Şimdi Ara

Gun Club 45 veya GC45

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. internette Gun Club 45 (kendilerine GC45 te diyolar) isminde bi grup buldum ama hiçbir yerde şarkılarını bulalamadım. bilen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td_009 -- 4 Kasım 2014; 20:36:44 >

• http://grooveshark.com/#!/album/Gun+Club+45/3955885

Google da aratınca gayet de çıkıyor, bu seferlik benden olsun iyi günümdeyim.
  • dostum onu bende buldum ama şarkılarını dinleyecek yer yok. tek şarkı dinleniyor öbürleri ücretli.yoksa itunesda da buldum grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: td_009

dostum onu bende buldum ama şarkılarını dinleyecek yer yok. tek şarkı dinleniyor öbürleri ücretli.yoksa itunesda da buldum grubu

Sevdiğin grubun şarkısını dinlemek için bile para vermeye razı olmuyorsan, dinlemeyi hak etmiyorsundur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

quote:

Orijinalden alıntı: td_009

dostum onu bende buldum ama şarkılarını dinleyecek yer yok. tek şarkı dinleniyor öbürleri ücretli.yoksa itunesda da buldum grubu

Sevdiğin grubun şarkısını dinlemek için bile para vermeye razı olmuyorsan, dinlemeyi hak etmiyorsundur zaten.

neden sen hiç ücretsiz müzik dinlemedin mi paşam ha. ben korsan indireyim demedim ki internetten dinlemek için sordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros body pure 5 li corap 9.90
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.