Şimdi Ara

Gümüşten çıkanlar sırrını versin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece 12 den sonra oyna. Şimdide okullar açılıcak daha normal adamlar gelir büyük ihtimalle
  • İyi bir duo ile cikabilirsiniz. Tek basiniza sansada ihtiyaciniz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal gamede nidalee oynamayı öğren, sonra head hunter nidalee skinini alıp ranked gir, iyi oynarsan team fighta bile girmeden free win alırsın, arkadaşların hesaplarına elo boost yapıyorum nidalee ile iyi olunca çok etkili. Tryndamere alıp sürekli pushlamak ve split push yapmakta iyi ve çok etkili silver ve bronzeda kimse durdurmaya gelmiyor herkes kill pesinde

• boş kalan pozisyonu alarak gir %55 oranla başlarsın teorik olarak kavga olmadığı için

ve karşı takımda kavga eden olursa bir yer için ki oluyo %65 win teorik olarak
  • silver 1 oldumda skin için gold 5 e çıkmam gerekli birde zaten golda çıkma hevesim vardı.Duo girebilcek varsa pm atsın lütfen
  • Kendine çok iyi , mümkünse yabancı bir duo bul . Adamla mid - top alın 1 haftada gold hayırlı olsun.
  • fizz almısın 55 dakkadan fazla süren oyunda 95 cs yapmısın bir de gümüşten cıkmayı mı bekliyosun yo dostum ait oldugun yerde kal zaten kalıcaksın muhtemelende neyse bol şans :D
  • Kusurabakma ama oyunlarına baktım ve olduğun yere şükret bence.

Fizz le 55.dkda 100 farma ulaşamamışın
  • Silver 4 teyim bi haftadır.100 puana rahat ulaşıyorum mmrden dolayı ama 1 kere bile promo kazanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 15 Eylül 2013; 2:22:30 >
  • Mid de Snowball champ oyna bence. Kha, Fizz, Zed gibi. İyice kill aldıgını ve farm yaptıgını düşündüğünde git arada herifin junglerını bas. Single target olduğu için söylediğim champ ler kolay kill alırsüın. Hele ki Kha ile yalnız yakaladımı ağlatırsın. OYun elinde iken adamların kasmasına izin vermiceksin durmadan gank atıcaksın morelleri bozulsun
  • Fizzle 95 farma ulaşamamışsın diyenler o farma 13. dakikada ulaştım.55 dakika sürdü tam olarak.Lissandra solo oynayacağım dedi 2-3 kere öldü lanesindekine mide geçti.Bütün herkes bıraktı liss 12.13. kez ölünce.Farm yaptırtmadı midde bende inat ettim geçmedim soloya.Gerisi nasıl geçti ben bile anlayamadım.
  • 13dk da 95 cs yapsan sen su an burdan olmassın emin ol esme yani hadi diyelim 13dk da 95 farm yaptın kalan 40 dkda gezdin be kardeşim sallama hadi
  • iyi oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgs5

bot pre git vayne oyna

Katiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • westteysen duo girelim support oynayışıma güveniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome3131

13dk da 95 cs yapsan sen su an burdan olmassın emin ol esme yani hadi diyelim 13dk da 95 farm yaptın kalan 40 dkda gezdin be kardeşim sallama hadi

Maçı izleseydin anlardın neler olduğunu :) Çok eğlenceli bir maçtı..Liss adam gibi oynasaydı yerinde böyle olmazdı :D Değişiklik iyidir.Bu arada neresi zor farm yapmanın ???

quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

westteysen duo girelim support oynayışıma güveniyorum

Malesef Tr serverindeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: Laech

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgs5

bot pre git vayne oyna

Katiliyorum.

Adc oynayamıyorum ama alışmaya çalışacağım vayne almayı düşünüyorum, herkes tavsiye ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 15 Eylül 2013; 3:02:30 >

• w/l -6 sanmıştım ben de -5 ise sorun yok, çok iyi

Kusura bakma da 40-50 dakikada 100 farm yapamıyorsan çıkamazsın bence doğal olarak.
  • Adc oynamayı öğrenmelisin çünkü o seviyede pek iyi adc oynayamıyorlar ve adc fail olursa oyunu kazanma şansınız çok düşüyor aynı şekilde karşıya tanky herolar geldiği zaman adc oynayamıyorsa onları eritemiyorsa kaybedersiniz. Ayrıca o seviyede tanky jungler lar iyi iş yapar naitulus vb ama en önemlisi flame yapmamak kimseye bişe deme adam top da bik ölünce sakın laf söyleme çünkü aşırı düşürüyor performansını.

• okunmuş bilgisayar
  • duo oyna tek başına çıkmak çok zor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.