Şimdi Ara

Gümüşten neden çıkmak çok zor, çıkmak için ne yapılmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuya gelirsek jungle oyna duo gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Bu gece ilk 10 oyunu tamamladım.5 win 5 lose la silver 4 e attı.Bakalım gold olabilicekmiyim.En azından bronze elohellini görmemiş olucam.

bronzda oyunu biraz daha kötü oynayanlar,biraz daha az bilgisi olanlar var

silver oyuncusunun gözünden kendi=diamond,hatasız oyun,jungler hatalı

gerçekte olan=silver şansla çıkmış,farm bile yapamamış,wardsız oynamıştır

Gümüşte Jungler olmak işkence adama diyorum açılma ganga geleyim karşı takımın kule dibi oynuyor. Mal gank yeyince başlıyor saydırmaya ganga gelmiyorsun yaşlı uyuz teyzeler gibi bak komşunun oğlu nasıl ganga geliyor salak kule dibi gank atsam nolcak.

• Mmr yüzünden alayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: repla64

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Bu gece ilk 10 oyunu tamamladım.5 win 5 lose la silver 4 e attı.Bakalım gold olabilicekmiyim.En azından bronze elohellini görmemiş olucam.

bronzda oyunu biraz daha kötü oynayanlar,biraz daha az bilgisi olanlar var

silver oyuncusunun gözünden kendi=diamond,hatasız oyun,jungler hatalı

gerçekte olan=silver şansla çıkmış,farm bile yapamamış,wardsız oynamıştır

Gümüşte Jungler olmak işkence adama diyorum açılma ganga geleyim karşı takımın kule dibi oynuyor. Mal gank yeyince başlıyor saydırmaya ganga gelmiyorsun yaşlı uyuz teyzeler gibi bak komşunun oğlu nasıl ganga geliyor salak kule dibi gank atsam nolcak.

öyle laning yapan birine ne buff verir,ne gang atarım

pushlama diyorsam eğer pushlamayacaksın arkadaş ne benim işimi zora sokucaksın ne kendin zorda kalıcaksın

ward alır,kennen gibi iyi harras ve kaçış mekanizmasına sahip bir chamtprı/flashı vardır pushlarsın karşının farm kaçırmasını sağlarsın da gidip irelia ile jax ile pushlamanın mantıgı ne be abicim..

• bak sana sadece dün yaşadıklarımı listeliyorum bunlardan her gün yaşıyorum emin ol

*bi twitch jungler gang gelmedi diye bilerek beslemeye başladı(oyunu kaybettik)
    *bi gp jungler gelmiyo diye ana bacı sövmeye başladı en sonunda iş adres istemeye falan gitti (oyunu kaybettik)
    *bi oyunda middeki jayce jungler tank kasmıyo diye flame yapıp oyunu rezil etti(oyunu kaybettik - 3 premade girmişler nası olduysa)

bunlar gibi birsürü olay yukarıdakiler sadece 07.09.2013 de akşam 20.00 ile 24.00 arası yaşadığım dereceli oyun esnasındaki oyunlar sabah attığım normal oyunlardakileri saymıyorum gecenin son oyununu kazandık ve takımımızda rezil bi tf vardı ve oyun sonu bize aynen şöyle yazdı ''ohh carrylendim :D''

Silver 1 9 puandayım
  • Normal rankedlarda neredeyse 2 oyundan birinde karsida kavgali ya da net sorunu olan biri geliyor ama ne hikmet qualifiedlarda bizde afk cikiyor ya da karsi taraf ezerek aliyor siyiricam haftalardir silver 4 deyim.

• upupupup beyler editledim ve sonucu çıkardım Allah olun yinede o aptallardan 1 tanesi bile takıma geldi mi kaybetmeye mahkumsunuz.
  • papapapapapap
  • yav he he şansmış.diamond olan arkadaşımla silver denemesi yaptık sonuç 10 win streak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieux

yav he he şansmış.diamond olan arkadaşımla silver denemesi yaptık sonuç 10 win streak

Nasıl işte nasıl bizde bunu soruyoruz. Bot lane de alıyorum threshi eziyoruz , bi bakmışım yukardan jax nasusa 5 kill vermiş millete sövüyor. Böyle adamlara napabilirim
  • ben ortada elmaslık platinlik bi oyun görmedim. öyle oynasan zaten çıkardın. 100 150 maç sonra çıkarsın.
  • Arkadaşlar merak ettim de TR serverında sıralama maçları sonucu Gümüş II olan sadece 1 maç yaptığım ve normal game w/l oranı +85 olan, 16000 IP ve 10-15 tane şampiyon açık olan hesabım sizce ne kaddaaa eder gençler? ne uzun cümle oldu öyle :/ 2 full ründe varmış
  • gümüşden çıkmak için dr mundo kullanmaya başladım artık.sonuçlar müthiş.5 oyunun 4 ünü kazandım.tavsiye ederim solo için dr mundoyu.yakında bende inşallah altın olacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Normal rankedlarda neredeyse 2 oyundan birinde karsida kavgali ya da net sorunu olan biri geliyor ama ne hikmet qualifiedlarda bizde afk cikiyor ya da karsi taraf ezerek aliyor siyiricam haftalardir silver 4 deyim.

sanki beni anlattın
  • Bronze 1 veterandim o gun sonunda silver a çıktım hatta ve hatta serilere geldim ama gel gör ki serilerde afklar trollerden sinir krizi geçirdim.2 kez seriye girdim dustum en son iyice gitti 49 Lp Ye indim. Gümüş bronz 1 den kötü sanırım.

• Merhaba kardeşim konu gerçekten çoğunluğu kapsayan bir konu, öncelikle teşekkür ederim.

Ben de yaklaşık bir aydır silver serilerinde dolaşmakta olan bir arkadaşınım :) Tabi silver iki serilerinde dört kere başarısız olduktan sonra ben de trollemeye başladım. Silver beşe kadar düştüm. Şimdi beşin seriye çıktım tekrar, bakalım başarılı başarısız artık ne olursa...

Ben bu forumda carryleri belirleyecektim falan güzel düşüncelerim vardı. Konuyu da açmıştım yaklaşık yirmi beş kişi de listeye ad vermişti. Ama gelelim ki senin de değindiğin feeder gençler yüzünden hiçbir şey yapma isteği kalmadı bu son günlerde içimde.

İyi oynuyorsan eğer iki kişi çok rahat oyun taşırız güzel dil de buna katılınca cidden taşınıyor oyun. Benim hatalarım da çok oluyor hem de gerçekten çok oluyor. Kendi mainim support oyunculuğudur. Fakat jungle solo mid de oynayabılıyorum.

Düşünürsen eklersin ''Best Jesus TR'' On dokuz yaşındayım, Izmırde oturuyorum. Tutarsak sezon dörtte de devam ederiz.

• Yeni resim koydum lo.
  • Yanlız Lee harbi op.
  • Jungle Nasus + Janna premade girerek çıktım ben Nasus tavsiye ederim
  • apapaapapap
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.