Şimdi Ara

Gümüşten çıkanlar sırrını versin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee,jarvan,udyr.Silver da bunlar çok iyi jungle lar.Oyunu kazanmak istiyorsan öncelikte caunter jungle yapıp karşı jungle oyundan düşürmelisin.Mesela dün oynadığım oyunda karşı takımdaki lee ye ilk 4-5 mavi buffun hiç birini vermedim adama üstelik kendi bufflarımıda aldım.Sonra mid ile bot eziliyordu soloda karşı renekton ile bizim akali kafa kafaya gibiydiler ama renekton biraz daah öndeydi doğal olarak.Öncelikle mid kha zix ve solo akali olduğu için bunlar snowball yapsın diye kill bıramaya çalıştım.Kha zix ve akali kastı.Bota çok fazla adam gibi gank atamdın çünkü cidden kötüydü bot.Ama ben jarvanla tankladım kha zix ve akalide carryleri topladı oyunu kazandık.Ama ne yaparsan yap bazen kaybetmeyi kabullenmelisin.Eyer iyi bir jungle yaptım diyorsan bu oyunu ben taşıdım diyorsan toplam kill sayısının en az yarısında senin emeğin olmalı.
  • Cenabetken oynama. git gusül al öyle oyna.

• Taşıma potansiyeli olan şampiyonları dene bir de.

Top: Jax, Kha, Nidale(offtank)
    Mid: Zed, Fizz, Orianna
    Jungle: Jarvan, Heca, Lee
  • ben amumu maokai ve jarvanla çıkmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Davy_JonesSs

önce iyi oyna sonrada çok fazla oyun at ne kadar çok oyun atarsan yükseldiğini farkediceksin

katılıyorum .
  • Beyler oyunun eski oyuncuları bilir bizi hiç maç oynatmadan direk bronze 5'e atmışlardı yani 800 elo civarı şu an plat 5'im 1900 elo kadar win'im 440 lose 324 bu w/l genelde challenger düzeyidir ama sezonun başlarında en önemli kısmında fazla giremedim sonradan başlamak çok emek istiyor ve karşılığını fazla göremiyorsun bu konuda yardım isteyen her türlü yardımcı olabilirim nick : Arthuré
  • Takım olmak gerek abi. MMR düşükse işin çok çok zor Çünkü o kadar aptal adamlar geliyo ki, adam baksan senden güzel lane kazanmış ama çok güzel fırlatıyo oyunu. Takım olan kazanıyo bu oyunu. Teamfight mantığını bilmeyen adam çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

quote:

TR silver için tavsiyem Annie ile mid oynaman. Her base gidişinde 2 ward alıcan bu sayede Gank yemeni ve junglerın diğer lane'lere gank atmasına engel olacaksın.
    Ultini doğru kullanırsan takımını taşırsın.
    (denendi , oynaylandı , günde 1 lig garanti.)

Bu sayede 25gunde bronz5adam celincir olabilir sagol qnqs bende 17gunde olurum artik naapalim

konunun başlığa bak ne yazıyor ?
    Sonra gel yazdığım çözümü tekrar oku.
    hafta sonları oyunun içine ettiğiniz yetmedi sıra burada mı !

Duzeltme
    Bu sayede gumus 5isen 5gunde altin5
    Bende 2gunde altin5im
    tabi senin gibi mid or feed diyen okulcikisi kafelere kacan largelmedigi surece :D ama umarim karsima gelirsin:D
    Brand oynarim genelde annieyi iyi counterliyo

Mid yada top lane I secemezsem trollemem veririm 3lp cikarim.
    Ayrica yasim 26 ve okulum yok.

• bu işin taktiği yok kardeşim sen oyununu oynadıktan sonra tamamen şans işi emin ol şansın varsa çıkarsın yoksa çıkamazsın bu oyun şans oyunu oldu
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız ve eleştirileriniz için.Hepsini deneyeceğim.Çok saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

w/l -5 di gümüş 5 te 0 lp maç trollüyordum nasıl yükseldim bilmiyorum ama şimdi gümüş 2 > 1 seri maçına 5 kere geldim 5 kere düştüm :D yarısında sup olarak thresh-sona diğer yarısı midde zed-lux oynadım gümüş 2 den sonra çıkılmıyor imkansız gibi :/

not:sup oynarken gümüş 2 bir arkadaşla duo girdim oyunda tanıştık 2 lig atladık beraber bida girmedi oyuna :( history sine bakıyorum maçta atmamış

not2: biliyorum silverden nasıl çıkılır demiş ama silver 5 te takıldım demiş en azından 2e 1e nasıl geçersin taktik veriyim dedim :D

bende silver2 yim harbi çıkılmıyor bu ligten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TR silver için tavsiyem Annie ile mid oynaman. Her base gidişinde 2 ward alıcan bu sayede Gank yemeni ve junglerın diğer lane'lere gank atmasına engel olacaksın.
    Ultini doğru kullanırsan takımını taşırsın.
    (denendi , oynaylandı , günde 1 lig garanti.)

Bu sayede 25gunde bronz5adam celincir olabilir sagol qnqs bende 17gunde olurum artik naapalim

konunun başlığa bak ne yazıyor ?
    Sonra gel yazdığım çözümü tekrar oku.
    hafta sonları oyunun içine ettiğiniz yetmedi sıra burada mı !

Duzeltme
    Bu sayede gumus 5isen 5gunde altin5
    Bende 2gunde altin5im
    tabi senin gibi mid or feed diyen okulcikisi kafelere kacan largelmedigi surece :D ama umarim karsima gelirsin:D
    Brand oynarim genelde annieyi iyi counterliyo

Mid yada top lane I secemezsem trollemem veririm 3lp cikarim.
    Ayrica yasim 26 ve okulum yok.

Hll qnq spr dwm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.