Şimdi Ara

Gümüşten çıkanlar sırrını versin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen sırrınızı verin.Bana hep ligden çıkmak istiyorsan jungle oyna dediler hep jungle oynuyorum.Başarılı ganklar atıyorum ve takımıma kill kazandırıyorum killi hep bırakıyorum lanedeki adama.Güzel güzel oyun gidiyor bazen yeniyoruz bütün lanelerden kule alıyoruz beraber.Ama sonra middeki ahri ona geri çekil adamlar sana doğru geliyor diyince afk kalıyor.Solodaki Chogath 20. dakikada 8-9 kere ölüyor (Sürekli solodaydım daha fazla ölmesin diye ama karşıdaki junglede oraya baskı yaptı tabi) yeniliyoruz bunların yüzünden.Rankedde bir first pick darius aldı soloya o kadar first picksin alma counterler dediğimiz halde."Darius teq atıyor sn mrk etme" filan dedi bize .Karşısına hemen teemo aldılar.Adam ölümüne feedledi.Jungle oynamadığım zamanlar bir dert, oynadığım zamanlar bir dert.Size profilimi atayım.8 Win streak yapmıştım, ondan sonra 8 lose streak yaptım Gümüş 4 e çıkmıştım 5 e düştüm gene.( Win Lose oranım -5 olmuş.He bu arada duo da girdim, adam afk kaldı oyunun yarısında ve artık güvenim de kalmadı.Buyrun :http://www.lolking.net/summoner/tr/1360394 Not : Nunuyla adc afk kalınca feedledim, çabuk bitsin diye.

Önerilere açığım, trollemeyen herkese çok teşekkürler.

Not : Okumayıncılar lütfen yazmayın, okumak istemeyen okumaz.
    Not2 : Son maçlarımı kayıda almamış -6 yazar w-l ama -5 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 14 Eylül 2013; 21:46:13 >

• bazen naparsan yap kazanamıyorsun malesef takım oyunu işte 5 kişi ortalama demek rakip daha iyi yada şanslı pozisyonlar bulmuş
  • mide fiddle alıyorsun kazanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexXx^.^

mide fiddle alıyorsun kazanıyorsun

denerim onu bir normal gamede teşekkür ederim yorumun için :D
  • Kazan.
  • Elo-Boost
  • mid al carryle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kennen - Ap tristana
  • önce iyi oyna sonrada çok fazla oyun at ne kadar çok oyun atarsan yükseldiğini farkediceksin
  • w/l -5 di gümüş 5 te 0 lp maç trollüyordum nasıl yükseldim bilmiyorum ama şimdi gümüş 2 > 1 seri maçına 5 kere geldim 5 kere düştüm :D yarısında sup olarak thresh-sona diğer yarısı midde zed-lux oynadım gümüş 2 den sonra çıkılmıyor imkansız gibi :/

not:sup oynarken gümüş 2 bir arkadaşla duo girdim oyunda tanıştık 2 lig atladık beraber bida girmedi oyuna :( history sine bakıyorum maçta atmamış

not2: biliyorum silverden nasıl çıkılır demiş ama silver 5 te takıldım demiş en azından 2e 1e nasıl geçersin taktik veriyim dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 14 Eylül 2013; 21:58:53 >
  • Jungle lee sin ya da nautilus oyun tasiyor baya. Ayrica solotop irelia da cok iyi tasiyor oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid oynayarak çıktıydım ama en çok orianna oynadım oynayabilirsen tavsiye ederim oyun taşırsın
  • kömür 2 den gümüş 1 e kadar geldim bi tek gümüş 1 serisine 2 kere girdim şuan silver 1 de 5 lp geliyor kaybedince 5 - 4 gidiyor 38 lp deyim genelde riven oynadım ama jax nasusda oyun kazandırıyor bide takımda boş yeri al kavga çıkmasın bebe çokk
  • jungle olup rakiplerinin her yönden geride kalmasını sağlayabilirsen eminim takım arkadaşlarının ölüm oranı azalacaktır.Ayrıca her kötü oyuncu sizin takımınıza gelmiyor.Karşı takıma da gelebilir
  • En iyisi jungle-solo yada jungle-mid duo girmek sonrası gg wp zaten

Bir de bot premade var ama supportu iyi bilen biri lazım.Ben mesela

Edit:Ben 3vs3'te gold 5im.Solo queue'da gold5 olmak istiyom.Jungle ve Supp iyiyimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulh -- 14 Eylül 2013; 22:10:57 >
  • ad carry oynadım taşıdım troller nooblar da geldi afk ler oldu qq nun anlamı yok ELOHELL SADECE BİR SİTE YOK ÖYLE BİŞİ
  • Silvera giren çıkamıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkürler hepsini tek tek deneyeceğim.daha fazla yoruma açığım
  • zed de prolaştım hem solo hem mid gitmesi bu durumda iyi
    birde ne zaman biri bot pre dese dodgeladım
  • TR silver için tavsiyem Annie ile mid oynaman. Her base gidişinde 2 ward alıcan bu sayede Gank yemeni ve junglerın diğer lane'lere gank atmasına engel olacaksın.
    Ultini doğru kullanırsan takımını taşırsın.
    (denendi , oynaylandı , günde 1 lig garanti.)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.