Şimdi Ara

Gün bugündür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 yıl köpeğimiz olan yunanlılara efendilerinin kim olduğunu gösterme günüdür bugün . Tarihe şanlı bir yunan zaferi daha ekleme günüdür bugün , hadi çocuklar para için değil milli gurur için oynayın. Parçalayın haçlı köpeklerini.

• Ne bu şiddet bu celal :)

O kadar Yunan arkadaşım var. Bir tanesi bile köpek değil.
  • Ooohooo cihad ilan etseydin bi de
  • ne bu şiddet bu celal sakin ol kazanırsak falan intihar etmeye kalkma sakın
  • yuh yahu, vendeta hangi yüzyılda yaşıyorsun sen???
  • sadece galibiyet arkadaşlar
  • İnşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

400 yıl köpeğimiz olan yunanlılara efendilerinin kim olduğunu gösterme günüdür bugün . Tarihe şanlı bir yunan zaferi daha ekleme günüdür bugün , hadi çocuklar para için değil milli gurur için oynayın. Parçalayın haçlı köpeklerini.

• Adamın düşüncesi böle öle ban man yok istediği gibi düşünür bu arada berabere kaldık.Ya bazen haklı çıkmaktan nefret ediyorum türkiyede sinir olduğum iki oyuncu war biri Hakan şükür(allahtan ersun yanal sesimi duydu oynatmadı ineği) diğeride Serhat Akın...Ya arkadaşlar bölebişey warmı 89. dakika top serhatta önünde bir yunanlı içerdede Nihat ve Serkan var arkadaş 3e 1 yakalamışsın adam pas vereceği yere gidiyor çalım atmaya çalışıyor ve kaptırıyor tam ben küfürleri sıralarken yine aynı noktada topla buluşuyor ve bu sefer öncekinden daha net pozisyon 2ye 1(öncekinde arkadan gelen adamlar vardı) vede gelen falanda yok yine serken bomboş adam yine çalım yapmaya çalıştı yine kaptırdı ya atsa warya öle rahatlıyacaz ama işte ne diyim....

• Biz Türklerin hafızası malesef çok zayıf daha düne kadar bu yunan köpekleri pkk teröristlerini beslemiyormuydu. Apo denen vatan haini hangi ülkenin kenya elçiliğinde yakalandı .Evet ben sıradışı bir Türküm unutmuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: genesis007

yuh yahu, vendeta hangi yüzyılda yaşıyorsun sen???
  • quote:

Biz Türklerin hafızası malesef çok zayıf daha düne kadar bu yunan köpekleri pkk teröristlerini beslemiyormuydu. Apo denen vatan haini hangi ülkenin kenya elçiliğinde yakalandı .Evet ben sıradışı bir Türküm unutmuyorum.
    quote:

+99999999
    Haklısın Vandeta.Yapılanları unutmayalım
  • quote:

Biz Türklerin hafızası malesef çok zayıf daha düne kadar bu yunan köpekleri pkk teröristlerini beslemiyormuydu. Apo denen vatan haini hangi ülkenin kenya elçiliğinde yakalandı .Evet ben sıradışı bir Türküm unutmuyorum.
    quote:

öncelikle türk'e türk propagandası yapma, ben aptal değillim, neyin ne olduğunu çokiyi biliyorum. eğer sadece bir futbol karşılaşmasında alınan galibiyet ile yukarıda yazdığın şeylerin öcü alınabiliyorsa ne yazayım daha sana...

tek yazacağım şudur, artık geçmişi geçmişte bırakmanın zamanı gelmedi mi, geçmişten sadece ders alıp, geleceğe bakmanın zamanı gelmedi mi?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesis007 -- 9 Eylül 2004, 12:53:39 >

• quote:

400 yıl köpeğimiz olan yunanlılara efendilerinin kim olduğunu gösterme günüdür bugün . Tarihe şanlı bir yunan zaferi daha ekleme günüdür bugün , hadi çocuklar para için değil milli gurur için oynayın. Parçalayın haçlı köpeklerini.

• quote:

quote:

quote:

öncelikle türk'e türk propagandası yapma, ben aptal değillim, neyin ne olduğunu çokiyi biliyorum. eğer sadece bir futbol karşılaşmasında alınan galibiyet ile yukarıda yazdığın şeylerin öcü alınabiliyorsa ne yazayım daha sana...

tek yazacağım şudur, artık geçmişi geçmişte bırakmanın zamanı gelmedi mi, geçmişten sadece ders alıp, geleceğe bakmanın zamanı gelmedi mi?..

Peki sen böle diyorsunda bu yunanlılar değilmi hala istanbul u alma hayallerini heryerde bangır bangır söyleyenler...

• onlarında vendeta'dan farkı yok, aynı kafa yapısındaki insanlar... yukarıda yazdıklarım onlar içinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesis007 -- 9 Eylül 2004, 16:38:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNKa

quote:

quote:

quote:

Peki sen böle diyorsunda bu yunanlılar değilmi hala istanbul u alma hayallerini heryerde bangır bangır söyleyenler...

bırak söylesinler.. sölemek kolay gelsin alsınlarda görelim ..
    ama böle tepkileri geçelim artık... 400 yıl köpeğimiz fln ağır tabirler... herkesin görüşüne saygım war ama tabirlerimizi biraz daha dikkatli seçersek hem saygınlık kazanır hemde derdimizi daha iyi anlatırız ...

saygılarımla

• yuh ya forumun çivisini çıakrdınız be.
    oha istersen bomba yüklü arabayla dal soyunma odalarına çek pimi
  • Geçmişten ders almak istiyorsan geçmişte yapılanları unutmayacaksın. Şimdi dost görünüyorlar ama gerçek yüzlerini ortaya koyacakları günler fazla uzak değil .
    quote:

quote:

quote:

• Bu savaş değil SPOR.
  • Arkadaşlşar fakülteden bir çok yunan arkadaşım var.İnanın çok kinci insanlar.Hele bir megalo ideaları falan var boşverin anlatmayayım.Belki bunlar o halkın çok küçük bir kısmı ama işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.