Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.508
Cevap
535
Favori
1.132.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
436 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yahudiler savaş çıkartıp miami adalarına kaçarız vs sanıyorlar :D ama putin oraları da dümdüz eder. avrupa ve amerika yaşanmıycak halde olduğu için , nereye saklanabilecekler? dünya'nın geri kalanında çiğ çiğ yerler.

öyle birşey olur da ben sağ kalırsam mesela... göreceğim herhangi bir yahudiye insaniyetli davranacağımın garantisini veremem. eminim dünya'nın geri kalanı da vermeyecektir.

• Devlet Bahçeli:

Üçüncü Dünya Savaşı ihtimali gün ışığına taşındı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kurmay aklı diye birşey var. cihat yaycı paşaya sordular ve aynı benim düşündüğümü söyledi. şöyle dedi:

"bir düşünün, abd ve rusya hesapta ukraynada savaşıyor. ama aynı abd ve rusya suriyede omuz omuza gayet kardeşçe geçiniyorlar. türkiyeye adım attırmayan rusya, israilin şamı bombalamasına ses çıkartmıyor. düşünün ya.

bakınız abd ve rusya planlı aynı masada oturup hareket ederler.

tüm bunları birlikte yapıyorlar. ve asla birbirleri ile savaşmazlar. 2025 te ukrayna savaşı rusyanın lehine abd tarafından bitirilecek. "

• 🔴Hakan Fidan:

Medeniyetler çatışmasına gerçek anlamda hiç bu kadar yakın olmamıştık, bu insanlık için bir uyarıdır.

• 🔴NATO, Rus topraklarına önleyici saldırı olasılığını görüşüyor.

-TASS

• ABD Hava Kuvvetleri Sekreteri: Rusya veya Çin'le her an savaş çıkabilir

• bir düzeltme yapıyorum. cihat yaycı paşanın tespitini eksik yazdığımı farkettim. paşa tam olarak şöyle diyor;

" 2021 de abd başkanı biden göreve gelmeden hemen önce şöyle dedi; yakında avrupaya güvenliğini abd olmadan sağlayamayacağını göstereceğiz.

hemen ardından ukrayna savaşı başlatıldı. bu savaşta abd için avrupayı tekrar kazanması. rusyanın da ukraynada istediği düzeni kurması söz konusu. yani abd ve rusya anlaşmalı hareket ediyor.

zaten 2025 te savaş bitip abd ve rusyanın istediklerini aldıkları göreceksiniz. "

paşanın tespiti gerçekten muhteşem.

• 8 yıldır çıkaramdın dostum savaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🔴 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Satan II nükleer silahlarının kısa sürede savaş görevine hazır hale getirilmesi emrini verdi.

-Daily Mail

• quote:

Orijinalden alıntı: ESER14

8 yıldır çıkaramdın dostum savaşı.
    Savaşı görebilmen için illa ölmen mi gerekiyor?

• Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: Sabrımız sürekli sınanırsa tükenebilir

• hizbullah ta iranda atıp tutuyordu.gördük ne olduklarını.bu rusyada kuzey korede böyle.karşı taraf sabırlı diye bunlarda zannediyorlar kendilerini bir halt aslında kağıttan aslan hepsi.atma ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Dünyayı sömürmek için kullandıkları taşeron devletler: iran, rusya, kuzey kore ve çin. Düşmanımız var görüntüsü yaratıyorlar. Ortadoğuyu iranla, asyayı çin kore ile avrupayıda rusya ile sömürüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt

Sanırım yine görmez :) ünlü biri demiş ki...

"Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey salak olduğunuzda da geçerlidir." (Ronald David Laing)

• Ike kullanıcısına yanıt

insanlar 1900 lü yılların savaşlarını veya büyük devletlerin girdiği bir 3. dünya savaşı bekliyorlar.

öyle bir savaş olmaz. çünkü devir dünya ve şartlar değişti.

avrupada ukrayna... ortadoğuda suriye ırak üzerinden... yarın çin tarafında da bir yer bulur onun üzerinden tiyatrolarına devam ederler. bu ülkeler yakılıp yıkılır. türkiye gibi güçlü devletleri de terörle sürekli meşgul ederler olur biter.

gerçek anlamda zulüm ve sömürü düzeni.

• @leftercan, sen neyin kafasındasın yaGün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı 

2006 da olduğu gibi hizbullah israili döve döve yendi. bak dikkat et "döve döve" diyorum.

birkaç gün önce tam 4 milyon insan israilde 1 günü sığınaklarda geçirdi. sonrasında da ateşkes yaptılar.

o kadar yanlış yorum yapıyorsun ki biri de çıkıp doğrusunu söylemiyor.

• mustf9 kullanıcısına yanıt

nasrallah bugün açıklama yapacak haklısın

israili nasıl yendiklerini anlatacakmış

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı 

• Eğer başlar ise 3.dünya savaşı fiziksel bir savaş olmadan bitmeyecektir.

Başlangıcı konusu şimdilik net değil sadece ,belki de ilk kıtalar arası roketler ile başlayabilir, belki de başladı diyenler için her önceki 2 savaşta da ,devletlerin karşı devlete savaş ilan ederek başladığı unutulmamalıdır .Böylece taraflar belli olmaktadır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güney Kore'de olağanüstü hal ilan edildi:

Milletvekilleri acilen Ulusal Meclis'e çağrıldı.

Güney Kore'de anayasa her an askıya alınabilir.

Güney Kore Savunma Bakanlığı, tüm silahlı kuvvetler komutanlarının bir araya gelmesi talimatını verdi.

• caga17 C kullanıcısına yanıt

Sıkı yönetim. OHAL değil.

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.