Şimdi Ara

Gün Kurusu kayısı 1kg 52.76TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
6
Favori
14.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gönderirler hocam. hem küçük boy hemde kampanya indirimlerinden bi kısmını trendyol karşlııyor

• Arkadaşlar tekrar stokta, yumulun!

• Faydalandık teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 200/10 takip et kazan kuponunu unutmayın:) Ben de 10kg aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• beyler atladığım bişey mi var ? tazesini 35-40tl ye alıp tüketmek var hadi 50 olsun taze varken kurutulmuşun bir ekstrası var mı acba?

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Yaş kayısı şuan 15-20 TL civarında, hoş Malatya kayısısı daha sararmadı, küçük ve yeşil. Şuan markette pazarda sarı kayısı var ama Malatya kayısısı değil, tadı yokturdur diye tahmin ediyorum. Malatya'nın hiçbir yerinde kayısı büyümedi ve sararmadı.

Ortalama 4kg yaş kayısıdan 1kg kuru kayısı çıkar. (Kayısıyı kurutma aşamaları: Kayısı dalından indirilir, kasalanır, sarı kayısı ise islimlenir (kapalı biryerde ilac atılır,bekletilir.), serilir, kuruma durumuna göre toplanır, -kurutma işlemi de ayrı zor, arada karıştırmak gereklidir ve günün her saati yapılmaz bu işlemlerde-çekirdekten çıkarılır, tekrar kurutulur, tekrar toplanır kasalanır veya torbalanır ve satış aşamasına gelir.) Gün kurusunda islim olmaz (olmaması gerekiyor diyeyim.) toprakta kurutulur, çekirdeğinden çıkarılır tek tek elden defalarca geçer ikisi de, çok zahmetlidir tüm aşamaları)

Yaş kayısıyı yazın belli zamanında bulursun, kuru kayısıyı yaz kış yersin. İkisinin tadı da başka birşey.

Bu yorumu yapıyorsan zaten kuru meyvenin senin için bir farkı yoktur demektir, yaş (meyve) şeklinde alıp yemeye devam et:)

NOT: Şuan Malatya'da bu kayısı 105 TL, resimde ekliyorum. En kötü kayısı bu.

Linkteki ürün de bu ürün gibi sanırım, bundan belki bir tık iyi bile olabilir..

Benim babamın kayısı bahçesi var, kayınbabamın da var, ona rağmen ben bile bu fiyata aldım 10kg.

Gün Kurusu kayısı 1kg 52.76TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 24 Mayıs 2022; 14:51:13 >

• Teşekkürler hocam 4 kg da ben aldım

• 2 kg aldım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

sağolun hocam bir bakınayım.

• 3 tane de ben sipariş verdim. Paycell ile aldım. 30₺ cashback gelir.

120/3 40₺ ye gelmiş olacak.

Paylaşım için teşekkürler

• KAZAN20 kodu ile aldım 40 lira indirim yaptı

• bozoklu66 kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor. 4 kg aldım ben de 193'e. +30 cashback paycell ile 163 olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt

1 kg kuru kac kg tazeye esittir. Üstelik adamlar kurutmak icin mesai harcayıp islem yapıyor.Bu mantıklala bakarsak 1 kg patates cipsinin 10 tl olması gerekir, ama adam 150 gramini 10 tl ye satiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSERKAN78 -- 24 Mayıs 2022; 15:17:47 >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    10 kiloyu napcan, satacan mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Satmak istersem malim var sen merak etme..

• Kükürt varmış...

• krc58 kullanıcısına yanıt
    İlginiz yeter teşekkür ederim, sayenizde 3 kg da ben aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yorumlar baya kötü sitede

• englishmannn kullanıcısına yanıt

bi 4 kilo daha aldım bende 10 lira takip kponu vardı sizin ki de o galiba. kazan20 bende de olmadı

• kazan20 geldiğinde kaçırmasaymışız iyiymiş. Ben de 3 kişiye alıcam şimdi sanırım paycell e bakayım bir güzel fikir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.