bu arada burda onlıne yada telden yemek siparisi verebilecegimiz yer var mi?

Hiçbir fikrim yok

bi yerde yedim 10 tl burdakiler ogrencileri somuruyor ve 5 kurusun hesabini yapiyorlar burda okuyanlarda ayni fikirde

Ucuz yemek yok zaten.

Lokanta olarak özdenoğlu konağini öneririm yemekleri iyidir ancak ucuz olmasini bekleme.Zaten kaç tane lokanta varki?

Birde insanlari genel olarak iyi (kendi izlenimlerim) sen kötüsüne denk gelmişindir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beslenme Ve Diyetetik Bölümü Nevşehirden...
  • evet beyler hazırlıklar tamam mı sıkı giyinin baya soguktu gumushane
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesin Kayıtlar; 02 – 06 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için bizzat başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan aday kayıt hakkını kaybedecektir.

Yazmamışlar belgeye askerlik zımbırtısı şart diye pdf yi çıkart yazıcıdan göster.

tesekkurler oyle yapıcam mecbur bu arada burda onlıne yada telden yemek siparisi verebilecegimiz yer var mi?

Hiçbir fikrim yok

bi yerde yedim 10 tl burdakiler ogrencileri somuruyor ve 5 kurusun hesabini yapiyorlar burda okuyanlarda ayni fikirde

Ucuz yemek yok zaten.

Lokanta olarak özdenoğlu konağini öneririm yemekleri iyidir ancak ucuz olmasini bekleme.Zaten kaç tane lokanta varki?

Birde insanlari genel olarak iyi (kendi izlenimlerim) sen kötüsüne denk gelmişindir..

tavuk döner 5 tl simit 1 tl. izmirdeki fiyatların tam 2 katı bu arada insanları gayet iyi. trabzona göre sinir katsayıları az

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir fikrim yok

Ucuz yemek yok zaten.

tavuk döner 5 tl simit 1 tl. izmirdeki fiyatların tam 2 katı bu arada insanları gayet iyi. trabzona göre sinir katsayıları az

Tamamen katiliyorum.

Birde tavuk döner dedin canim çekti

• quote:

evet beyler hazırlıklar tamam mı sıkı giyinin baya soguktu gumushane

Ben cumartesi çikiyorum yola.Daha erken giden varmi?

• beyler ders kayitlari baslamis nedir bu nasil olcak fikrim yok.bide telefona mesaj geldi ilk donem ders kaydiniz tarafimizdan yapilacaktir diye nedir bu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

beyler ders kayitlari baslamis nedir bu nasil olcak fikrim yok.bide telefona mesaj geldi ilk donem ders kaydiniz tarafimizdan yapilacaktir diye nedir bu yani?

Ben hiç ellemedim.Biz yapicaz dediler

• nereye kayboldunuz beyler nasil gidiyor memnun musunuz alısabildiniz mi tam olarak lanet yere

• mühendisliğe bu karda çıkmak çok zor,bot giyiyorum yine kayıyor.çıkması kolayda inmesi fena...sizde durumlar nasıl
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Ben merdivenleri kullanıyorum devamlı

• Yıllar oldu. 2016-2017 yaz dönemi orada okuyan 4 yıllık arkadaşların son dönemi; tabi alttan kalan dersleri yoksa
    Konuyu hortlatmak amacıyla yazmıyorum sadece 4 sene sonra burada ki arkadaşların düşünceleri ne yönde değişti onu merak ettim. Hala forumda olan varsa ve okula aynen devam ettiyse acaba düşüncelerini yazabilir mi? Zira çok farklı coğrafyalardan giden arkadaşlar olmuştu Cevap veren olursa şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.