Şimdi Ara

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 2013 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @hmT

beyler özel yurtları araştıranlar oldumu? fiyatları nedir? benim bulduklarım hep pahalı . yoksa genel olarak mı pahalı gümüşhane

ben pahalı bile bulamadım :D ne kadar ki ben özel yurt düşünüyorum ilk sene için en azından
  • Ya arkadaşlar bu Gümüşhane nasıl bi yermiş,kimse iyi birşey söylemiyor.Valla gözüm çok korktu,tüm hevesim kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch22

mechanical engineering
    malesef bende istemeden kazandim burayi bari ing olsaydi bir cok uni nin var oysaki google mapstan baktim earth ten de cok ufak bir yer fotolarada baktim evet dag basi istbuldan gelicem ama hazirlanicam burda tekrar havaalani bile yok yuh arkadas 15 saat yol cekilmez

orqaniqq sen hangi semttesin belki beraber gidebiliriz baska ist.dan gelen varsa canimiz sikilmaz hem

Uçakla gelmek istersen Trabzon'a gelirsin oradan Gümüşhane'ye geçersin. Ama otobüs yolculuğunu tercih edersen otobüs genel olarak namaz vakitlerin de mola veriyor. Otobüs yoluyla geleceklere tavsiyem fazla su tüketmeyin . Otobüslerde her koltukta tv bulunur. Bir de Karadeniz sahillerini sabah görmenizi tavsiye ederim günün ilk ışıklarının denize vurarak oluşturduğu görüntü çok güzeldir. Otobüsünüzden izlemek keyifli olur. Otobüs yolculuğunun en zevkli noktasıdır bence. Zaten otobüste uyumak zor olur. Tirebolu'ya kadar sahilleri görmeye devam edersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychse

quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

beyler özel yurtları araştıranlar oldumu? fiyatları nedir? benim bulduklarım hep pahalı . yoksa genel olarak mı pahalı gümüşhane

ben pahalı bile bulamadım :D ne kadar ki ben özel yurt düşünüyorum ilk sene için en azından

abi benim buldklarım 475 tl -500 tl arası :D:D (4 kişilik )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

Ya arkadaşlar bu Gümüşhane nasıl bi yermiş,kimse iyi birşey söylemiyor.Valla gözüm çok korktu,tüm hevesim kaçtı.

köylük bi yer hocam. açıkcası sosyal hayat sıfır.
  • Beyler bu önkayıt çıktısı siyah beyaz olsa olurmu?
  • ön kayıtta İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Okumak İstiyorum kısmını göremedim ama yazdır dediğimde bu bolum gözüküyor ve bos siz ne yaptınız? ayrıca üniversitenin mail adresi olmazmı ya yuh
  • üniversitede hazırlık yok sanırım ösym rehberlik den 4A tabloya bak bakalım hangi numaralar var bölümün karşısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalıSahadakiGençSolBek

üniversitede hazırlık yok sanırım ösym rehberlik den 4A tabloya bak bakalım hangi numaralar var bölümün karşısında

yazdirinca cikiyor ama 2 eylulde kayit yaptiktan snra gerimi donecez yoksa ordami kalicaz 23 de ac4liyormus

@@hmeT

hocam bende makina kazandim sen hangi tarihte gitmeyi dusunuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 5 Ağustos 2013; 4:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Gümüşhaneki Özel Yurtlarla ile ilgili herhangi bi bilgi alan olursa burada paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

mechanical engineering
    malesef bende istemeden kazandim burayi bari ing olsaydi bir cok uni nin var oysaki google mapstan baktim earth ten de cok ufak bir yer fotolarada baktim evet dag basi istbuldan gelicem ama hazirlanicam burda tekrar havaalani bile yok yuh arkadas 15 saat yol cekilmez

orqaniqq sen hangi semttesin belki beraber gidebiliriz baska ist.dan gelen varsa canimiz sikilmaz hem

İstanbul pendık :( Ben gidip gitmem konusunu dusunuyorum hala terch sonucumu ögrendıgımden beri yaptgm tek şey aglamak :( Ailem gitmem için baskı yapıyor onları ıkna etmm lazım gıdersemde zaten bende hazırlanıcm :( Tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: orqaniqq

quote:

mechanical engineering

İstanbul pendık :( Ben gidip gitmem konusunu dusunuyorum hala terch sonucumu ögrendıgımden beri yaptgm tek şey aglamak :( Ailem gitmem için baskı yapıyor onları ıkna etmm lazım gıdersemde zaten bende hazırlanıcm :( Tekrardan

iyi iste bende cok mutsuzum beraber hazirlaniriz seneye kurtuluruz orda

• [simage]

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

@HalıSahadakiGençSolBek

@@hmT
    @anakinSky

@AngaWen

@ozangl261

@orqaniqq
    @Psychse

@monarch22

@OsmanMümtazRakMetıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan536 -- 6 Ağustos 2013; 12:49:49 >

• quote:

quote:

quote:

mechanical engineering

iyi iste bende cok mutsuzum beraber hazirlaniriz seneye kurtuluruz orda

Çok iyi olur valla :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

[simage]

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

@HalıSahadakiGençSolBek

@@hmT
    @anakinSky

@AngaWen

@ozangl261

@orqaniqq
    @Psychse

@monarch22

@OsmanMümtazRakMetıl

Bu erkeklere duyulan sempati neden acaba ıkı tane kız yurdu var ya ayıp :D

• Daglık yere kızların aılelerı cok gondermezler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangl261

Daglık yere kızların aılelerı cok gondermezler :D

Keşke bizimkilerde göndermese :( Keşke bana hiç güvenmeseler :(
  • quote:

quote:

Gidip gitmemeek sizın elınızde ailenızle oturun konuşun

• quote:

quote:

quote:

Gidip gitmemeek sizın elınızde ailenızle oturun konuşun

Malesef ki benım elimde değil artık :( O tercıhı sen yaptın cezasını cekeceksın dıyorlar ki haklılar :(
  • Cezasımı ölüm yok ucunda 1 yıl calısmaktan hıc bısı kaybetmessınız

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.