Şimdi Ara

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 2013 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
7.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psychse

arkadaslar ygs-5 401 puan ile buranın sosyal hizmet bölümünü kazandım. kötü bir tercih mi sizce? giresundayım bu arada. şehirde yurt durumu falan nasıl? bence hepimiz burdan tanışalım gittiğimizde bi arkadaş çevremiz olursa eğer şehir ne kadar küçük olursa olsun eğlenecek bir şeyler elbet buluruz.

Bence iyi bir tercih yapmişsin.Yurt durumlari pazartesi belli olacak daha açmadilar kyk kayitlarini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

arkadaşlar 7 kişiyle bu konuyu popülere nasıl soktunuz bilmiyorum ama sizleri tebrik ediyorum. eğitim hayatınızda da başarılar dilerim.

Teşekkürler, sen de öğrenciysen sana da başarılar, çalışıyorsanda iş hayatında başarılar
  • AngaWen kullanıcısına yanıt
    Eğer iyi bir özel yurt falan varsa düşünebilir bence uygun fiyatlarda? Veya kyk yurt koşulları nasıl ondan pek haberim yok benim...
  • Arkadaşlar ben öğrenci numarımı öğrendim.Ön kayıtıda oldum üniversitenin sitesinden.Haberiniz olsun.

@HalıSahadakiGençSolBek @@hmT @anakinSky @AngaWen @ozangl261 @orqaniqq @Psychse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan536 -- 29 Temmuz 2013; 12:15:22 >
  • bugün gelen mesaj,size de geldi mi?

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakinSky

bugün gelen mesaj,size de geldi mi?

Evet geldi.Ön kayıt oldunmu?
  • olmadım,zaten bayramdan sonra torula bir tatil düzenleyeceğiz.ordayken gümüşhaneye gidip kaydımı yaptırırım.
  • Geldi, ön kayıt ne zaman bitiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

Arkadaşlar ben öğrenci numarımı öğrendim.Ön kayıtıda oldum üniversitenin sitesinden.Haberiniz olsun.

Eyw. Sağolasn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben önkayıt olduktan sonra yazdır dediğim zaman sayfayı yazdırmıyor.Boş sayfa çıkıyor.Sizdede öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hohorau

ya ben önkayıt olduktan sonra yazdır dediğim zaman sayfayı yazdırmıyor.Boş sayfa çıkıyor.Sizdede öylemi?

ÖN KAYIT ÇIKTILARI 30.07.2013 SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN ALINABİLECEKTİR.
  • quote:

bugün gelen mesaj,size de geldi mi?

Evet banada geldi nasıl öğrendiler ki numaramızı?

Gümüşhane Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı toplu mesaj atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 29 Temmuz 2013; 15:32:04 >

• quote:

Arkadaşlar ben öğrenci numarımı öğrendim.Ön kayıtıda oldum üniversitenin sitesinden.Haberiniz olsun.

Bende numaramı öğrendim ama ön kayıtı olmadım yarın olucam
  • quote:

olmadım,zaten bayramdan sonra torula bir tatil düzenleyeceğiz.ordayken gümüşhaneye gidip kaydımı yaptırırım.

Ön kaydı normal kayıttan önce yaptırman gerekiyor zorunlu diye biliyorum
  • Devlet Yurtları için durum şu;

2013 yılında Yönetim Kurulumuzca öğrencilerimizin ekonomik koşulları da dikkate alınarak aylık yurt yatak ücreti 111 TL olarak belirlenmiştir. Standardı yüksek, özel nitelikli yurtların aylık ücreti ise 114–198 TL arasındadır.

2012 yılında sabah kahvaltısı 2 TL, akşam yemeği yardımı 4 TL olmak üzere 6 TL yapılan beslenme yardımı, 2013 yılında sabah kahvaltısı 2.20 TL, akşam yemeği yardımı 4.50 TL olmak üzere 6,70 TL'ye yükseltilmiştir.

Devlet koruması altındaki öğrencilere yapılan günlük yardım ise; 2012 yılında 16.00 TL iken, 2013 yılında 16,70 TL’ ye yükseltilmiştir.

Her yıl çıkış yapmanız gerekmekte ve yaz aylarında açık kalan yurtlar belli bir miktarda var.
    Bizim için bir tane yurt var yaz ayında açık kalan o da Gümüşhane Yurdu.

Herkese yatak ve dolap sağlanmakta dolaplar için asma kilit almayı unutmayın

Edindiğim bilgiler bu kadar özellerinde fiyat ve durumlarını soracağım öğrendikçe eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 29 Temmuz 2013; 15:45:54 >

• quote:

Teşekkür ederim :) Öğrenci numaramı aldım ama kayıt yaptırıp yaptırmamakta kararsızım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: orqaniqq

quote:

Teşekkür ederim :) Öğrenci numaramı aldım ama kayıt yaptırıp yaptırmamakta kararsızım :(

mecbur yapacaksın kardeş :D

• ön kayıt için son tarih ne zaman?
  • quote:

quote:

quote:

keşke okul puanı kırılmasaydı :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

keşke okul puanı kırılmasaydı :/

öyle çok haksızlık olurdu ama önüne gelen kontenjan doldurur gitmez diğerlerinin hakkı yenirdi ha diyeceksiniz bu sınavda yenmiyor mu? o ayrı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.